Tema: Ali si lahko krojiš prihodnje življenje
(admin: naslov je popravljen na primernješega zaradi večje preglednosti med temami)
Sama nekako se srečujem z raznimi informacijami, čeprav preveč v te vode ne drezam (zaenkrat).
Vseeno bi prosila g. Zorana za eno pojasnitev. Glede prihodnjiž življenj (čeprav se s tem ne želim ubadati) me zanima, kako je s tem, ali si lahko krojiš prihodnja življenja..recimo da ti uide da pomisliš na kaj slabega, in zdaj imaš neka strah, da ne bi mogel sčistiti tega kar bi lahko šlo v prihodnje življenje....vem, neumno vprašanje, malce čudno, vendar upam da razumeš...
Skratka zanima me, tudi če na kaj slabega pomislim - torej ne želim komu škodovati, ali lahko vse sčistimo nekako v tem življenju, da ne bi kaj nosila naprej...
Skratka to me zanima čisto tako iz vaših izkušenj...če jaz sebe recimo čisto očistim, ali je vseeno lahko še kaj negativnega prenesenega za naprej...
S tem bi pa želela tudi končati o prejšnjih ali prihodnjih življenjih, nekako se v to ne spuščam, me pa tako zgolj slučajno zanima...ali lahko kar tako kar nekaj uide v prihodnost...
Hvaležna bom za kak nasvet. hvala, lp