1

Tema: Kako spoznati sebe in se osvoboditi (lastnih) ovir

Poletje je čas, ko radi testiramo sveže recepte, ki so lahko prebavljivi in ne zahtevajo veliko truda in energije. Vse pogosteje pa ljudje iščemo hitre recepte za boljše počutje: kako odpraviti stres in njegove posledice, kako izboljšati svoje odnose, kako do več energije v vsakodnevnem življenju in podobno. Najboljši recept za boljše počutje je, da se spoznamo in sprejmemo takšne, kot smo. Razumevanje sebe, svojih prepričanj, kaj nas motivira, kaj potrebujemo in česa si želimo, vodi do dobrega počutja in enostavnega doseganja lastnih ciljev.

Zelo slikovit je primer moje učenke. Pred leti si je zelo želela partnerja, ki bo njena sorodna duša. »Projekta« se je lotila premišljeno, po procesu manifestacije sorodne duše, z definiranjem vsega, kar si je želela podariti partnerju in kaj je želela ustvariti skupaj z njim… Konkretno, jasno in iz srca. Življenje ji je pripeljalo veliko moških, ki so ustrezali »kriterijem«, z eno skupno značilnostjo: vsi so bili zasedeni. Kasneje mi je povedala, da je na silvestrski večer skozi pogovor s prijateljico prišla do »razodetja«. V sebi je nosila prepričanje »Vsi dobri moški so zasedeni.«. Šele ko je prepoznala svojo omejitev, je ugotovila, da ji je vesolje nosilo točno to, kar je želela. Po dobrem smehu ob ugotovitvi je s pomočjo theta healinga na Akademiji Pesem duše odpravila to blokado. Vesel sem bil, ko mi je tekom leta sporočila, da je zmanifestirala svojo sorodno dušo. Kar si želimo, zelo pogosto tudi dobimo, vendar s paketom prepričanj in vzorcev, ki jih nosimo v sebi.

Če živimo zavestno in smo pozorni, kaj nas vodi in od kje izvirajo naši vzorci in občutki, predvsem pa da se skupaj z njimi sprejmemo, smo na dobri poti, da preoblikujemo svoje omejitve in se osvobodimo nezaželenih občutkov. Procesi stečejo lažje, če imate podporo mentorja, ali pa se vključite v celovit program, ki vas sočutno vodi do izboljšanja počutja in večje kvalitete doživljanja vašega vsakdanjika. V vsakem primeru pa se spoznavanja sebe lotite sočutno in potrpežljivo, z zaupanjem v proces in sebe.

Zoran

Prihajajoči dogodki:
-    Ustvarjalna akademija - Pesem duše®: predstavitev, 5. september 2020, Ljubljana
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše - začetni modul, 26. september 2020, Ljubljana
Storitve:
-    Ustvarjalna akademija Pesem duše
-    Karmična diagnostika
-    Delavnice osebne rasti
-    Life reading

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788