Tema: Bolečine v križu
Pozdravljeni,
Zadnje dve leti opažam precej hude bolečine v spodnjem delu križa oz. v medenici. To občutim kot precej močan pritisk oz. kakor, da bi mi točno na središče pritiskala močna sila, kar mi povzroča hude bolečine. Zaradi tega zjutraj zelo težko vstanem iz postelje, pritiska mi na noge in občutim mravljince, tudi v službi mi povzroča preglavice saj sem večinoma na nogah po 8h, saj delam v trgovini. Zaradi tega imam tudi dolga obdobja nespečnosti ali težko zaspim zaradi bolečin ali pa se zaradi njih prebudim sredi noči in potem ne zaspim nazaj. Ne jemljem pa nobenih tablet zaradi bolečin, pomagam si edino z toplimi obkladki, ki mi nekako pomagajo.
Zakaj pa pišem na ta forum? Ker sem prebrala knjigo Potovanje duš in Srečanja z dušami Michaela Newtona in se mi čedalje bolj dozdeva, da je to vse skupaj povezano in ne vem več kam in kako naj grem naprej in na koga naj se obrnem. Želim izvedeti kje je vzrok mojih težav in kako naj si pomagam, ker mi ne pomaga več niti pilates, niti razgibavanje hrbtenice, masaže ipd...velikokrat hodim na vodeno meditacijo, nazadnje sem bila na meditaciji s kristalnimi posodami in od takrat občutim čedalje hujše bolečine. lp