Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Aktivne teme Neodgovorjene teme
Iskalne možnosti
Pozdravljen g. Zoran,
Hvala vam za odgovor. Da ne pozabim omeniti,glede zdravja po vasem obisku ni bilo vecjih tezav,zacele so se zopet lansko leto. Glede druzine se zelo strinjam z vami,glede prihodnosti tudi,me pa zanima kako si se lahko pomagam?skozi proces,ali kako drugace?
Hvala vam za vas cas.
Lp,
Nina
Pozdravljeni,
Minilo je ze nekaj casa,odkar sem bila na osebnem srecanju pri g. Zoranu. Glede na to,da veliko prebiram razne alternativne knjige, se ukvarjam z meditacijami,obiskala ze razneee terapevte in se bi lahko nastevala, se moje zdravstveno stanje ne spreminja oz. se je celo poslabsalo do te mere,da sem lansko leto oblezala za skoraj 5 mesecev. Zanima me kaj je tezava na energijskem nivoju glede mojega kriza, posledicno medenice in zelo bolecega mehurja?
Je mogoce vse to med sabo povezano,ali so vzroki drugacni?
Prosila bi vas za kakrsnkoli nasvet.
Hvala vam,
Lp, Nina
Pozdravljeni,
tudi mene je pripeljalo to bolezensko stanje tako dalec, da poskusam vse mogoce zadeve da pridem nekako do odgovora kaj je z mano narobe. Namrec imam tezave z mehurjem, naredila sem prakticno vse preiskave, diagnoze ni. Zdravniki ne vidijo problema. Od nekoga sem dobila info da imam to po prednikih in sicer po ocetovi strani, zopet nekdo drug mi ke dejal da je to strah v tem zivljenju. Zelim sama pri sebi zaceti vendar ne vem kaj tocno je res vzrok tega. Imam pa tudi tezave s tezo, ne morem se zrediti in mi je bilo receno da sem se v prejsnjih zivljenjih norcevala iz hrane. Vse je lepo in prav da nekaj izves,vendar opazam da info.niso dovolj. Zelim izvedeti kaj se res dogaja z mano, da zadevi pridem nekako do dna. Obracam se na vas, ce mi lahko vi daste kakrsnkoli nasvet kaj je narobe in kako naprej. potrebujem neko odskocno desko.
Hvala vam ze v naprej za odgovor.
Lepo vas pozdravljam,
Nina
Najdena sporočila [ 3 ]