1

(0 odgovorov, vpisanih v Razno)

Lep pozdrav,

Začela sem poletno čiščenje in sem se odločila, da nekaterih stvari ne potrebujem več.

Zato bi rada po simbolični ceni prodala več revij misteriji. Imam številke od 1999 do 2007 in od 2010 do 2015. Večinoma vseh dvanajst številk, če bi kdo imel vse pa mu z veseljem napišem katere manjkajo.

Prodam jih za simbolično ceno 1 eur.

Lahko pošljem tudi po pošti, potem je poleg še poštnina.

Imam veliko različnih tem in če koga zanima naj mi prosim piše na zs.

P.s upam, da tema ni v nasprotju s pravili. Če je, se vama opravičujem.

LP

Kristal

Pozdravljena smile

Saj bos zdrzala bos videla. Se mi zdi da ravno v taki situaciji najlazje postanes zrtev. Dobro premisli ce si zelis normalno zivljenje in nekoga ki bo samo tvoj. Kar mislim da vsi si. Lahko pa se vedno z njo lepo pogovoris pa naj se odloci. Ker vcasih se mi res zdi da so ljudje sebicni in bi radi imeli vse. Vsaj tako mi izgleda po napisanem da se ne bo locila.

Drzi se.

Ce rabis pa koga za pogovor mi pa lahko pises na zs.

Lp

Kristal

samojed17 je napisal/a:

Pozdravljeni še enkrat.
Že nekaj časa se ukvarjam z iskanjem vzroka moje bolezni. Pred kakšnim letom mi je zdravnica odkrila miom v maternici, letos pa sem dobila še diagnozo endometrioza levega jajčnika in zdravnica mi je predlagala operacijo. Operacijo sem trenutno zavrnila oz. prosila, če lahko še vsaj 2-3 mesece počakam, ker ne želim iti na poseg, brez da izvem pravi vzrok in ga odpravim. Zavedam se, da se takšno stanje lahko ponovi. Ko sem iskala možne vzroke s pomočjo knjige gospoda Ogorevca Karmična diagnostika sem opazila, da  navaja več možnih, podzavestnih programov za obolenja na drugi čakri, vendar ne vem kateri je tisti, ki ga imam sama. Naj omenim tudi, da slutim da je celotna situacija povezana z mojo mamo, ki je pred 30 leti imela enako diagnozo, prav tako na levem jajčniku. Njej so cisto odstranili, kasneje se ji obolenje ni več ponovilo. Sama ni iskala vzrokov bolezni, temveč je celotno situacijo le sprejela. Sedaj je na meni, da stvar razrešim za obe. Najverjetneje imava iste podzavestne vzorce oz. programe, ki se jih ne zavedava. Prosim vas za pomoč in pogled v biopolje. Hvaležna vam bi bila tudi, če mi lahko napišete kako naj se zadeve lotim in jo razrešim.
Če je imela katera tudi podobne težave, bi bila vesela kakršne koli informacije.
Lepo vas pozdravljam in se zahvaljujem za odgovor,
Debika

Zdravo,

Rada bi ti samo povedala da imas v anglescini na googlu veliko napisanega o raznih dietah ki jih lahko uporabis. Tudi o sistemskih encimih ki naj bi pomagali. Sem pa ze pozabila kateri so najboljsi. Ce bos poskusila prosim povej kaki so rezultati.

Lp

Kristal

Sicer ti ne morem dati odgovora na tvoje vprašanje kar se karmične diagnostike tiče.
Imam pa 3 mačke in nov dom sem našla mnogim, tako pa ti mogoče dam nasvet.

Ne vem zakaj nebi preverjala kakšne vrste je bula. Včasih se naredi bula- pod kožo, ker je spodaj gnoj. Od tega okoli začne zatekati. Ne vem kaj si mislila s tem, da udari na ožilje. Samo če se mačku kaj zagnoji, gre to v kri- v žile. In to dober veterinar običajno uredi za en normalen strošek. Bulo predre, včasih pod narkozo in da antibiotike.

Lahko pa seveda je še kaj drugega. Včasih zatečejo bezgavke, tudi kak tumor, če je bolj stara. Samo res ni potrebno, da bi bili takoj črnogledi.

Tuje tkivo je včasih tudi divje meso. Tudi to se da odpraviti. Včasih celo zližejo sami. Skratka ne vem točno kaj imate, samo mogoče lahko to rešite za en normalen strošek, brez da se muca muči.

In res me zanima kaj ti je sploh dala za to muco, če sedaj doma hira? In kam si jo peljala?

Te lokalne veterine so včasih tako tako.

LP

Kristal

lejanna je napisal/a:

Pozdravljeni,

obračam se na vas, ker ne vem več kaj naj storim. Imam muco, ki ji je začelo na stegnu rasti neke vrste tuje tkivo-podolgovata bula, ki se zelo hitro razrašča. Udarilo ji je na tačke, tako da ima zatečene, veterinarka pravi, da ji je udarilo na ožilje  in zato ji tačke zatekajo. Začelo se je z zavračanjem hrane, poje zelo malo še to večinoma liže, če se le da. Malo pije in je zelo dehidrirana, čeprav ji voda zastaja v telesu. Kakšne vrste je bula, ne bomo preverjali saj se nam zdi to preveč zanjo.

Zanima me kako ji lahko energijsko pomagam in če je to povezano kako z mano in mojim partnerjem. Jaz sem na mojem stegnu malo nad kolenom, dva dni nazaj zaznala malo bulico, ki me malo boli na dotik, ne vem ali sem se kam udarila ali zakaj jo imam in me zanima če je povezano z njo?? Vsi trije, partner muca in jaz smo Zelo povezani. Sem v 4 mesecu nosečnosti in se mi zdi da se je vse začelo s tem.

Prosim za nasvete, kaj lahko storiva.

Hvala vsem za odgovore in čas ... lp

Hvala Urška.

Res se počutim kot si napisala. In res imam občutek, kot da me je nekdo prevzel. Oziroma, da predelujem težave nekega moškega ali pa sebe iz preteklega življenja. In kot da sem nekaj časa stara jaz, potem pa nekako padem v nekaj kar ne vem če sem jaz. In tudi s tem ne vem kaj naj naredim. Nekako se trudim, odrezat od tega, pa mi ne uspe.

Urška je napisal/a:

Pozdravljena kristal,

glede na to, da je minilo od tvojega pisma 15 dni, upam, da si boljše.

Tudi glede na to, da si omenila, da že dolgo delaš na sebi, se začuti, da prehajaš na drugo raven zaznavanja sveta in življenja. Iz uma se spuščaš v intuicijo, v dušo, v srce. Pri delu na sebi so takšna obdobja bistvenega pomena - ko imamo občutek, da se vse sesuva, da nas je nekdo "prevzel", da smo prišli do roba, da ni več upanja, da počnemo vse narobe ... takrat hodi duša po temni strani naše osebnosti, katera se predaja ... ko znamo to prepoznati, nas ne prevzame strah, ampak potrpežljivo in ljubeče počakamo, da odpade starega z nas in začenjamo z novimi temelji, ki bazirajo na podlagi ljubezni.

To, kar se ti je dogajalo torej ni bila zunanja energija, temveč del tebe, ki je bil zaradi preteklega dela na sebi dovolj zrel, da splava na površje. Predlagam ti, da si odpustiš za jezo na sebe in obsojanje sebe in z vso ljubeznijo, kar jo premoreš, v mislih "objameš" tisti del, pritisk.

Poleg tega se ti je v preteklosti, preden se ti je pojavil pritisk, sprožilo ljubosumje na neko osebo, katero si jemlješ za vzgled ali bi ji rada bila podobna - to ljubosumje nisi usmerila proti tej osebi, temveč proti sami sebi - v obliki obsojanja nase, zakaj ti ne moreš biti takšna. Tudi to lahko, če začutiš, da je kaj na tem, predelaš po Postopku tranfsormacije na vrhu foruma Vprašanja in nasveti.

Ze dolgo delam na sebi, zadnje štiri mesece pa moram reci, da so se mi stvari zelo intenzivno čistile. In da sem svoje znake najprej pripisovala tej spremembi, sedaj pa nisem več prepričana v to. Tako, da bom zelo vesela, če lahko kdo preveri, kje je vzrok za moje trenutne težave. Že kakih 10 dni se namreč zelo slabo počutim, fizično in tudi psihično. Imela sem res močne pritiske v glavi, v trebuhu, v želodcu... ki sem jih čutila kot neke pritiske energij. Imam občutek, kot da sem se na nekaj povezala in da me to močno blokira. Kot da nekako želim "uničiti sama sebe" in se razmišljala, da če s tem delom na sebi, dejansko uničujem sebe... skratka da delam kaj narobe. Pomislila sem tudi že na to, da to kar čutim nisem jaz, pač pa kaka druga zunanja energija. Se je pa bojim ker ni prijetna in ne vem kaj naj z njo. Zato bom zelo vesela vaše pomoči.