Pozdravljeni!

Prosila bi za vpogled v biopolje za odnos s prijateljico. Zelo močno sva povezani na en poseben način, ne znam točno opisat. Niti ena od naju ni nikoli imela s kom tako močne povezave. v 2 mesecih sve se zelo zbližali. Npr. zaznave razpoloženje ene druge oz. če se ena slabo počuti "potegne" (ponavadi) za sabo še drugo, zaznave fizično bolečino, se nama dogajajo podobne stvari, npr. če se udarim v prst sem skoraj prepričana da se bo tudi prijateljica v prihodnjih dneh... tudi v pozitivni smeri se tako dogaja... smile vglavnem se zelo čutive...
Zanima me če je lahko vzrok te povezave v karmi, ali sva bili že kdaj na kak način povezani, ali sva si "kaj dolžni", ali obstaja še kakšna druga razlaga...

hvala da ste prebrali in za kakšno razlago oziroma informacijo če je na voljo smile

Vse dobro, T.

Urška... Trenutno se mi zlorabe ne dogajajo oz. se ne počutim zlorabljeno in upam da bo tako tudi v prihodje. Predvsem sem se trudila spolne zlorabe iz otroštva in posiltvo sprejeti kot izkušnjo in odpustiti storilcem pa tudi sebi. na nek način sprejeti storilce .. težko razložim smile
zato bi pa potrebovala objektivno osebo da preveri..ker nbi res to rada pustila za sabo... smile hvala

Pozdravljena Urska! smile

Prosim za vpogled v biopolje. Zanima me če sem  kaj "napredovala", če se me drugače začuti, če mi uspeva pdpravljati vzorce...

hvala in lep pozdrav smile

4

(5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni!

Prosim za vpogled v biopolje. Zanima me zakaj se mi od otroštva ponavljajo zlorabe... vseh vrst... spolne, psihične, fizične. Ali je problem v meni, ali izvira iz prejšnjih življenj, sem bila jaz tak človek in je zdaj vloga obrnjena... rada bi končala ta vzorec, naredila temu konec. Prosim za pomoč, usmeritev kaj delam narobe, kaj spremeniti.

Hvala, lp:)