Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi s seminarja Moč ženske

Ženske pripovedujejo... navdihujoče zgodbe udeleženk transformacijskega seminarja Moč ženske.

Hvala Urška in hvala udeleženkam za možnost sodelovanja in skupnega učenja na Moč ženske - transformacijskemu seminarju. Seminar je bil meni možnost in priložnost da se najprej ustavim in nato, v varnem krogu Urške in ostalih čudovitih udeleženk,  grem v sebe, se odprem in prevetrim svojo bit, jo s tehnikami okrepim in z zavedanjem kaj mi koristi in kaj ne, grem naprej v labirint svoje lastne poti na perutih ptic selivk, ki so vedno doma, v svoji naravi in v sebi. Afriški pregovor pravi: »Če hočeš priti hitro, pojdi na pot sam. Če hočeš priti daleč, pojdi skupaj.« In če hodiš skupaj pod okriljem ženske, ki je prehodila gozdnato pot pred teboj in ti sedaj sveti ob križpotju  – potem ja… potem je to  Seminar z Veliko Začetnico.  Hvala.

Nina
Po delavnici se počutim čudovito. â¤ V resnici sem dosegla svoj cilj že na prvem srečanju, vse ostalo naprej je bila samo še nadgradnja. 
Želela sem spustiti jezo, in strah po zelo travmatičnem porodu. Želela pa sem se tudi bolj povezati sama s sabo, saj sem imela že tretji mastitis v dveh mesecih.
Od kar delam vaje in sem spustila jezo, sem polna energije. Vse lepše teče v mojem življenju. Bolj sem sproščena, srečna in povezana sama s sabo in s svojo družino. Urška, res si čudovita! S tvojo pomočjo živim bolj polno in zadovoljno življenje. 


Katja
Tvoj seminar mi je bil zelo všeč, ker je vse potekalo v sproščenem vzdušju, imela sem seveda nekaj treme, ker mi je že od nekdaj neprijetno v večji skupini ljudi. Komunikacija mi je vedno predstavljala nekaj muke in izziva kaj povedati pred ljudmi, sploh pred neznanimi in nerada sem se od nekdaj izpostavljala.Tako sem to jaz doživljala že kot majhna punčka in tukaj se je ustvarilo precej blokade. Z leti je to zeellooo počasi kopnelo, sedaj pa že veliko lažje in tudi na tem seminarju sem bila sama presenečena, da sem bila precej sproščena. Udeleženke so mi tudi nekako prirasle k srcu 😀🤗 Zame je bila najbolj presenetljiva karmična diagnostika, ki si jo zelo lepo vodila in prav vse smo se bile pripravljene odpreti. Vsaka čast, tvoje delo občudujem. 🤗 Seminar mi je prinesel en nov zagon, spoznanje in vedenje, da lahko sami razrešujemo naše osebne težave, a strokovna pomoč je vsekakor zelo dobrodošla. Še enkrat hvala, da si mi omogočila seminar in z veseljem se udeležim še kakšnega  😀😀😀

Barbara
Jaz sem hrepenela po ženski energiji. V teh treh tednih je men naredilo veliko transformacijo. Je bila povezava s karmično diagnostiko naporna, vendar  je bilo vredno truda. Hvaležna za seminar in tvoje vodenje/usmerjanje 🤗 😇❤ Pri sebi čutim povezavo sama s sabo. Sprejela sem sebe in se rada pogledam v ogledalo, rada se dotaknem svojega telesa. Sprejeti svoje telo, kar nam je bilo ženskam odvzeto toliko stoletij. Še najbolj sem vesela me radosti ta povezava med nami ženskami, ko se združujemo v sestrstva in si med sabo pomagamo, ena drugo učimo, ena drugo vodimo in usmerjamo. Jaz sem vesela tega opolnomočenja, to moje hrepenenje se uresničuje. 
Čutim sebe, svojo moč, direktnost, izražanje, intuicijo... S hvaležnostjo za vse naučeno in predano, 


Mateja
Srčna hvala, da sem lahko sodelovala na seminarju Moč Ženske. Z velikim veseljem sem ga pričakovala. Ko smo zaključile prvo delavnico, sem zelo hitro zbolela za virozo. Najprej se mi je zdelo, da bo to čisto običajen prehlad, ne glede na to kaj delaš, traja en teden. Zato mi je tudi ustrezalo, da smo zaradi situacije v državi * preselile delo na on line. Bilo mi je fino, v udobju svojega doma sem prejemala čudovite energije in se učila. Ampak z mojo virozo je bilo vse slabše. Postajala sem nestrpna in jezna, vse dokler mi Urška ni pokazala, kje leži srž problema: zakaj se ne pozdravim. In od tu naprej je šlo na bolje. Šele takrat, ko sem se osvobodila jeze nase, sem lahko v celoti razumela vse delo, vse energije, vse kar sem in smo skupaj doživele. Ne vem, če znam opisati z besedami, kako čudovita izkušnja je to. Urška je čudovita učiteljica, mentorica. Je ženska, ki ji je mar, je topla in sočutna, obenem pa zelo intuitivna in objektivna. Res šele ob koncu dojemam (ja pri meni traja včasih dalj časa), kakšna darila sem prejela skozi ta seminar. Hvala Urški in vsem čudovitim ženskam za to nepozabno druženje in za vso ljubezen, ki nas je povezala in zdravila. In ja, masaže in vaje, ki smo se jih naučile, nekaj neprecenljivega. Hvala Urška, da si, taka kakršna si.

Irena

* Seminar je deloma potekal prek spleta zaradi vladnih ukrepov za zajezitev koronavirusa.
Seminar mi je nudil orodje, kako se ponovno začutiti ali pa odkriti, kako je bivati v svoji ženski energiji. Velikokrat imam občutek, da veliko teh občutkov že poznam, da sem se že srečala z njimi in so mi znani, pa sem jih opustila, ker za zunanji svet niso bili pravi. Tekom življenjskih izkušenj in samospraševanja ter raziskovanja sem se intuitivno srečala s spoznanjem, kako ohraniti žensko energijo in hkrati globoko čutiti povezanost z moškim, predvsem po intimnih odnosih. Sedaj pa si mi ti pokazala tudi nazorno orodje in ga ubesedila, hvala ti. Seminar, vsa ta ljubezniva ženska energija, me je ob koncu tedna vedno znova resetirala in me vrnila vase, v svoje globine, me umirila ter mi nudila globoko podporo. Urška globoko sem hvaležna tebi za vse tvoje uvide, učenje in odpiranje še neznanih oken v mojem občutenju. V mene se zopet vrača veselje in življenjski nektar.

Breda
Najlepša hvala za to izjemno izkušnjo in vso tvojo pomoč pri moji osebni transformaciji, širitvi zavesti, ustvarjanju notranjega ravnovesja in miru ter prebujanju prvinske ženske energije, njene moči in intuicije. Delavnica Moč ženske mi je dala orodja in uvide za premagovanje lastnih ovir, odprla je nova poglavlja v raziskovanju mojih dušnih poti, postavila trdne temelje za zemeljske kreacije in mi pokazala moje skrite potenciale. Vodila si nas s svojo jasno, prijetno, ženstveno, materinsko, intuitivno in modro energijo. Usmerjala si nas, spodbujala in povezovala, tako da sem se počutila varno in sprejeto. Tudi to, da je delavnica bila večinoma online* me ni motilo, ravno nasprotno, bilo je zelo prijetno poslušati, spremljati in sodelovati v procesu iz udobja lastnega doma.

Jelena Dimitrijević

* Seminar je deloma potekal prek spleta zaradi vladnih ukrepov za zajezitev koronavirusa.
Sporočilo vsem ženskam: v resnici je zelo pomembno, da se zavedamo, da smo ženske z velikim Ž, da smo zelo močna bitja in da zmoremo vse in še več. Ampak res. Saj za moške velja isto, da ne bo pomote. Ampak tokrat smo me na vrsti, ženske, dame, gospe, carice, brezčasne boginje so besede dr. C. Northrup. »Ne morem«, »ne znam«, »ne gre mi«, »to ni zame«, so izgovori, ki v resnici ne obstajajo. Lažje nam bo, če pomislimo, kako naj zvem še tisto nekaj, kar ne vem. Potem bom obvladala in zmogla.
In delavnica Moč ženske točno to omogoča: Urška je poskrbela, da zvemo, kar še ne vemo, da zmoremo korak čez in naprej. Vaje, ki nam jih je Urška predstavila so čudovit izziv za telo, za lastnico telesa s samodisciplino, juhu, in vesela sem, da sem ponovno izvedela nekaj novega. In kar je najbolje. Od vseh vaj, ki smo jih delale, ima telo lahko eno samo in veliko korist. Vaje priporočam res vsaki ženski. Zelo mi je bilo všeč, da smo se vse ženske na delavnici sprostile, saj je najprej pomembno medsebojno zaupanje. Počutim se varno, zato lahko povem kar me teži in nihče me ne bo obsojal. Ni me bilo strah ničesar. Nasprotno. Prijetno mi je bilo, ker je bila podpora skupine tako močna, da sem ob lastni bolečini lahko dojela tudi moč skupine. Neverjetna izkušnja. Ravno zaradi tega se je najbrž na koncu delavnice porodila misel, kako luštno bi bilo, da se v tej skupini žensk srečamo spet, saj druga drugi dajemo neizmerno moč, tudi kadar nismo skupaj. Definitivno smo brezčasne boginje. Želim se zahvaliti vsaki posebej, ki smo bile tam in hvala tudi tebi, Urška. Zdaj pa veselo na delo – vaje so zato, da jih delamo, kajne.


Romana
Na Urškin seminar me je pripeljal neustavljiv klic moje duše in mojega telesa. Ravno sem končala prvi letnik Ustvarjalne akademije Pesem duše in med poletnimi počitnicami začutila, da me pri polnem doživljanju svoje ženskosti ovirajo neke blokade, ki sem jih želela prepoznati, odpraviti in vzpodbuditi nemoten pretok vitalne energije. Zadnjih nekaj let sem imela namreč zelo močne in izrazito boleče menstruacije, kar se je iz meseca v mesec le stopnjevalo in ker je bilo fizično z menoj vse v redu, sem čutila, da je lahko vzrok na višjih ravneh. Ob najavi tega seminarja ni bilo kančka dvoma, da se bom nanj prijavila. Dobila sem kar sem želela in še več. Počasi, iz srečanja v srečanje, se je moč resnično vračala vame, čutila sem povečan pretok energije in kot da se je velik del mene vrnil vame, v moje telo. Urška nas je postopoma in z občutkom vodila skozi procese in nas učila aktiviranja, čutenja in usmerjanja energije, ki teče po ženskem telesu. Na svoj edinstven način nam je predala starodavna znanja, za katera čutim, da so se mi usedla v telo in duha in postala del mene. Obenem smo udeleženke v varnem ženske krogu sproščale mnoge blokade, vzorce, travme, ki so nas omejevale in za katere je bil čas, da se poslovijo. Ker so srečanja potekala ob petkih v popoldanskih in večernih urah, so mi predstavljala čudovito priložnost za zaključek delovnega tedna, za odklop misli od vsakodnevnih obveznosti. Vsakega srečanja posebej sem se iskreno veselila in v tednu po njem radovedno opazovala spremembe, ki so se mi pojavljale. Izredna sprememba na telesu pa se mi je pokazala že v naslednjem menstrualnem ciklu, ko so se bolečine med krvavitvijo občutno zmanjšale. Tudi sedaj ko to pišem, po dobri polovici leta od seminarja, se bolečine v taki intenziteti, kot sem jih poznala zadnja leta, niso več vrnile, kar je zame neopisljivo olajšanje.
Hvala Urška za tako čuteče vodenje v obuditev moje moči kot ženske. Lahko rečem, da je ta seminar v moje življenje prinesel zares občutno in bistveno spremembo. In hvala vsem udeleženkam seminarja. Sproščeno in z zaupanjem smo si delile tako solze kot smeh.


Nada
Seminar mi je dal globlji vpogled o svojem delovanju, podzavestnih vzorcih zraven pa orodje za aktiviranje ženske moči, s to energijo pa lahko razrešuješ svoje probleme, se zdraviš in rasteš.
Urška je super - polna znanja in deluje na izredno nevsiljiv in prijazen način. Resnično se začuti, da želi le najboljše in je tam za podporo, da lahko vsak razreši, kolikor takrat lahko, brez kakršnekoli prisile. Hvala še enkrat za odlično izpeljan seminar.


Anja
Od tega seminarja sem odnesla ogromno. Po pol leta sem se recimo spravila na vadbo, da nekaj naredim zase. V službi sem lahko na lep način povedala vse kar me moti in kar je dobro ter so mi sodelavke sledile, sem jim dala to moč (ali pa samo opomnik, sprožilec, da je kdaj pa kdaj dobro kaj povedati vodstvu). V zasebnem življenju sem začela premika stvari, strahove, da se z njimi spopadem in začnem delati na tem, da sčasoma imam nekaj svojega (popoldanski sp in sčasoma sp za redno delo).  Na ljubezenskem področju sem premaknila stvari v glavi in sedaj zaupam, da bom srečna v ljubezni. Ubistvu sem ugotovila, da sem srečna pa četudi sem samska. Počutim se izpopolnjeno znotraj in navzven. Počutim se lepa in imam neizmorno moč, čutim, da lahko premikam gore. Punce in Urška so bile odlične in hvala, ker ste mi vse vlile pogum in vaše besede so me zelo ganile. Hvala, ker ste. Še posebej hvala pa tebi Urška, da si mi predala svoje znanje , s katerim sem in bom še zrasla.

Hvala ❤ Mateja
Draga Urška, zelo sem hvaležna za vso podporo in toplino kroga žensk, zbranih skupaj z istim namenom - da bi polno zaživele svojo ženskost. Pod tvojim nežnim vodstvom, polnim starodavnih modrosti, sem na vsakem srečanju prejela uvide, ki mi danes omogočajo bolj sočno življenje, ukoreninjeno v resnični ženski moči. Z izvajanjem tehnik, ki si mi jih predala na naših srečanjih, je moja notranja ženska zadihala s polnimi pljuči.

Če bi to, kar učiš na tem seminarju, vsaka mama predala svoji hčeri, bi ženske živele veliko bolj svobodno, v ljubezni do sebe in do svojega telesa, z upoštevanjem svojih ciklov. Hvala, ker deliš to dragoceno znanje, jaz pa ga bom zagotovo prenesla na svoji dve hčerki.


S.
Seminar mi je prinesel veliko spremembo v življenje,saj zdaj lahko čutim sebe in imam orodja kako priti nazaj vase, ko se spet oddaljim.
Bolj se imam rada, bolj skrbim za sebe in zaupam v proces
življenja. Več se smejim in se uspem sprejemat tudi ko me drugi ne. To so zame velike zmage. Vsaki ženski bi seminar toplo priporočala.

Mateja
Na splošno se mi zdi, da sem se zelo odprla in živim tako, kot me vodi življenje. Dojela sem, kaj je moje poslanstvo v temu življenju in sem zelo pomirjena. Že od vedno sem vedela da je moja pot pomagati drugim ljudem in sem sledila tej poti - delam manualno terapijo, vendar mi je vedno "nekaj" manjkalo... vedela sem, da bi se rada v nekaj specializirala pa nisem vedla v kaj... zdaj mi je jasno, da vse izkušnje, ki sem jih morala dozžveti, sem jih zato, da sem se poglobila vase. Moj vsakdan se vrti v zdravljenju sebe. In kar ozdravim pri sebi, lahko pomagam drugim... in prav zanimivo, da odkar sem to ozavestila, do mene prihajajo ljudje, ki rabijo točno to. 
Do sedaj sem na terapijah delala precej biomehanično, zdaj pa bi rada dodala še energetski del, kateri je do sedaj v meni manjkal. To kar sem jaz in kar živim, to lahko dam drugim. 

Delavnica je bila zame klic, na katerega sem se morala odzvati. Velika odskočna deska na osebni rasti. Kar sem naredila v petih tednih, bi verjetno sama rabila več let, da bi odkrila in odpravila vse te blokade in vzorce. Našla sem stik sama s sabo in začutila svoje telo. Pohvalila bi tvoje delo Urška, saj si zelo odprta in dostopna za pomoč. Vidim, da to pocneš s srcem. Hvala za vse in srečno še naprej, sem prepričana da se še vidimo :)

T.
Svojo zgodbo želim deliti s tabo, ker sem ti hvaležna za znanje in orodja, ki si mi jih predala na delavnici Moč ženske. Prav tako želim svojo zgodbo deliti s tabo, ker ti želim povedati, da delaš izjemno pomembno delo, ki je imelo ogromen pozitiven vpliv na moje življenje.

Na prvo delavnico Moč ženske sem želela priti, ampak smo imeli takrat ravno akademijo. Prišla sem, ker sem na akademiji dobila uvid, da moram delati na svoji ženskosti. Vaje masaže prsi in pa vaje 'dihanje jajčnikov' sem izvajala vsak dan po tem, kot si nas naučila. Poleg boljšega počutja, sem prvič v življenju imela neboleče menstruacije. Naj povem, da so bile pred tem moje menstruacije tako boleče, da sem v srednji šoli dobivala protibolečinske injekcije, ker mi tableti niso pomagali. Kasneje so delno pomagale kontracepcijske tabletke (ne popolnoma), ki pa sem jih po dveh letih prenehala jemati zaradi stranskih učinkov, migrene.
Skratka, ko sem izvajala vaje, sem imela popolnoma neboleče menstruacije na naraven način. Bila sem presrečna. Na drugi delavnici Moč ženske sem ugotovila, da vaje sicer nisem še čisto osvojila. Zato mi je bila druga delavnica super, ker sem dopolnila znanje. Vaje sem redno izvajala. Konec leta 2017 sem imela spet nekaj pretresov v svojem življenju in nisem redno vsak dan izvajala vaj, ampak bolj v stilu 'ko sem se spomnila'. Boleče menstruacije so se vrnile. Februarja in marca 2018 je bilo tako hudo, da mi spet niso nobeni tableti pomagali. Preležala sem po tri dni, ker nisem imela nobene moči, da ne govorim o sitnobi, ki je bila nevzdržna.
Marca sem se naročila na ginekološki pregled, ravno zaradi bolečih menstruacij. Naj povem, da me moja ginekologinja, ki je sicer vrhunska, kljub letni kontroli, nikoli do sedaj ni dala na ultrazvok. Konec marca sem bila pri njej in rekla, da želim tudi ultrazvok. Povedala mi je, da so boleče menstruacije, zaradi tega, ker še nisem rodila in da slike ultrazvoka kažejo na pregrado maternice, ki je prirojena. Rekla je, da sicer na fotografiji pregrada ne izgleda velika, ampak da me želi napotiti k specialistki ginekologije, da me tudi ona pregleda in svetuje, ali je potrebna operacija. Tistega dne in vse naslednje sem ponovno začela izvajati vaje vsak dan zjutraj. Redno, brez izgovorov in pavz.

Aprila sem šla na pregled v bolnico k specialistki ginekologije in njen prvi stavek je bil: 'Aha, vas pošilja J. na pregled zaradi neplodnosti.' Lahko si predstavljaš moj šok ob tej izjavi, ker nisem vedela, da pregrada maternice vpliva na plodnost. Nisem ne potrdila ne zanikala njene trditve. Specialistka mi je naredila ultrazvok in rekla, da nič ne opazi in da je moja maternica brez pregrade. Rekla je, da je stanje popolnoma drugačno kot tisto na fotografijah ultrazvoka izpred enega meseca. Da imam sicer debelejšo steno maternice za 2 mm od 'normale debeline', ampak da to odstopanje je praktično nično in da je malo verjetnosti, da bi to vplivalo na mojo plodnost.
Lahko si predstavljaš moj ponoven šok, nisem kaj veliko izustila. Ker je opazila moje stanje, je poklicala še kolegico specialistko ginekologije in pogledala me je še ona. Obe sta bili mnenja, da je pri meni vse v redu in da nimam razloga za skrb.

V manj kot enem mesecu rednih vaj mi je uspelo 'pozdraviti' maternico. Kar je še več, razlika se je jasno videla na fotografijah iz meseca marca in fotografijah iz aprila. Če ne bi povsod pisalo moje ime, bi mislila, da so fotografije maternic dveh različnih žensk. :) Tudi specialistki ni bilo jasno, kako je moja ginekologinja lahko naredila takšne fotografije, ki so bile res očitno drugačne.
Takrat se nisem poglabljala v to, ampak ko sem se peljala domov, mi je posvetila žarnica nad glavo. :) Zahvaliti se imam tebi, ki si me naučila vaj in sebi, da vaje izvajam. Torej ne samo, da vaje vplivajo na boljše počutje, imajo tudi jasne fizične učinke na izboljšanje stanja reproduktivnih organov, kar se opazi celo na fotografijah.
Torej draga Urška, tvoje delavnice Moč ženske so vrhunske in vaje, ki jih učiš imajo izjemne učinke. Še enkrat hvala, da svoje znanje deliš z nami.
 

Nastja Mohorko
Srečanja Moč ženske so v meni naredila velik premik. Končno se dobro počutim v svojem telesu, srcu in duši. Kot, da je vse na svojem mestu. Povezujem se s svojo notranjo žensko, notranjim moškim in otrokom. Točno vidim kdaj pride kdo v ospredje in kdaj smo v ravnovesju. Ko ozavestim to močno delovanje me vedno znova postavijo nazaj v svoj kanal. 
Na srečanjih mi je všeč podpora cele skupine in spoznanje, kako se lahko ženske med seboj povežemo, podpiramo, pohvalimo, dvigujemo,... V sebi nosimo velikansko moč, katere se sploh ne zavedamo.
Vsem ženskam, ki ste bile z mano na srečanjih in Urška tebi, sem iz srca hvaležna, da ste videle v meni lepoto, katere do zdaj jaz nisem videla. In mi je odprla oči, da jo res čutim, kako žari v in okoli mene.
Urška hvala, ker si!


Majda
Na seminarju sem dobila popolnoma nov vpogled vase, v svojo ženstvenost in tudi svojo globino, hkrati pa so mi ti dnevi doprinesli čisto drugačno sprejemanje tega kar sem. Se počutim, kot da je od tu naprej nek nov začetek. Nov val, oziroma nova energija. V meni in z mano.

Preden sem se vpisala sem bila skeptična kako bo to šlo, sploh v skupini. Vsem, ki imate podobne občutke sporočam, da vam ne bo žal, saj skupina doda posebno energijo, ki te še dodatno podpre, da "greš naprej" v spoznavanju. Takšna srečanja bi priporočala vsaki ženski, (tudi zelo mladim dekletom, da se začnete spoznavati).

Delo z Urško je posebno, ker se počutiš, kot da te v trenutkih kar drži za roko in te spodbuja, da greš še globlje in da je okej sprejeti, spustiti ali se naučiti še kaj. Njeno znanje prihaja iz globine in ga podaja z veliko topline. Se čuti, da dela in deli s srcem. Toplo priporočam. 


Ana
Nekoč je bila tik pred pričetkom gozda na jasi majhna roža.
Bila je šibka, polomljena, z listi tik ob steblu, presušena, osamljena predvsem pa utrujena.
S svojim sklonjenim cvetom je razmišljala o sebi:  »Zakaj? Zakaj se mi to dogaja? Mar se temu reče življenje?«. V tistem trenutku je zaslišala zvok predvsem pa tresljaje Zemlje, ki so se vedno bolj čutili. Z opreznostjo je čakala, opazovala.

Zajele so jo roke. Čutila je silo, katera jo vleče iz Zemlje.
»NE! NE! kaj delaš? Pusti me! Zakaj me trgaš ven? Saj bom pridna, samo pusti me tukaj. Pusti me, to je moj dom. To je moja cona ugodja. To je vse kar poznam - ta kraj, to Zemljo. Prosim, vrni me nazaj ....«

Roke je niso izpustile. Roža je začutila toplino rok, začutila je varno zavetje in prenehala se je bati za Sebe. Po nekaj trenutkih je roža občutila nekaj povsem drugačnega a hkrati nekaj tako znanega.  ZEMLJO. »To, yes, vračam se nazaj. Zopet čutim ta VIR! Ampak ta Zemlja ni ista. Ta je bogata z hranili zame. Čutim vlažnost Zemlje, čutim svojo hrano. Še malce bom svoje male, krhke koreninice raztegnila, se dobro naužila.«

Čez dan ali celo dva, ko si je mala roža opomogla je pričela razmišljati o sebi, o tem kako dobro se počuti. »Kako je to dobro, ta občutek prerojenosti, občutek ŽIVLJENJA. To je novi začetek zame. KAJ LAHKO JAZ NAREDIM, DA BI SE VES ČAS TAKO POČUTILA? Že vem, nastavila se bom soncu. Ta me bo ogrel.«

Ampak zunaj ni sonca, zbirajo se oblaki. Vsak čas bo zapadel dež.

»Hitro se moram zaščititi. Moj mali cvet skriti oz. obvarovati. Zaprla se bom vase - samo za kratek čas. Vse dokler ne preneha deževati. 
Joj, ta dež dobro dene - liste razprem in si dopustim naj steče umazanija stran, vse odmrlo na meni se lušči dol z mene. Kako svobodno se počutim. Zdaj diham skozi lastne liste.«
A ker po dežju VEDNO posije sonce, se je roža sonca zelo razveselila. Takrat je cvet nastavila in se s svetlobo ovila.

»TO SEM JAZ. KAKO LEPA SEM, KAKO OČARLJIVA, KAKO DIŠEČA.
BOŽANSKA SEM!«

Roža se je pričela zavedati svoje resnične narave, prebudila se je. Zdaj ve, tako obsijana, da je veličastna. In kar čuti sama v sebi, pokaže tudi navzven.
Mimoidoči se vsakokrat zaustavijo ter z občudovanjem zrejo v to lepoto, to veličino, to gracioznost, ...
In tako se naša zgodba o roži zaključi. 

Vendar roža smo me same. Urška s svojo toplino v rokah, z vso nežnostjo pripravi podlago (Zemljo) v kateri se spustijo naše korenine, da se zasidra in nato aktivira naša ženstvenost. 
Voda simbolizira obdobje čiščenja, spuščanja starega, ranjenega, motečega dela nas samih.
In ko zasije Sonce, se zavemo naše lastne vrednosti, naše lastne ljubezni, ki jo pričnemo gojiti do sebe, svoje nežnosti, svoje fluidnosti, svoje predanosti, svoje spremenljivosti, …
 
Ko delamo na sebi dejansko investiramo vase in ko se prikažejo rezultati, tiste prve potrditve, nas prevzame občutek ...  občutek brezpogojne ljubezni. 
💖

🌸 Milena 🌸
 
Hvala za super delavnico! Res sem vesela, da sem se je kljub težkem obdobju (ali pravzaprav zaradi težkega obdobja) odločila udeležiti. Zdi da se mi, da se mi je nekaj premaknilo, da sem zdaj končno pripravljena delati na sebi. Kot da bi bili prej samo neki poizkusi brez rezultatov, in po pravici povedano, sem včasih pomislila tudi na to, da mi nikoli ne bo uspelo pri sebi narediti neke spremembe.
Zdaj vem, da sem maternico vedno videla kot nek organ, in nič drugega kot to, da ima pač določeno funkcijo ... to je vse. Razen njene osnovne funkcije se mi ni nikoli zdelo, da ima sploh kaj opraviti z mano. Mogoče sem nanjo celo gledala zviška, ker sem jo povezala z izvorom šibkega, kakor sem prej videla ženskost in vse povezano s tem. Prav zanimivo je, ko se ti spremeni prepričanje, in gledaš nazaj, kako si živel.
Presenetilo me je, da mi je ta ženska energija, ki jo čutim, v bistvu zemeljska energija, ker sem vedno mislila, da izhaja to iz "nekje tam zgoraj". Ta energija je pa čista povezava z Zemljo, naravo, kot da bi me k tlom vleklo. Tu se je posledično  delno razrešil tudi moj odpor do materialnega sveta in fizičnega telesa.

Špela
Urška pozdravljena,
najprej bi se Ti rada zahvalila. Zahvalila za seminar Moč ženske , v katerega sem bila s pomočjo energije privlačnosti z iskanjem sebe vpoklicana nenadno. Vsak modul si izpeljala z vsemi nami sodelujočimi ženskami izvrstno. Name je vsak modul  deloval odrešilno. Odrešilno v smislu , da se je v meni prebudil proces dovoliti si spreminjati in dovoliti si povedati kaj si želim ter nenazadnje sprejeti dana občutja s prepustitvijo transformaciji. Sprva sicer v premnogih blokadah in iskanju izgubljene sebe, kasneje pa vse bolj sprejemanjem in ljubljenjem najdene SEBE.
Hvala tudi vsem ženskam, katere ste si z menoj vred dovolile na seminarju razstirati še tako boleča občutja- in/ ali spoznanja o sebi. Verjamem , da brez vsake izmed Vas omenjeni seminar ne bi name deloval s takšno močjo  in vrednostjo pridobljenega srčno dušnega kapitala za mojo žensko nadaljno pot. Za konec pa ... v mojem planerju je že rezerviran termin za nadaljevanje tega seminarja. ;) Torej, ko bo, zrealiziran, se zagotovo zopet spet vidimo. S toplimi pozdravi,

Nataša Krkovič
Urška je super oseba - resnično začutiš, da ima v sebi posebno moč. Na delavnici mi je bilo zelo všeč, da kljub temu, da je bilo v skupini 15 žensk, se je Urška uspešno posvetila prav vsaki posebej in da smo s skupnimi močmi, na ravni skupine vse lahko začutile prav posebno energijo in skušale premagati vzorce in energijo, ki nas je “zaznamovala”. Ogromen poudarek je bil na nas, ženski energiji in na vajah, ki nam jih je Urška pokazala in priporočila. Urška pa nas je tudi med posameznimi delavnicami spraševala po počutju in nam tudi obrazložila, kaj je v “ozadju”. Definitivno bi se delavnice udeležila še enkrat, oziroma se nameravam udeležiti tudi nadaljevalne delavnice, v kolikor se bo izvajala.
Larisa
 
Transformacijskega seminarja - Moč ženske sem se udeležila zato, da bi ozavestila vzorce, ki mi delajo težave pri prostem pretoku energije skozi moje fizično telo in se naučila tehnik transformacije energije. Urška nas je z občutkom nežno vodila skozi procese samo-spoznavanja in uvida v dejavnike, ki povzročajo zastajanje energije. Skozi proces karmične diagnostike sem odvrgla nekaj nepotrebne čustvene navlake in se naučila tehnik aktiviranja ženske energije. V skupini je bilo prijetno in med tečajnicami sem se počutila sproščeno ter sprejeto.Hvala Urška za tvoj razumevajoč in topel odnos ter za občutljivo in nevsiljivo vodenje skozi procese transformacije. Pokazala si mi nove možnosti in poti. Veselim se najinega ponovnega srečanja.
Lorena
Seminar Moč ženske sem z veseljem obiskovala. Na vsakem srečanju se je čutila povezanost skupine na višjih ravneh. Vsaka je s seboj prinesla sebe, obenem pa smo bile med seboj povezane na nezavedni ravni. To se je najbolj začutilo pri sklenitvi kroga, ko so se naše energije prepletle in ustvarile "žensko moč". Tudi med izvajanjem meditacij je dihanje več članic skupine pomagalo tisti, ki je imela za predihati določen vzorec. 
Pohvalila bi tvojo angažiranost in vzpodbudo pri delanju vaj ter potrpežljivost z vsako izmed nas. Dobrodošli so bili tudi tvoji "opomniki" v času med srečanji. Vsekakor je seminar name dobro vplival in želela bi graditi na tem, kar sem se že naučila.

Sandra

Zelo sem vesela, da sem se udeležila tvoje delavnice. Z veseljem se udeležim še kakšne, na podobno temo. Delavnica je bila res super, ne samo zaradi teme, ampak tudi zaradi tvoje topline in pozitive, ki je prisotna zraven tebe.
Jožica
 
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o seminarju Moč ženske? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tukaj pošljete svojo prijavo na seminar.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×