1 Nazadnje urejal kamilica (09.02.2018 11:40:17)

Tema: Bolečine v križu

Pozdravljeni,

Zadnje dve leti opažam precej hude bolečine v spodnjem delu križa oz. v medenici. To občutim kot precej močan pritisk oz. kakor, da bi mi točno na središče pritiskala močna sila, kar mi povzroča hude bolečine. Zaradi tega zjutraj zelo težko vstanem iz postelje, pritiska mi na noge in občutim mravljince, tudi v službi mi povzroča preglavice saj sem večinoma na nogah po 8h, saj delam v trgovini. Zaradi tega imam tudi dolga obdobja nespečnosti ali težko zaspim zaradi bolečin ali pa se zaradi njih prebudim sredi noči in potem ne zaspim nazaj. Ne jemljem pa nobenih tablet zaradi bolečin, pomagam si edino z toplimi obkladki, ki mi nekako pomagajo.

Zakaj pa pišem na ta forum? Ker sem prebrala knjigo Potovanje duš in Srečanja z dušami Michaela Newtona in se mi čedalje bolj dozdeva, da je to vse skupaj povezano in ne vem več kam in kako naj grem naprej in na koga naj se obrnem. Želim izvedeti kje je vzrok mojih težav in kako naj si pomagam, ker mi ne pomaga več niti pilates, niti razgibavanje hrbtenice, masaže ipd...velikokrat hodim na vodeno meditacijo, nazadnje sem bila na meditaciji s kristalnimi posodami in od takrat občutim čedalje hujše bolečine. lp

Re: Bolečine v križu

kamilica je napisal/a:

Zadnje dve leti opažam precej hude bolečine v spodnjem delu križa oz. v medenici. To občutim kot precej močan pritisk oz. kakor, da bi mi točno na središče pritiskala močna sila, kar mi povzroča hude bolečine. Zaradi tega zjutraj zelo težko vstanem iz postelje, pritiska mi na noge in občutim mravljince, tudi v službi mi povzroča preglavice saj sem večinoma na nogah po 8h, saj delam v trgovini. Zaradi tega imam tudi dolga obdobja nespečnosti ali težko zaspim zaradi bolečin ali pa se zaradi njih prebudim sredi noči in potem ne zaspim nazaj. Ne jemljem pa nobenih tablet zaradi bolečin, pomagam si edino z toplimi obkladki, ki mi nekako pomagajo.

Zakaj pa pišem na ta forum? Ker sem prebrala knjigo Potovanje duš in Srečanja z dušami Michaela Newtona in se mi čedalje bolj dozdeva, da je to vse skupaj povezano in ne vem več kam in kako naj grem naprej in na koga naj se obrnem. Želim izvedeti kje je vzrok mojih težav in kako naj si pomagam, ker mi ne pomaga več niti pilates, niti razgibavanje hrbtenice, masaže ipd...velikokrat hodim na vodeno meditacijo, nazadnje sem bila na meditaciji s kristalnimi posodami in od takrat občutim čedalje hujše bolečine. lp

kamilica,
pri tebi se začuti občutek nemoči in pa krivde - to bi bilo dobro da razrešiš, kot tudi odnose s starši.
Na vrhu te teme je postopek TUKAJ po katerem lahko greš.

Če pa ne zmoreš sama, pa poišči pomoč, da te nekdo vodi skozi proces.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

3 Nazadnje urejal kamilica (11.02.2018 20:50:23)

Zoran je napisal/a:
kamilica je napisal/a:

kamilica,
pri tebi se začuti občutek nemoči in pa krivde - to bi bilo dobro da razrešiš, kot tudi odnose s starši.
Na vrhu te teme je postopek TUKAJ po katerem lahko greš.

Če pa ne zmoreš sama, pa poišči pomoč, da te nekdo vodi skozi proces.

Zoran pozdravljeni, najlepsa hvala za vas odgovor. Glede tega, kar ste mi napisali se popolnoma strinjam. Glede starsev ze nekaj casa hodim po dobri poti in resujem situacijo. Problem je nastal, da se je nekje zastopalo in tega se zavedam, na to me opozarja ta bolecina.

kamilica je napisal/a:

Zoran pozdravljeni, najlepsa hvala za vas odgovor. Glede tega, kar ste mi napisali se popolnoma strinjam. Glede starsev ze nekaj casa hodim po dobri poti in resujem situacijo. Problem je nastal, da se je nekje zastopalo in tega se zavedam, na to me opozarja ta bolecina

Predelaj te reči in pusti preteklost za sabo. Pa javi kako je.

Pozdravljeni,
Minilo je ze nekaj casa,odkar sem bila na osebnem srecanju pri g. Zoranu. Glede na to,da veliko prebiram razne alternativne knjige, se ukvarjam z meditacijami,obiskala ze razneee terapevte in se bi lahko nastevala, se moje zdravstveno stanje ne spreminja oz. se je celo poslabsalo do te mere,da sem lansko leto oblezala za skoraj 5 mesecev. Zanima me kaj je tezava na energijskem nivoju glede mojega kriza, posledicno medenice in zelo bolecega mehurja?
Je mogoce vse to med sabo povezano,ali so vzroki drugacni?

Prosila bi vas za kakrsnkoli nasvet.
Hvala vam,

Lp, Nina

nina022 je napisal/a:

Minilo je ze nekaj casa,odkar sem bila na osebnem srecanju pri g. Zoranu. Glede na to,da veliko prebiram razne alternativne knjige, se ukvarjam z meditacijami,obiskala ze razneee terapevte in se bi lahko nastevala, se moje zdravstveno stanje ne spreminja oz. se je celo poslabsalo do te mere,da sem lansko leto oblezala za skoraj 5 mesecev. Zanima me kaj je tezava na energijskem nivoju glede mojega kriza, posledicno medenice in zelo bolecega mehurja?
Je mogoce vse to med sabo povezano,ali so vzroki drugacni?

Prosila bi vas za kakrsnkoli nasvet.

Pozdravljena nina022,
vidim, da je minilo že več kot dve leti in da se ti zdravje še vedno ni postavilo na mesto. Kaj vse se ti je dogajalo in kaj si naredila ta čas ne vem.
Če te sedaj pogledam je zaslediti, da si na mentalu bila pripravljena narediti vse, a v srcu in duši pa ne. Težave  nastanejo na energijski ravni, preden preidejo na fizično raven. Zakaj točno si v takem stanju ne vem in kaj se imaš iz tega za naučiti in spoznati, trenutno se ti začuti strah pred prihodnostjo in kot da si prevzela breme svoje družine nase in da zraven svojih izzivov predeluješ še družinske.
Upam, da sem ti kaj pomagal

Pozdravljen g. Zoran,
Hvala vam za odgovor. Da ne pozabim omeniti,glede zdravja po vasem obisku ni bilo vecjih tezav,zacele so se zopet lansko leto. Glede druzine se zelo strinjam z vami,glede prihodnosti tudi,me pa zanima kako si se lahko pomagam?skozi proces,ali kako drugace?

Hvala vam za vas cas.

Lp,
Nina

nina022 je napisal/a:

Pozdravljen g. Zoran,
Hvala vam za odgovor. Da ne pozabim omeniti,glede zdravja po vasem obisku ni bilo vecjih tezav,zacele so se zopet lansko leto. Glede druzine se zelo strinjam z vami,glede prihodnosti tudi,me pa zanima kako si se lahko pomagam?skozi proces,ali kako drugace?

Hvala vam za vas cas.

Nina,
Lahko greš po procesu, prej pa naredi meditacijo, da boš dosegla v svojo globino.
A si kdaj pomislila, da bi šla na kakšno izobraževanje, da se sama naučiš spreminjati nezaželene stvari ter da nisi odvisna od drugih.
Če se sami naučimo delati na sebi prevzamemo odgovornost za svoje življenje in stanje in nismo odvisni od drugih.

Še posebej, če bereš ogromno knjig, a ne veš kako kaj spremeniti, narediti, aktivirati je lahko še večji problem v nas, ker vemo, da nekaj obstaja a sami tega ne moremo doseči in si na tak način lahko nalagamo še večje breme na sebe in posledično na ljudi okrog nas. Zato je zelo dobro vedeti vsaj en način, da lahko spremenimo neželeno stanje.