Dva neskončna bisera tečejo iz tega...
You are the creation of yourself. You are that which creates. You are the choice to experience existence - beingness. The only limit to what you can be is your self-belief and your imagination.
Narinder Gadhri;
..prevod: Vi ste svoja stvaritev.Vi ste to, katero ustvarja.Vi ste izbira, da izkusi obstoj-bivanje.Edina omejitev do tega, kar ste lahko, je vaša lastna vera in vaša imaginacija.
Narinder Gadhri;
Narinder Gadhri:
To be born into this reality is to enter a wonderful, shared illusion that grants you complete free-will in the creation of your own personal reality; this is your creator-ship. Within the illusion we believe that we are looking at a separate, objective world where we experience self and other; beneath this apparent separation we are unified; we are one.
..prevod: Da bi bili rojeni v to resničnost, je vstopiti v čudovito, deljeno iluzijo, ki ti podari kompletno svobodno-voljo, v ustvarjanju tvoje osebne resničnosti; to je tvoj ustvarjalec-ustvarjanje.Znotraj iluzije, mi verjamemo, da gledamo v ločen, objektivni svet, kjer mi izkusimo sebe in druge; pod to razvidno ločitvijo, mi smo združeni, mi smo eno.
:srcek: