Čarli,
ko sem te najprej pogledal sem mislil, da se šališ da nimaš dela, ker nisem videl bremena. Prisotno je nekaj slabega razpoloženja glede dela, vendar to ni glavna stvar zaradi katere nimaš dela.
Pri tebi zasledim vzrok v enem od preteklih življenj, ko si bil pastir in si bil prisiljen delati.
V tistem življenju je nastal vzorec: "ne želim delati in pika", oziroma "nikoli več ne bom delal(za druge) in pika".
Sedaj ti pa primanjkuje volje in motivacije. Mogoče, da postaviš izziv drugače, če ga pa nimaš ga pa naredi.
Hvala za odgovor! Verjetno ne dobim redne službe, ker nam država pobere polovico zasluženega in zato pride moj vzorec do izraza
Drugače sem delal različna dela kot študent in nimam problema s samim delom. Ok res je bilo nekaj nezadovoljstva z delom ampak nič posebnega. V bistvu sem nekatera dela opravljal celo bolj vestno kot redno zaposleni
Sedaj izgleda, da bom končno začel delati, čeprav ne bo redno delo ampak preizkus za 2 meseca. Tudi kasneje izgleda, da bom delal kot študent, ampak vsekakor se zadeve vsaj premikajo. In ja trenutno mi res primanjkuje nek določen cilj oz fokus (poleg zaposlitve). Sem si lansko leto zastavil en izziv, ki pa mi ni uspel. Očitno je da moram več delati na sebi, da bom pripravljen na ta izziv...
Očisti ta program, ter zadrži samospoštovanje, ter se odpri s srcem za tako delo kot ga želiš.
Bom očistil ta program. V prvi fazi mi je vsekakor najpomembnejše da začnem delati. Kasneje pa si seveda želim tudi delati kar me veseli...
Ta stavek pove, da te še ne boli dovolj, da bi se premaknil.
Poglej si, če se na ostale stvari v življenju ne odzivaš tako.
Sem vedel, da bo ta stavek izzval odgovor
Ja na nekatere stvari se vsekakor odzivam tako. V zadnjih 2 letih sem bil vsekakor preveč pasiven in sem upal na rešitev, ki jo pa ni bilo ![]()