Pozdravljeni,

z veseljem sporočam, da je projekt prodaje nepremičnine stekel gladko, po tem, ko sem očistila hišo in sicer na tak način; Vse prostore, vsakega posebej sem z grenko soljo in alkoholom, v prostorih, kjer mi je ogenj večkrat ugasnil, sem dodatno naredila še vračanje fragmentov duše, ker pa to ni zadoščalo, sem se dušam zahvalila, za njihov prispevek, za vse kar so dobrega tu naredile in jih poslala v božjo svetlobo, oz. tja kjer je njihovo mesto in so šle. ( ena je bila zelo vztrajna)Nato sem vsak prostor očistila še z REIKI-jem, vsak večer sem potem v pošiljala reiki ljubezen energijskemu telesu hiše tako, da sem ga vzela v dlani. Najlepša hvala Božji ljubezni, da mi je to omogočeno.

Hvaležna sem Zoranu, Urški, Nini za vse nasvete, pomoč, spodbudo, ki sem jo od vas deležna in hvala vsem sošolcem na Akademiji, s katerimi smem deliti svoje izkušnje. Iz srca hvala vsem!!!

Urška je napisal/a:

tasek,

v kolikor je vpletenih več lastnikov pri nepremičninah in zadeve ne stečejo, za tem ponavadi stojijo nerazrešeni družinski odnosi; pri energijski ureditvi stvari je dobro razčistiti svoj odnos do njih, vse zamere in agresije, ozavestiti in spustiti, da ne ostane več nobene agresije ali obsojanja. Ko enkrat sprostimo v celoti agresijo do vseh vpletenih in do zadeve same, proces steče.

Poleg postopka z grenko soljo lahko uporabiš beli žajbelj, veliko smo o njem že pisali (uporabiš iskalnik). Če se ne motim, je bilo tudi na temo samega čiščenja hiše nekaj napisanega.  :prst:

Pozdravljeni,

prosim, če lahko kdo napiše postopek energijskega čiščenja hiše ( stanovanja).

Delam reiki z namero, da je hiša prodana v najvišje dobro vseh vpletenih ( ker je več lastnikov), poskušam očistiti prostore z grenko soljo.

Radi bi prodali nepremičnino pa ne steče oz. se tik pred dokončanjem posla stvari sfižijo.

Lepo prosim za pomoč, nasvet, kaj lahko še sprememnim, popravim.

Hvala!!

3

(326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Francik  Frančišek,

Hvala!

Mogoče sem res preveč usmerjena v " nekaj čutiti", čeprav znotraj v sebi verjamem, da deluje.

4

POzdravljeni,

bila sem na nedeljski delavnici REIKI I. Prijetno druženje, krasno doživetje ob iniciaciji, ko smo vadili drug na drugem, sem imela občutek, da čutim nekaj med rokami, kot ščemenje, ko sem zaprla oči, sem "videla" kako se nek tok giblje.

Zdaj pa, ko doma vadim, (zjutraj se odprem, preko dneva 2-3x naredim Reiki po čakrah, vmes pa linijo hare od Zorana, delam tudi vsak večer na možu in sinu) se mi zdi, da čutim zelo slabo, ali samo na začetku, potem pa ne več. Roke potem polagam bolj po občutku. A ga kje biksam, delam kaj narobe, ali je to na začetku običajno?

Nekaj se mi zdi, da vseeno teče, ker me je v ponedeljek ( delala sem 3x po čakrah na sebi, pa rožice, pa hrana) bolela glava, pa slabo mi je bilo v trebuhu. Zvečer je potem, ko sem si roke polagala na glavo, glavobol minil.

Čutim pa še vedno nič, vsaj tako se mi zdi.

A ima kdo z delavnice morda kako svojo izkušnjo?

Lep pozdrav,  Nataša

Tina, Zoran

hvala za nazorno primerjavo.

Verjetno je res vse v/na meni.

Hvala!

Se vidimo!
Nataša

Tina,

hvala za spodbudo,

do penzije ne bi čakala, ker je itak ne bo.

Se pa trudim, da si ob vsem ukradem tudi kaj časa zase, a mislim, da bi za resno delo potrebovala  več kot 5-10 min. Vsaj na začetku, dokler stvari vsaj malo ne osvojim, potem je verjetno laže. Nekaj moram premaknit, ker vem, da mi bo potem lažje šlo, to nekako čutim.

Srečno,  Nataša

Hvala lepa za pojasnila,

Sprašujem zato, ker se odločam, da bi se vpisala v vašo šolo. Verjamem, da bi mi koristilo, hkrati pa imam pomisleke, kako bi vse uskladila ( vikende bi že nekako, za delo na sebi pa bi tudi rabila čas), ker imam tri male škrate, od katerih se najmlajša še doji, decembra pa se vrnem tudi v službo??

Se bo že uredilo kot je prav. Morda se pa le vidimo?!

Lep sončen dan, Nataša

Mene pa zanima ali v vaši šoli " učite" tudi kako se dela s skalarnimi valovi oz. zavestno uporabo torzijskega polja kot npr. pri Pretnerjevi oz. Ogorevčevi šoli?

Kakšne izkušnje imate z vašo prakso skalarnih valov?

Hvala

9

Nina,

hvala za vašo izkušnjo. Vsekakor pridem na septembrsko delavnico.

Sem tak tip, da moram " vse prej prečekirat ".

Lep dan želim  Nataša

10

(11 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ok, bom delala naprej v pričakovanju ...

Hvala

11

Zoran,

hvala, upam da se kmalu srečamo.

Vse dobro,  Nataša

12

(11 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ko delam to vodeno meditacijo za tan tien, se mi vedno dogaja, da vidim! v predelu srca ( v desnem atriju) težko sivo stvar - kot kamen, čeprav si predstavljam točko kot mehko, nežno... V fizičnem smislu pa tiščoč občutek za prsnico, ki sicer ni boleč, je pa neprijeten. Pa neka oseba ( ne vem kdo in s kakšnim namenom je tam) se pojavlja, moški??? Kako se naj lotim tega?

Hvala za nasvet-e!

Lep dan želim.

13

POzdravljeni,

kako potekajo Vaše delavnice Reiki, teorija, iniciacija, praktične vaje ali kako drugače?

V knjigi Celostni Reiki sem zasledila tudi, da je smiselno delati tudi mirovnico zmasažo Blader 10 akupinkturne točke, zanima me ali se tega učite tudi na tečaju?

Pa še to, ali delate tradicionalni reiki, torej simbole na II. stopnji ali kako drugače?

Sem tako not padla, da že komaj čakam na tečaj?

Katero knjigo mi lahko priporočite v zvezi z Reikijem, poleg D. Stain?

Hvala lepa,

Nataša

14

(36 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni, g. Zoran,

kakšna pa je po tem razlika med Tesla metamorfozo in Ponovno povezavo, saj gre pri obeh za skalarne valove oz. torzijsko polje.

A je to enaka energija , ki se razlikuje po obliki ali namenu ali čem???

Kako nas oseba ve, kaj je zanj dobro, najboljše....?

Lep dan,
Nataša

G. Zoran,

hvala za nasvete. Tisto, da nisem dovolj dobra bo kar držalo in bom na tem delala. Strah pred konkurenco pa moram še ozavestit, ker tega nisem vedela in se bom lotila tudi tega.

Ker sem nova na tem forumu, sem šele pred nekaj dnevi našla meditacijo za Axis mundi oz. linijo hare, sem jo začela delat, pričakujem rezultate.

Za Reiki že nekaj časa čutim, da naj se ga lotim, čeprav me je še malo strah, ali bolje nisem čisto prepričana vase. Očitno moram za Ponovno povezavo še malo dozoret, ampak me vleče, vleče!

Hvala za pomoč in vse dobro želim, Nataša!

Ponovno pozdravljeni,

kar nekaj časa sem oklevala, zdaj pa pišem in sprašujem...

Zdi se mi, da sem se znašla v slepi ulici, da nekako ne najdem več svojega bistva zakaj sem tukaj, kam naprej in kako. Včasih sem bila bolj povezana sama s sabo, stvari so mi šle od rok. Malo poskušam sama poiskati, ozaveščati vzroke za nastalo stanje, ponekod sem uspešna, veliko pa je zgleda "packarije", ki je ne znam sama popredalčkat in odpravit. Vem, vidim, da imam ogromno proste energije, ki čaka, da jo usmerim, na prava področja svojega življenja, a me kar nekaj ( ne vem točno kaj, čutim pa, da nekaj je) pri tem ovira, blokira. Že ko se mi zdi, da sem problem odpravila, pridem do nove blokade....
Zato iščem način, pot, tudi pomoč , ker imam občutek, da mi  samo malo manjka pa bodo stvari šle v pravo smer. Nekoga, nekaj, ki mi pri tem lahko pomaga. Reiki bo po moje ena od tehnik, s katero si lahko pomagam, mogoče bi potrebovala še pomoč pri pogledu v moje biopolje ali celo ponovno povezavo ali kaj podobnega.
Lepo prosim za Vaš pogled na mojo situacijo,
hvaležna bom za Vaše mnenje, nasvete in predloge.

Hvala lepa!
Lep in uspešen dan želim, Nataša

Zoran je napisal/a:
tasek je napisal/a:

sprašujem ali je g. Zoran tudi na uradnem seznamu dr. Pearla kot izvajalec Ponovne povezave. Meni ga ni prikazalo, res pa nisem prepričana, da so na seznamu vsi, ki to v Slo izvajajo.  Hvala lepa, lep večer želim, Nataša

Pozdravljena Nataša,
nisem na uradnem seznamov izvaljacev, ker je ta seznam plačljiv in zato nisem vpisan.
Imam pa potrdilo/dipomi za izvajanje povone povezave - tako zdravljenja, kot osebne ponovne povezave.
Več lahko prebereš tukaj: http://www.pesem-duse.com/the-reconnect … va,76.html

Spoštovani,

sprašujem ali je g. Zoran tudi na uradnem seznamu dr. Pearla kot izvajalec Ponovne povezave. Meni ga ni prikazalo, res pa nisem prepričana, da so na seznamu vsi, ki to v Slo izvajajo.  Hvala lepa, lep večer želim, Nataša