1

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni!

V zadnjih 7 mesecih sem veliko delala na sebi. Rezultati so opazni. Uspelo se mi je spremeniti in urediti precej stvari.
Z zdravjem nimam težav. Kadarkoli kdo okoli mene zboli,se sama ne nalezem ali pa se mi zgolj pojavijo bolečine v grlu,ki pa v nekaj dneh izginejo.
Delala sem tudi na tem,da si očistim čakre. Čistila sem grlno čakro.
Pred dnevi se mi je zgodilo,da so se znova pojavile bolečine v grlu,ki pa so tudi že minile. Sicer precej čudno,da so se pojavile v poletnem času,ponavadi so se pojavile pozimi.
Zanima me,ali je še kaj kar bi morala 'počistiti' v svojem življenju,pa sama tega ne opazim,nezaznam. Ne vem kje,na katerem področju še delam napake. Mi lahko kakorkoli pomagate?

lp
Lana Laura

2

(4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Jaz imam tudi podoben problem,le da prej nikoli nisem imela nobenih glavobolov. Pred pol leta pa so se začeli pojavljati. Trajajo od 1-3 dni,potem pa bolečina čisto popusti. Kaj delamo ljudje narobe,da začnemo doživljati te bolečine? Kadar imam takšen glavobol,sem opazila,da mi niti protibolečinske tablete ne pomagajo?
lp

3

(2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Zoran je napisal/a:

Lanlaura,
pogledal sem poste, ki si jih pisala prej in kaj je vzrok.
Stvari si spremenila največ mentalno, ker pa čustva niso sproščena, pa še vedno vpliva na tvoje misli. Misli nato tvorijo čustva in takšno je potem naše nasplošno počutje.

Vse kar smo ti že napisali, naredi še enkrat ali si pa poišči pomoč, če občutiš, da ne zmoreš sama iti tako globoko.

Ja,se kar strinjam s tem,kar ste napisali.

4

(2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Trenutno sem spet na neki mrtvi točki,ko v bistvu ne vem,kaj naj samo s sabo,ampak tako kot sedaj živim,mi spet ne ugaja.
Zadnji mesec in pol čutim grozen nemir,nikjer nimam obstanka,kar naprej nekam grem,pa pridem nazaj domov,kjerkoli sem nisem dolgo tam....ne znam si razložiti neke čudne tesnobe v sebi. Včasih sem ujeta v svoje misli,ki jih drugim ne morem ubesediti,se ne znam izrazit,da bi npr. dala ven iz sebe stvari,ki me mučijo. Nekaj dni že razmišljam,da se v mojem življenju dogajajo stvari,ki se po letu in pol do dveh let končajo,bodisi razmeja,bodisi interesi ali pa služba. Kar naveličam se in bi kar stvari zamenjala.
Kaj hoče Usoda,da spoznam in razrešim v svojem življenju?

5

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Nikoli nisem imela dobrih odnosov s sorodniki,odkar pomnem. Enostavno imam že odnekdaj občutek,da me ne sprejmejo,in kar nekako ne pašem k njim. Njihova prisotnost in njihovo mišljnje me prav ubijata,ne pustijo mi dihati,živeti. In v meni se je pojavil želja,da bi pretrgala vse stike z njimi. Ali naj izpeljem to svojo zamisel ali moram stvari rešiti drugače? Enostavno si želim 'pobegniti' stran od ljudi,ki nekako motijo moje živeljenje.
Kaj se sploh dogaja z mano? Zakaj se počutim tako utesnjeno?

francik je napisal/a:

Pozdravljena

Predihaj vso potrebo po kontroli sebe in okolice,željo-potrebo po takojšnjem učinku (lahko tudi vprašaš od kje ta potreba-želja izvira,se zahvališ in ko dobiš odgovor predihaj tudi tisto).
Če ti gre na jok-jokaj,če ti gre na smeh-se smej.To so normalna nihanja ko se lotiš uravnotežanja samega sebe. 
Predvsem pa zaupaj sebi,svojemu delu in energijam ki te pri tem vedno podpirajo.

Ja,saj se trudim. Resno sem začela delati na sebi in se ne bom udala.Tokrat ne.
Ampak rabim nasvete in podporo tistih,ki znajo in vedo o tem več kot jaz.

Hvala,francik!

Še vedno delam na sebi ,tako kot sta mi oba(Urška&Zoran) svetovala.
Predihala sem že neki občutkov,ki so me motile,ampak imam občutek,da stvari še nisem rešila.

Poskušala sem se umiriti,sprostiti po liniji hare in predelati najbolj moreče občutke zame npr.zavrnitev,zapustitev,osamljenost,strah in podobno.
Ko sem se prvič lotila tega,sem doživela sebe kot da sem se del bremena osvobodila.Potem dolgo nisem čutila ničesar. Pisala sem že,da se mi zdi,da se stvari niso nikamor premaknile. Rekli ste,da sem neučakana...in sem se poskusila umirit in delala naprej. Zadnje čase opažam,da po meditaciji ali pa že med samo meditacijo postanem preveč čustvena in mi gre na jok. Zakaj se to dogaja?

Ali bi zame mogoče prišla v poštev regresija? Da prek regresije dobila kakšne nove uvide,zakaj je moje trenutno življenje takšno kot je? Ker bi res rada stvari spremenila.

Zoran je napisal/a:
lanalaura.koletnik je napisal/a:

Že več tednov meditiram in po zgoraj omenjenem postpoku skušam odpraviti strah pred razočaranjem,zapustitvijo,ampak mislim,da mi to ne uspeva.Občutek je še vedno prisoten.
Naj še naprej vztrajam? Ali pač sama nisem dovolj močna,da bi razrešila ta problem??

Imaš še vzorce; nič mi ne uspe takoj narediti ( vse mora trajati) ter težave rabim v popolnosti občutiti in razumeti.
Tudi to lahko narediš po postopku.

Ko končaš postopek, se še vprašaj, kaj sem se jaz iz tega naučila?
Če stvari ne gredo stran - kakšen je razlog, da jih še zadržujem v svojem življenju - čemu mi služijo?

Hvala za odgovor.Bom še naprej delala na sebi. Zanima me še od kje pridejo takšni vzorci v nas?Kdaj se pojavijo?So v nas že pred rojstvom ali se pojavijo tekom življenja.
Imam občutek,da sem prišla v obdobje,ko želim spremeniti sebe in svoje življenje in včasih se čisto izgubim,ker ne vem kje začeti reševat stvari.

lanalaura.koletnik je napisal/a:

Bom poskusila stvari rešit na način,ki ste mi ga predlagali,ker si resnično želim živeti boljše oz.lepše.
Koliko časa pa moram delati na tem oz.po kolikem času bom opazila,da delam pravilno oz.kdaj se bodo pokazali učinki??

Že več tednov meditiram in po zgoraj omenjenem postpoku skušam odpraviti strah pred razočaranjem,zapustitvijo,ampak mislim,da mi to ne uspeva.Občutek je še vedno prisoten.
Naj še naprej vztrajam? Ali pač sama nisem dovolj močna,da bi razrešila ta problem??

10

(6 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Nekaj od naštetih sprememb v mojem življenju se je res zgodilo,vendar ,ko so se ti napadi panike začeli pojavljati,je bilo moje življenje že nekako ustaljeno oz.sem vse nove situacije že sprejela.O tem sem veliko razmišljala že ,ko ste mi napisala prvi odgovor. Dve leti pred napadi sem rodila(otrok zaželjen),izguba službe in selitev,otrokov oče ni bil nikoli prisoten v mojem življenju-vsaj ne po rojstvu. Ampak,da bi vse to vplivalo name v tolikšni meri,da se je pojavila tesnoba??? Namreč sem psihično kar trdna oseba. Konec delovnega razmerja in kasneje selitev ni prišlo iznenada,to sem že pričakovala....
Urška,vseeno hvala za odgovore.
Bom še naprej delala na sebi. Opažam pa,da napadi niso več tako pogosti kot leta prej.
Mislim pa,da imam kar nekaj stvari na karmični ravni za 'odpravit',zato je verjetno,da bom odprla še kakšno temo.
Sem zelo vesela,da obstaja takšen forum o karmični dianostiki.

11

NOB-Eden je napisal/a:

Za obvladovanje napadov panike obstajajo tudi lajšalne tehnike.
Meni osebno je postopno pomagalo preusmerjanje in fokusiranje misli stran od sprožilca, na dihanje (vztrajno, lahko leže na trebuhu) in še na kako drugo stvar (ali "problem"), pa tudi z zavedanjem, da bo kmalu minilo in bo vse v redu.

Vsekakor pa je dobro "spucat" sprožilce same.

Ja,sej tako tudi jaz delam. Si govorim,da ni nič,da bo minilo in se osredotočim na dihanje. Bi se pa rada the napadov znebila,ker jih nikoli prej v življenju nisem imela in so se kar čez noč pojavili in so pač moteči.

12

Približno 4 leta in pol se mi pojavljajo napadi panike,če sem npr.v manjšem in vročem prostoru,dobim občutek,da se bom zadušila,kar ne morem dihat.Zgodi se mi tudi,če z avtom zapeljem v tunel,ki je daljši,tudi dobim napad panike.Tudi pozimi ne morem oz.ne prenesem,da bi nosila šal.
Opazila sem,da tudi otrok doživlja napad panike kadar mu oblečem kakšno majico,ki ne gre zlahka čez glavo. Ali to jaz prenašam nanj??? Nihče od bližnjih ne pozna te moje težave.
Od kje se je pojavila??? Nikoli prej v življenju se mi to ni dogajalo. Sama sem pomislila,da je to pač psihološka posledica od poroda,rodila sem s carskim rezom. Ali gre pač za neko nerazrešeno zadevo ali karkoli že iz preteklih življenj???
Ali si to težavo tudi lahko odpravim z meditacijo ali se moram stvari lotiti drugače?

Bom poskusila stvari rešit na način,ki ste mi ga predlagali,ker si resnično želim živeti boljše oz.lepše.
Koliko časa pa moram delati na tem oz.po kolikem času bom opazila,da delam pravilno oz.kdaj se bodo pokazali učinki??

Sama tudi opažam,da imam podoben problem.Zdi se mi,da imam prav tako neko blokado v biopolju kar se tiče odnosov. Sicer sama na čutim neke agresije do moških,vsaj ne sedaj,morda kdaj v preteklosti,ali pa to nosim v sebi po ženski liniji. Nobeno razmerje ne traja,vsako se konča prej kot v dveh letih.Vsa dokaj resnejša razmerja so se končala kar tako čez noč.Brez kakšnih pravih motivov,razlogov. Enostavno ne vem,kaj je bilo,da me je vsak 'partner' zapustil. Imam tudi otroka,ampak z moških,s katerim si nisva nikoli bila zelo blizu,ni bilo neke čustvene navezanosti...Ne vem kaj točno moram narediti,da bi 'popravila' sebe,kajti spoznala sem osebo,s katero si zelo želim ostati,ampak moji notranji strahovi,dvomi mi že vnaprej sporočajo,da se tudi novo poznanstvo ne bo končalo dobro zame,da bom na koncu spet jaz tista,ta razočarana.