Urška je napisal/a:

In ---- ČAS  :srcek:  ----- polagam vsem na srce. smile Dajte zadevam čas, da se prizemljijo in ne bodite tako strogi do sebe in do dela na sebi. Če ste delali na prepričanju, ki ste ga gojili 10, 20 let ... je včasih potrebno več časa, da se prepričanje dokončno transformira. To, da je treba vse v enem dnevu biti končano, ni naravno in ni v skladu z ritmom zemlje ..  :srcek:

Urška to si pa tako dobro povedala! Ljudje s(m)o res prevečkrat prestrogi do sebe in želimo vse takoj, pa ne gre to tako hitro, potreben je čas :prst:  :srcek:

Moja izkušnja pa je takale: skozi proces sem cel čas čutila bolj hlad v rokah kot toploto (sicer pri meditacijah, reikiju vedno čutim toploto oz. vročino). Tudi po telesu sem čutila nek hlad, ne znam točno opisati...ne da bi me zeblo, ampak neka hladna energija okoli mene. Po procesu sem čutila olajšanje. Ko sem končala, mi je glas v glavi takoj rekel, da moram proces narediti še enkrat in nekako nisem imela za mar, ker sem si mislila “kako naj ga grem še enkrat delati, če sem ga že in ko narediš proces ga verjetno ne ponavljaš...”  wink
No šele čez ene pol ure, ko se mi je to, da naj naredim še enkrat, skoz motalo po glavi wink, mi je kapnilo, da je to tista ideja, zamisel, ki mi je prva prišla in jo moram izvesti smile. Pa sem šla ponoviti vajo.;) Zopet v rokah in telesu hlad in veeeliko olajšanje, prav dobro sem se počutila. Takoj po procesu me je prešinilo, da naj že končno sprejmem eno stvar za svojo resnico in naj začnem to čutiti iz srca.

Hvala vama Zoran in Urška za to možnost!!  :srcek: