1

(2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Hvala Urška za odgovor.

Dealm na temu in se mi odpirajo še druge zadeve....ampak mislim, da se bom vseeno odločila še za regresijo.
Se slišimo smile

2

Zdravo Urška in Zoran,

pred kratkim sem dobila uvid glede mojega nihanja hujšanje-debelost, da izvira iz prejšnjega življenja da sem stradala in lačna tudi umrla. Zato se mi zdaj dogaja da se ob vsakem stresu (izpitu, povečani aktivnosti, prekomernem delu,...) redim. Vse kar zaužijem gre v maščobo, kljub temu da kalorično ne presegam mej.
Zanima me ali bi lahko zadevo rešila tudi sama preko karmične diagnostike (z vašo usmeritvijo) ali je boljše da se naročim na regresijo in tako odpravim zadevo.

Kaj predlagata?

LP

3

(6 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Zdravo Zoran,

najprej hvala za odgovor.
To, da je samo svoj, bi se 1000% strinjala. Res je in ga tudi pri tem podpiram. Vendar na žalost šolski sistem ne podpira drugače misleče otroke. Vsaj dokler nimaš izvida psiholga ali psihiatra da si ,,drugačen,, da mogoče deluješ z desno polovico možganov in ne z levo, kot je prilagojen šolski sistem.
Njegova razredničarka ga je že etiketirala da itak on nič ne razume, niti osnovnega kar se učijo. Zaradi tega hodimo od psihologa do nevrologov...in upam da ga ne bo to zbegalo in imel občutka manjvrednosti.

Ima pa zelo rad naravo in veliko časa preživi v naravi, če ni na nogometnem igrišču.
No, stala mu bom ob strani pa ni važno kakšna bo diagnoza.

Hvala

4

Pozdravljen Zoran in Urška,

še eni stvari bi rada prišla do dna in sicer, moj sin ima motnje v razumevanju besedila, raznih tekstov zaradi tega ima težave v šoli, sploh pri slovenščini in besedilnih nalogah. Pa še nekaj je pri njemu, da se lahko nekaj nauči in bo stvar obvladal, hkrati pa lahko v trenutku vse pozabi, tako da je pri kontrolki kot da se ni nič naučil.

Pred dvema letoma je imel nesrečo in si razbil lobanjo na dveh mestih, bil v komi...in preživel.
Po drugi strani je zelo inteligenten, da včasih ostanem brez sape. Tako da mi ni jasno kaj se dogaja.

Zdravnica podaja mnenje da gre lahko za disleksijo ali pa poškodbo možganov po padcu (poškodba je na predelu spomina), rada bi vedela kaj se pri njemu dogaja predno ga nafilajo z kakšnimi zdravili. Trenutno je v postopku testiranja.

Prosim za pomoč. Lahko zadevo rešim z karmično diagnostiko?

Hvala in lep pozdrav.

Hvala Jasna2 in Zoran za odgovor.

Tudi jaz sem brala povezava križa z financami ampak se tukaj nisem našla, ker nimam teh težav.
Je pa res da sem aktivna cel dan brez minutke odmora in enostavno bi rabila mir zase smile
Hmm ja, zaupanje...to pa je druga tema  :prst:

Grem veselo na delo....hvala za pomoč  :rose:

Pozdravljeni,

ne najdem vzroka za bolečino v križu, ki se mi pojavlja samo ponoči med spanjem. Včasih je tako boleče da ne najdem pravega položaja in moram vstati iz postelje. Bolečina je skoraj vsako noč, se pa zgodi da kakšno noč ne boli. Rada bi razrešila vzok.

Hvala za pomoč
:rose:

7

Zdravo Zoran,

sin je star 11.let.
Sem se lotila reševanja občutka zapustitve in bom danes namenila temu čas.
Grem tudi predelat varnost. Očitno imam res neke koristi od tega sad

Hvala za usmeritev

8

Pozdravljeni,

prosila bi za vpogled v biopolje zakaj je sin zbolel, tokrat mu je udarilo na pljuča. Že nekaj časa opažam tudi da ima fleke po obrazu in telesu. Zdravnica je rekla da gre za alergijo.
Prosim za pomoč in usmeritev.

Hvala  smile

P.S.zanima me na kakšen način bi si lahko zasidrala občutek varnosti v sebi, to mi primanjkuje in se zaradi tega redim, ker se za vsak stres obdajam z maščobo...z hipnozo ??

Hvala še enkrat

Zanimiv in realen odgovor. Hvala Urška.

Pozdravljeni,

že nekaj časa mi ne da mira bežni znanec in želim razumeti kdo je on in kaj se dogaja.
Spoznala sva se v vrtcu najinih otrok, oba v partnerstvu.
Ko se mi je začel svet podirat in ko sem bila sredi ločitve, sem ga zelo pogosto sanjala, skoraj vsak drugi dan, vsakič mi je dal moč, da sem se pobrala in šla naprej.
Res je da me je zelo privlačil, ne vem sicer kako je iz njegove strani ampak več od pozdrava nikoli ni bilo in niti nobenih pričakovanj, vsak živi svoje življenje.
Ko sem se odselila iz tistega kraja, sva se včasih srečala, spet sva ostala samo pri pozdravu. On si je med tem časom našel že drugo in si ustvaril novo družino.
Zdaj pa ga spet sanjam. Ko ga že lep čas nisem videla in niti mislila na njega. Imam svoje živjenje in se sploh ne spomnem na njega. In vsakič mi da moč in voljo do življenja. Ne razumem kdo je on in kako sva povezana. A on v bistvu isto doživlja? Zakaj nikoli ni pristopil do mene....

Lahko da je čisto neumno vprašanje vendar mi ne da mira in rada bi razumela dko je on.

Hvala in lep pozdrav,
K.

11

(4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Zdravo Urška, Francik

Hvala vama za odgovor. Vidim, da me čaka kar veliko dela smile
Ja Francik, starša sta se ločila ko sem bila stara 2.leti. In sem celo življenje živela z očetom. Mama pa je zdaj pokojna.

LP  :rose:

12

Očitno sem se res morala odpreti odgovoru, zdaj dobila odgovor da mi lastnica franšize želi vzeti-si prilastiti mojo podružnico, kljub temu da sem jo odkupila. Blokira me pri vseh promocijah.

Prosim kaj narediti, očistit...spremenit...
Zakaj mora bit skozi bitka na neretvi, rada bi enkrat delala v miru. Zato sem šla na svoje smile

13

Pozdravljeni,

lani sem odprla svoje podjetje in letos pa kupila franšizo in odprla dejavnost. Rada bi vedela zakaj mi ne gre.
Ostale franšizne podružnice po sloveniji, s katerimi smo istočasno odprli, jim šiba brez težav in imajo 1-2x večji prihodek na mesec. Kje je težava? Prosim za vpogled v biopolje.

Hvala
:rose:  :rose:  :rose:

14

Urška,

najlepša hvala. Grem veselo na delo smile

15

Dragi moji,

na forumu je bilo že nekja napisanjega o depresiji in podobne zadeve.

Mene pa zanima konkretno zame in prosim za vpogled v moje biopolje. Že nekaj časa sem brez energije in volje, skozi sem slabe volje, brez motivacije...kje je tista mala vesela in razigrana punčka?
Nikakor ne najdem moči in volje da se premaknem naprej, prazna sem, nič me ne osrečuje....prosim za nasvet in usmeritev.
Rada bi zaključila s tem in se premaknila naprej....vesela, srečna,...

Hvala NOB-eden in Urška za odgovor.

Zanimalo me je bolj kje trenutno stojim in v katero smer grem, zato me je zanimal ta odgovor. Mislim da sem na dobri poti ampak mi manjka še veliko vaje smile

Hvala da si mi razjasnila to sliko  :rose:

17

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Zdravo Forumovci,

imela bi vprašanje, in sicer zanima me krepitev notranje moči, kako in na kakšen način. Vem da se na to vprašanje ne da odgovoriti v enem stavku, ampak vsaj usmeritve...

Hvala, objemček  :srcek:

18

Kot obljubljeno, se oglašam....

vzela sem si vikend, samo za to, da to predelam. Najprej dolgo nič, da sem mislila da streljam v prazno in mi bilo jasno kaj moram naredit.
Potem pa kar naenkrat me je oblila neka energija in črni oblak....potem pa še tresenje, dušenje, koža na obrazu in prsih me je začela srbet, roke so se krčile in vsa energija se je sproščala večina skozi obe roki, najbolj na levi tako moćno da so se prsti začeli krčiti in paralizirati....mišice obraza so se krčile, levo oko je dobesedno utripalo...nora energija je šla iz mene, vmes nenavaden jok in živalski kriki...madonna...to je bilo res zelo intenzivno, da sem bila potem zelo izčrpana.
To je kar butalo vse ven iz mene.

Hvala za usmeritev in vse napotke smile
Bom poskusila vajo ponovit čez nekaj časa...

19

Hvala Nina,

čutim, da je to moj naslednji večji projekt. In z veseljem se ga bom lotila. Tako kot si rekla korak za korakom.

HVALA za pomoč in usmeritev :rose:

20

Najprej hvala za odgovor NOB-Eden in Ninja.

Ja, Ninja imaš prav, kot otrok sem doživela veliko travmo, starša sta se ločila ko sem bila stara kakšno leto. Oba sta me dobesedno kradla eden drugemu, vmes pa bila veliko z varuškami in čisto osamljena kot otrok. Nato sem pri 3.letih pristala dokončno pri očetu, hvala bogu sem dobila dom. Tako da z mamo nisem skoraj da nikoli živela ali jo občutila.
Ja tudi sem zelo brez energije in veliko utrujena & izčrpana.

Upam, da mi bo uspelo narediti ta postopek,ker mislim da je bilo kar več travm, glede na zgodbe ki so mi jih pripovedovali.

Hvala za pomoč  :rose:

21

Dragi forumovci, Urška in Zoran,

sem iskala če že kje piše kaj o limfi, pa nisem našla.
Namreč že veliko let imam težavo z zastojem limfe, enostavno sem polna vode, in nikakor da poiščem vzrok za to.
Danes sem bila na bioresonanci in mi je potrdil zastoj limfe (kako naj odpravim razlog pa mi razen več obiskov pri njemu ni povedal), odkril mi je kronično alergijo na hišni prah & pršice (zaradi tega sem aknasta) in težave z pljuči in bronhiji.

Rada bi razrešila vzroke za te moje težave, sploh za limfo in pršice.
Prosim pomoč.

HVALA  :rose:  :rose:  :rose:

Se strinjam Urška.
Bom predelala še enkrat pa tudi do zdravnika bom šla.
Hvala.

Ja že nekaj časa razmišljam, ampak predno se podam njim v roke sem najprej želela očistit na energetski ravni.
Bom pa poiskala tudi zdravniško pomoč.

Urška,
mi je zelo jasno, da ledvica rabijo čas,da pridejo v ravnovesje ampak očitno nekaj še nisem predelala. Danes sem bila postavljena pred izziv in sem na koncu sestanka bila prepotena (iz pazduhe) do popka, to ni normalno. Res ne vem več kaj naredit za te moje ledvičke, da se umirijo.

Hvala za pomoč

Hvala še enkrat za usmeritev.
Moram priznat, da tako močno energijo pri razreševanju še nisem doživela, da sem morala par x globoko vdihniti/izdihniti in kar nisem prišla k sebi.
Postopek sem tudi par x ponovila vse dokler nisem več čutila tiste energije.
Hvala  :rose:  :rose:  :rose: