Kaj je Karmična diagnostika

Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter te spremeniti, da si uredimo življenje po svojem okusu in ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.

Karmična diagnostika je metoda energijskega diagnosticiranja in ravnovesja, ki jo je razvil ruski zdravilec Sergej Nikolajevič Lazarev (v Slovenijo in Hrvaško jo je pripeljal in uveljavil Marjan Ogorevc) in temelji na zakonu vzroka in posledice. »Kar seješ, to žanješ«. Vse kar se nam dogaja sedaj, je samo žetev tistega kar smo posejali v preteklosti. To pomeni, da za vsako posledico stoji nek vzrok. Vsako človeško dejanje, ne glede na to ali je dobro ali slabo, vpliva na celotno vesolje, na vse, kar obstaja. Na podlagi tega se dobre stvari nagradijo, slabe pa uravnajo. Cilj karme ni kaznovanje temveč ozaveščanje, da smo nekaj naredili v neskladu in zato imamo možnost "slabo" dejanje spremeniti, oziroma ugotoviti njegovo lekcijo.

Karmična diagnostika nam pomaga, da ugotovimo potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave, ki jih imamo in te lahko spremenimo. Težave so lahko fizične, čustvene, psihične, v odnosih, materialnem obilju ali kje drugje. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenj, od naših prednikov, … Vsaka stvar, ki se nam je kdajkoli zgodila (dobra ali slaba), je vtisnjena v našem biopolju. Ne glede na to, če se je zavedamo ali ne, če se je zgodila pred kratkim ali davno nazaj, je še vedno zapisana v biopolju in vpliva na kakovost našega življenja. Ljudje smo podobno kot računalniki, v katerih se hranijo podatki; dokler se določen podatek ne izbriše (očisti), ostaja v nas na zavestni ali na podzavestni ravni in vpliva na naše življenje.

Svetovalec, ki izvaja proces na osnovi karmične diagnostike, vstopi na najvišje ravni človekoga biopolja in odkriva potenciale, talente ali vzrok za težavo na mestu, kjer je vzrok nastal in ga tam tudi razrešuje. Pri tem igra ključno vlogo značaj svetovalca, njegove etične in moralne vrline ter razvitost njegove duše in zavesti. Bolj kot je svetovalec duhovno razvit, etičen in moralen, bolj kakovostno je njegovo delovanje, za stranko pa to pomeni varno in učinkovito izkušnjo. Pri odkrivanju vzrokov se pogosto odkrijejo raznorazni podzavestni programi (vzorci, prepričanja, lastnosti, občutki,..), ki so lahko moteči za naše življenje. Posledično so ti vzorci, občutki, prepričanja odgovorni tako za naše zdravje, kakor tudi za uspeh na vseh življenjskih področjih.

Primeri nekaterih splošnih slovenskih vzorcev: »iz tebe ne bo nikoli nič«, »ne zaslužim si«, »nimam dovolj denarja«, »ne zaupam svojim sposobnostim«, »naj naredi nekdo drug namesto mene«, »vse mora biti po moje«, …

Vsak izmed podzavestnih programov je moteč in lahko škoduje nam, našim potomcem in okolici. Vse, kar nas je kadarkoli prizadelo, se nas dotaknilo na negativen način in ni očiščeno (ob spominu na to začutimo v sebi "grenak priokus", občutek nelagodja, teže..), še vedno vpliva na nas in aktivno upravlja z našim življenjem, ne glede na naše želje in hotenja.

Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni vspostaviti ravnovesje (fizično, mentalno, čustveno in duhovno), s katerim si lahko spremenimo življenje, ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.

Sedaj vemo, da je možno, da se osvobodimo karme in vpliva preteklih življenj in prednikov na naše življenje in s tem postanemo mi tisti, ki si krojimo svojo usodo.

Z dvigom nad zakon vzroka in posledice dosežemo raven čiste brezpogojne ljubezni, ki gre skozi vse ovire. Aktiviramo in ozavestimo določene potenciale, talente in sposobnosti, ki jih imamo v sebi, tako se lahko usmerimo na življenjsko pot, ki smo si jo izbrali.

Naše aktivnosti, v katere je vključena Karmična diagnostika:

Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

KARMIČNA DIAGNOSTIKA

Informacije in kontakt

ZORAN ZAVOR  - specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.

Kraj: Brežice, Skype
Termin: Po dogovoru
Kontakt:
070 788 788 (Zoran)

URŠKA KORUN - specialistka za osebno rast in razvoj

Kraj: Brežice, Prebold, Skype
Termin: Po dogovoru
Kontakt:
040 155 929 (Urška)


Nauči se Karmične diagnostike na: Ustvarjalni akademiji Pesem duše

Priporočeno branje

  • Podzavest in omejujoči programi
  • Smisel samorazvoja

Če vam je storitev zanimiva, vas utegne zanimati tudi:

  • Regresija - vpogled v preteklosti
  • Progresija - vpogled v prihodnost
  • Delavnice karmične diagnostike in osebne rasti

Vprašanja in nasveti na forumu Pesem duše

Imate težavo, za katero ne veste vzroka? Vas muči vprašanje, na katerega ne veste odgovora?

Svoje vprašanje ali težavo lahko objavite na forumu Pesem duše in z veseljem vam odgovorimo. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND