Pozdravljeni,
z veseljem sporočam, da je projekt prodaje nepremičnine stekel gladko, po tem, ko sem očistila hišo in sicer na tak način; Vse prostore, vsakega posebej sem z grenko soljo in alkoholom, v prostorih, kjer mi je ogenj večkrat ugasnil, sem dodatno naredila še vračanje fragmentov duše, ker pa to ni zadoščalo, sem se dušam zahvalila, za njihov prispevek, za vse kar so dobrega tu naredile in jih poslala v božjo svetlobo, oz. tja kjer je njihovo mesto in so šle. ( ena je bila zelo vztrajna)Nato sem vsak prostor očistila še z REIKI-jem, vsak večer sem potem v pošiljala reiki ljubezen energijskemu telesu hiše tako, da sem ga vzela v dlani. Najlepša hvala Božji ljubezni, da mi je to omogočeno.
Hvaležna sem Zoranu, Urški, Nini za vse nasvete, pomoč, spodbudo, ki sem jo od vas deležna in hvala vsem sošolcem na Akademiji, s katerimi smem deliti svoje izkušnje. Iz srca hvala vsem!!!
tasek,
v kolikor je vpletenih več lastnikov pri nepremičninah in zadeve ne stečejo, za tem ponavadi stojijo nerazrešeni družinski odnosi; pri energijski ureditvi stvari je dobro razčistiti svoj odnos do njih, vse zamere in agresije, ozavestiti in spustiti, da ne ostane več nobene agresije ali obsojanja. Ko enkrat sprostimo v celoti agresijo do vseh vpletenih in do zadeve same, proces steče.
Poleg postopka z grenko soljo lahko uporabiš beli žajbelj, veliko smo o njem že pisali (uporabiš iskalnik). Če se ne motim, je bilo tudi na temo samega čiščenja hiše nekaj napisanega. :prst: