Živijo,
lepo, da si se odločila deliti izkušnjo in zavihala rokave 
Lahkosemsrce je napisal/a:Pozdravljena,
hvala za odgovor. Imam še nekaj vprašanj. Gre za transformacijo vzorcev. Najprej sem se po tvojem nasvetu umirila in vzpostavila kanal božansko-zemeljsko, ko pa sem prešla na sam postopek transformacije sem naletela na nenavaden občutek. Zamislila sem si problem, ki me muči, se videla v tem problemu ampak občutki, ki sem jih včasih imela pri doživljanju tega problema sploh niso prišli, če se lahko tako izrazim. V bistvu sem bolj kot ne opazovala sebe v teh situacijah kot bi gledala fil, edino v levi roki-v pregibu komolca-me je začelo močno kljuvat a na neboleč način. Ko sem začela predihavati te vzorec se je film zaključil jaz pa nisem občutila ničesar-ampak res ničesar. Kot bi gledala film, ki me ni prepričal. Rada bi izvedela kaj o tem misliš ti.
Za to, da ne čutiš ničesar, je lahko več vzrokov, eden od teh je, da je že samo razumevanje in ozaveščanje vzroka sprožilo proces osvobajanja. Včasih tudi ne čutimo procesa tako intenzivno, ampak moramo zaupati, da se je nekaj naredilo.
Pri tebi pa sicer še čutim, da si nisi čisto odpustila za to in še nosiš vzorec vloge žrtve in neke zamere in obtoževanja. Poleg tega si bolj neprizemljena. Ko smo neprizemljeni, se spremembe dogajajo le na višjih nivojih, medtem ko se v našem življenju nič ne spremeni, materializira. Ko transformiramo vzorce, je zato pomembno, da čutimo pretok po vsem telesu, tudi po nogah (več o neprizemljenosti http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=9).
Če začutiš, da kaj od tega drži, lahko predihaš še to. Mogoče bosta Urška in Zoran dodala, če začutita še kaj drugega.
Včasih se vzorec kaže fizično na telesu in nas boli glava, trebuh, rame, v tvojem primeru je to lahko komolec. Se je bolečina po predihavanju sprostila?
Prav tako ti priporočam, da si jasno postaviš namen pred meditacijo. Na primer "Osvobajam se tega in tega vzorca na božanski način". Včasih bi nekaj naredili, ampak se kakšnemu delu nas to upira. Potem smo pri stvari bolj na pol in hitreje zadovoljni z rezultatom
)
Lahkosemsrce je napisal/a:Pa še nekaj-kupila sem si živlaske esence odpuščanje, jemljem jih od petka...ali imaš tudi ti z njimi kakšne izkušnje ter seveda kakšne so? Zaenkrat kakšnih pretresljivih dogodkov še ni bilo sem se pa zalotila kako sem se kmalu zatem, ko sem jih vzela, brezskrbno in skorajda nezavedno vozila skozi mesto....Kako je z tigrovim/bikovim očesom? Naj ga nosim vedno na verižici ali zadostuje, da ga imam v bližini (recimo na delovni mizi...).
Jemala sem že kar nekaj živalskih esenc in učinki so vsakič drugačni. Včasih čutim globlje spremembe v sebi, spet drugič so rezultati vidni v okolici (bližnji in sodelavci npr. drugače reagirajo name, kar je dober pokazatelj sprememb), včasih mi pokažejo, kaj moram še narediti, spet drugič se spremembe nekako same odvijejo - sprva izgleda, da se nič posebnega ni zgodilo, ko pa pogledam nazaj, opazim kar nekaj razlik. Izkušnje z jemanjem esenc so opisane tudi na spletni strani (primer: http://www.zivalske-esence.com/3,delfin.html). Katero pa ti jemlješ?
Kristalov pa ne poznam tako dobro, razen teh nekaj, ki jih imam doma. Ti bo najbrž Urška lahko več napisala ... osebno se ravnam po občutku. Ko se spomnim na nek kristal, si ga položim tja, kamor začutim, ampak mi noben prav dolgo ne paše 
Lahkosemsrce je napisal/a:Dala sem ti kar veliko dela. Ker sem še nova v tem se seveda še učim kaj in kako.
Zato pa je forum - da si svetujemo, pomagamo, se podpiramo, klepetamo in odkrivamo
Vsi se učimo z vprašanji in odgovori 
Lahkosemsrce je napisal/a:Spomnila pa sem se še nečesa: danes, ko sem se peljala v službo sem se pogovarjala z višjo silo in jo prosila naj mi da znamenje v primeru, da me sliši. Kmalu zatem sem se peljala za avtomobilom, ki je imel v registraciji navedeno UP(UP je pesem S. Twain in mi je zelo pri srcu, lahko pa ga prebereš kot UPanje), za menoj pa se je peljal avto z registrsko številko LP)lep pozdrav).
Super za izkušnjo z višjo silo. Ti pa svetujem, da tega raje ne počneš med vožnjo, ker te še dodatno "odzemlji" in si veliko manj pozoren na okolico, v avtu pa je pomembno, da smo pri stvari in zbrani.