Sicer ti ne morem dati odgovora na tvoje vprašanje kar se karmične diagnostike tiče.
Imam pa 3 mačke in nov dom sem našla mnogim, tako pa ti mogoče dam nasvet.
Ne vem zakaj nebi preverjala kakšne vrste je bula. Včasih se naredi bula- pod kožo, ker je spodaj gnoj. Od tega okoli začne zatekati. Ne vem kaj si mislila s tem, da udari na ožilje. Samo če se mačku kaj zagnoji, gre to v kri- v žile. In to dober veterinar običajno uredi za en normalen strošek. Bulo predre, včasih pod narkozo in da antibiotike.
Lahko pa seveda je še kaj drugega. Včasih zatečejo bezgavke, tudi kak tumor, če je bolj stara. Samo res ni potrebno, da bi bili takoj črnogledi.
Tuje tkivo je včasih tudi divje meso. Tudi to se da odpraviti. Včasih celo zližejo sami. Skratka ne vem točno kaj imate, samo mogoče lahko to rešite za en normalen strošek, brez da se muca muči.
In res me zanima kaj ti je sploh dala za to muco, če sedaj doma hira? In kam si jo peljala?
Te lokalne veterine so včasih tako tako.
LP
Kristal
lejanna je napisal/a:Pozdravljeni,
obračam se na vas, ker ne vem več kaj naj storim. Imam muco, ki ji je začelo na stegnu rasti neke vrste tuje tkivo-podolgovata bula, ki se zelo hitro razrašča. Udarilo ji je na tačke, tako da ima zatečene, veterinarka pravi, da ji je udarilo na ožilje in zato ji tačke zatekajo. Začelo se je z zavračanjem hrane, poje zelo malo še to večinoma liže, če se le da. Malo pije in je zelo dehidrirana, čeprav ji voda zastaja v telesu. Kakšne vrste je bula, ne bomo preverjali saj se nam zdi to preveč zanjo.
Zanima me kako ji lahko energijsko pomagam in če je to povezano kako z mano in mojim partnerjem. Jaz sem na mojem stegnu malo nad kolenom, dva dni nazaj zaznala malo bulico, ki me malo boli na dotik, ne vem ali sem se kam udarila ali zakaj jo imam in me zanima če je povezano z njo?? Vsi trije, partner muca in jaz smo Zelo povezani. Sem v 4 mesecu nosečnosti in se mi zdi da se je vse začelo s tem.
Prosim za nasvete, kaj lahko storiva.
Hvala vsem za odgovore in čas ... lp