Tema: Lasje
Pozdravljeni
sem redna gledalka vaših oddaj sedaj pa sem se registrirala ker rabim vašo razlago.
Zadnjih pet let sem šla skozi močen proces preobrazbe, ki se je začel tako, da so mi pred dvemi leti v dveh mesecih izpadli vsi lasje. Ko sem šla k zdravniku, je bilo ugotovljeno da sem zbolela za hormonsko odvisnim rakom dojke, ki se je razširil na kosti. Določena je bila operacija in kemoterapija. Ko sem svojo nesrečo zaupala prijatelju, je ta nasleddnji dan po desetih letih v trgovini srečal znanca, ki je duhovni zdravitelj ter nemudoma razumel, da se je srečanje zgodilo v trenutku, ko sem potrebovala pomoč. Ne vem sicer, kakšen je bil postopek zdravitelja, vsekakor pa je odpadla in operacija in kemoterapija, imam le hormonsko terapijo, delam polni čas in se dobro počutim. Lasje so mi zrasli do pasu, kljub temu da imam 50 let so temne barve zelo močnega leska, tako gosti in zdravi kot je le mogoče. Ali je to zaradi zdravljenja s kozmično energijo? Kaj je glavna lekcija izgube in nove rasti las, ki so neverjetno revitalizirani? Hvala za vaše pojasnil in el večer.