Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Theta Healing®

ThetaHealing® je tehnika, ki fokusira na misli in molitev. Uči, kako začnemo uporabljati našo naravno intuicijo, opirajoč se ne brezpogojno ljubezen Kreatorja, da opravi »delo«. Verjamemo, da s spreminjanjem možganskega valovanja v katerega se vključi »theta« stanje zavesti, lahko opazujemo božansko delo Kreatorja.

Se želite naučiti izvajati ThetaHealing®?

Zoran Zavor, certificirani ThetaHealing učitelj in specialist za osebni ter poslovni uspeh

USTVARJALNA AKADEMIJA - PESEM DUŠE​®

 • KAJ JE THETA HEALING?
 • Kaj je ThetaHealing®?

  ThetaHealing spada med mentalno/fizične terapije kot komplementarna in alternativna medicina. Je terapevtska in samozdravilna metoda, katere namen je pomagati doseči fizično, duhovno in čustveno ravnovesje. ThetaHealing ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, je izključno kot podpora in komplement.

  Z uporabo meditativnega procesa, s katerim vstopimo v »theta« stanje zavesti, prosimo za nas ali za stranke, da dobimo/jo toliko brezpogojne ljubezni, da jim pomaga pri zdravljenju sprememb, katerih si želijo. Obstaja še en način, to je da prosimo Boga, Energijo ki premika vse kar obstaja, Izvir, Absolutno zavest ali Kreatorja, da izvede zdravljenje.

  Kljub temu da je ThetaHealing težko opredmeten ali merljiv duhovni zdravilni proces, ga lahko opišemo kot »fokusirano misel in molitev, ki prinašata zdravljenje in transformacijo skozi brezpogojno ljubezen«. Procesi ThetaHealinga niso omejeni na starost, spol, raso, barvo kože, veroizpoved ali religijo. Vsakdo, ki ima čisto zaupanje v Boga ali v Kreativno energijo, lahko vstopa in uporablja metode ThetaHealinga, pravi Vianna Stibal (ustanoviteljica ThetaHealinga).

  Kljub obilici filozofij, ki temeljijo na zaupanju, ne obstaja jasnega ali objektivnega dokaza, da sploh obstaja takšna sila, ki zdravi. A pri ThetaHealingu je potrebno imeti močno ali vsaj v določeni meri zaupanje v tehniko, da je lahko učinkovita. Tisti, ki imajo vero in zaupanje, ne potrebujejo nobenega dokaza, tistim brez zaupanja pa ne bi bil zadosten. Nikogar se naj ne obsoja in nikomur se naj ne zapoveduje, da je njegovo osebno mnenje napačno. Tisti, ki ne verjamejo, ni potrebno da imajo zaupanje, ampak lahko razmislijo o naslednji možnosti: »Kaj če to dejansko deluje.«

  ThetaHealing je tehnika, ki bazira na duhovni psihologiji, s fokusom na mislih in molitvi. Uči nas, kako uporabiti prirojeno intuicijo, opirajoč se na silo brezpogojne ljubezni Kreatorja vsega kar je, da napravi vse delo. Verjamemo, da z vstopom na theta raven zavesti lahko opazujemo Kreatorja, kako izvaja takojšnje fizično in čustveno zdravljenje.

  ThetaHealing je ustvarila Vianna Stibal in oblikovan je kot terapevtsko vodilo za samopomoč, ki pomaga s pomočjo Kreatorja razviti sposobnost za spremembo na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni. Najbolj je ThetaHealing znan po delu na prepričanjih in občutkih na štirih ravneh: osnovni, genski, zgodovinski in dušni ravni. Z naraščanjem znanstvenih dokazov, da lahko toksična čustva spodbudijo bolezen, ter z zavedanjem da imajo čustva, občutki in misli direktno povezavo z našim fizičnim zdravjem, narašča interes v spreminjanju misli na način, da optimalno delujejo na telesno zdravje. Delo s prepričanji in občutki jača ljudsko sposobnost odstranjevanja in menjave negativnih občutkov, čustev in misli s pozitivnimi in koristnimi.
 • VPRAŠANJA IN ODGOVORI
 • Vprašanja & Odgovori

  Vir: www.thetahealing.com

  Kaj je ThetaHealing®?

  ThetaHealing® je tehnika, ki fokusira na misli in molitev. Uči, kako začnemo uporabljati našo naravno intuicijo, opirajoč se ne brezpogojno ljubezen Kreatorja, da opravi »delo«. Verjamemo, da s spreminjanjem možganskega valovanja v katerega se vključi »theta« stanje zavesti, lahko opazujemo božansko delo Kreatorja.

  Pri ThetaHealingu® se omenja Kreator. Kaj je Kreator?

  Kreator je vse, kar je znotraj in zunaj nas. Je univerzalna sila, ki obdaja vse, kar obstaja v stvarstvu.

  Kaj pomeni DNK aktivacija in koliko verig DNK aktiviramo?

  DNK aktivacija pomeni aktiviranje ali prebujanje DNK-ja v njegovem najvišjem potencialu. Imamo dve verigi DNK in 46 kromosomov. Kadar aktiviramo DNK, aktiviramo tudi fantomsko DNK (DNK z fantomskim efektom, ki so jo znanstveniki poimenovali »junk DNA«). Po znanstvenih raziskavah naj bi ljudje uporabljali le 10 % DNKA-ja, medtem ko je po merilih znanstvenikov 90 % »neuporabnega« ali »junk«. Vemo, da narava ni »neumna« in nedavna odkritja ruskih znanstvenikov so odkrila, da lahko teh 90 % DNK-a preoblikujemo oziroma nanj vplivamo – ga aktiviramo. Pri aktivaciji se aktivira vse, vključno z mitohondriji.

  Ali lahko uporabljam ThetaHealing® na sebi?

  ThetaHealing® kot tehnika je zelo lahka za učenje. Po končanju osnovnih tečajev ThetaHealing DNK 1 & 2 se osebi pokaže, kako vstopiti na theta raven zavesti in izvajati theta healing na sebi ali na drugih.

  Kaj lahko pričakujem od ThetaHealing seanse?

  Vse poteka zavestno in z dovoljenjem stranke. Stranka opiše svojo težavo ali (če trenutnih težav nima) se vpraša: » Če bi želel/a spremeniti karkoli v svojem življenju, kaj bi to lahko bilo?«. ThetaHealing se uporablja pri odpravi široke palete fizičnih in čustvenih težav. Tipična seansa vključuje intuitivno skeniranje, delo na prepričanjih in občutkih in zdravljenje. Stranko se po potrebi poduči tudi o mišičnih testih, s katerimi lahko sama preveri resničnost prepričanj.

  Kako se lahko pripravim na ThetaHealing seanso?

  Pijte veliko vode. Hidracija je pomembna, saj nam omogoča lažje in učinkovito mišično testiranje. Dobro je tudi priti z namero doseči pozitivno spremembo in biti pripravljen na pozitivno spremembo. Pomembno je, da ste si na jasnem, s katero težavo bi želeli delati in da se odprete za informacije, na kakšen način vam ta težava koristi oziroma kaj se skozi težavo učite. To zavedanje občutno poveča učinkovitost seanse.

  Koliko seans potrebujem pri ThetaHealingu?

  Veliko se lahko napravi v kratkem časovnem obdobju. Število seans variira od osebe do osebe ter od njihovih želja, kaj želijo doseči. Velikokrat stranka doživi preobrat v toku ene seanse, včasih pa je sistem prepričanj okrog neke težave bolj kompleksen in je za to potrebno globlje delo s prepričanji, da bi dosegli želeno pozitivno spremembo. Da bi določili, koliko seans je potrebnih, je zato odvisno od negativnega podzavestnega sistema prepričanj, ki je vezan na vašo težavo ter kako hitro ste pripravljeni transformirati v pozitivno smer.
 • THETA HEALING SEMINARJI
 • ThetaHealing® seminarji

  ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic)

  Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja - Ustvarjalna akademija - Pesem duše®

  ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced)

  Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja - Ustvarjalna akademija - Pesem duše®

  ThetaHealing® Manifestacija in Obilje

  Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja - Ustvarjalna akademija - Pesem duše®

  Tečaj ThetaHealing® Dig Deeper - Koplji globlje

  Tečaj se izvaja kot samostojna aktivnost.


   
 • THETA HEALING SEANSA
 • ThetaHealing seansa

  Imaš težavo na katerem koli področju?

  Potem je ThetaHealing zate.
 • VIANNA STIBAL
 • Vianna Stibal

  Vianna Stibal je babica, umetnica in pisateljica. Njena naravna karizma in sočutje do tistih, ki potrebujejo pomoč sta ji omogočila možnost biti zdravilec in učitelj.

  Po tem, ko se je naučila, kako se povezati s Kreatorjem z namenom soustvarjati in poenostaviti ta edinstveni proces imenovan ThetaHealing, je Vianna vedela, da mora to darilo deliti s čim večjim številom ljudi. Ljubezen in spoštovanje do Kreatorja in človeštva sta bila tista, ki sta ji omogočila razviti sposobnost jasnega vpogleda v človeško telo in biti priča mnogim takojšnjim ozdravitvam.

  Njeno enciklopedično znanje človeškega telesa in globoko razumevanje človeške psihe temelji na njeni lastni izkušnji in na podarjeni jasnovidnosti.

  »Moje ime je Vianna. Sem ustanoviteljica tehnike imenovane ThetaHealing®. Z uporabo ThetaHealinga® sem skozi Kreatorja mnogokrat pozdravila samo sebe.

  Od prvikrat, ko sem sama na sebi doživela takojšnjo ozdravitev, je bila moja radovednost vedno enaka: »Kaj je pozdravilo mojo nogo tako hitro?« Leta kasneje so mi diagnosticirali kongistivno srčno odpoved. Ponovno sem našla pot, da sem dopustila srcu, da se je pozdravilo z neverjetno hitrostjo. Ponovno sem se spraševala: »Kaj je pozdravilo moje telo tako hitro?« Mogoče bi pravilno vprašanje bilo: »Zakaj sem sploh morala postati bolna in kaj sem se iz tega naučila?« Kot vedno mi je Kreator odvrnil enako potrpežljivo. Bilo mi je odvrnjeno: »Vianna ti imaš odporno telo. Blagoslovi svoje telo. Spodbujajo svoje telo, ne ga zavračati.«

  Bila sem priča tisočim takojšnim ozdravitvam mojih strank in učencev. Od leta 1995 učim druge, kako napraviti to enostavno meditacijo in dosegati rezultate. Od leta 2000 pooblaščam druge, da učijo dalje.

  Posvetila sem svoje življenje Kreatorju in učenju druge ozavestiti da smo vsi eno. Skozi to potovanje sem spoznala načine pomagati sebi in drugim imeti zdravje, ljubezen in radost.«

  Naučite se izvajati ThetaHealing na: Ustvarjalni akademiji Pesem duše in pridobite uradne certifikate.

THETAHEALING DIG DEEPER - KOPLJI GLOBLJE

Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o ThetaHealingu? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na ThetaHealing.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×