Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Meditacija Jedrna zvezda

Meditacija predstavlja nadaljevanje Meditacije - Linija hare. Jedrna zvezda ali jedro je raven božanskega jedra in bistvo naše osnovne narave.

Kaj je jedrna zvezda?


Jedrna zvezda ali jedro je raven božanskega jedra in vir naše ustvarjalne energije. To je naša najosnovnejša narava, bistvo našega bitja. Skozi jedrno zvezdo ustvarjamo v popolnosti svojo duhovno in človeško individualnost. Z drugimi besedami: je individualizirano božanstvo v človeku, gre za individualiziranega boga v posamezniku in univerzalnega boga hkrati.

Nahaja se v središču našega trebuha (približno 5 cm nad popkom), občuti in "vidi" pa se kot svetleče sonce ali zvezda prelivajočih se svetlečih barv, ki močno sije v vse smeri v neskončnost.

Ko enkrat začutimo to jedro in ga zavestno prebudimo, ugotovimo, da smo to jedro pravzaprav mi sami. Ko ga doživimo, ga lahko najdemo kjerkoli: vsepovsod po telesu (fizičnem in energijskem), vsepovsod v svojem življenju, vsepovsod v vesolju, torej vsepovsod, kjer ga bomo želeli iskati.

Pretrgan stik z jedrno zvezdo

Če se zaradi kakršnegakoli vzroka prekine stik z našim jedrom, globoko v sebi nekako pozabimo, kdo resnično smo. To pripelje do motenj na energijskih ravneh, ki sčasoma pripeljejo do težav na fizični ravni, oziroma do bolezni. Bolezen je znak, da je človek tako ali drugače izgubil stik s svojim jedrom. To pa ne pomeni, da je kaj narobe z jedrom samim, pomeni, da je nekaj narobe v povezavi med našim jedrom in med našimi drugimi ravnmi. Ljudje, ki sploh nimajo stika s svojim jedrom, imajo velike težave s svojo ustvarjalnostjo in svoje božanskosti sploh ne občutijo. Ne zavedajo se ali si nočejo priznati, da so neponovljiv božanski izvir, imajo težave s povezovanjem z višjim jazom in se pogosto ne zavedajo, da imajo v sebi božansko moč.

Meditacija na jedrno zvezdo

1.korak

  1. Postavimo si Linijo hare.
  2.  

2.korak

  1. Usmerimo se s pozornostjo v središče trebuha (približno 5 cm nad popkom).
  2.  
  3. Kmalu lahko začutimo sproščenost in umirjenost, v središču trebuha občutimo in vidimo svetlečo zvezdo (ali sonce), ki žarči navzven.
  4. Začutimo toploto in svetlobo ter se jima predajmo.
  5.  
  6. Uživajmo.
  7.  
Dovolimo si, da se potopimo v središče jedrne zvezde, začutimo, kako vse bolj žari in z žarki najprej napolni celotno telo nato prostor, zemljo ... dovolimo ji, da se razširi v neskončnost. Ko se nahajamo v jedrni zvezdi, nas preveva domač občutek, kot da smo se vrnili v svoj dom. V njem se počutimo varni, popolni, smo čisto brez skrbi in želja, začutimo lahko samo radosten občutek sreče in miru. Preprosto smo.

Kadar ustvarjamo iz jedrne zvezde, se energije iz čistega absoluta prenašajo na linijo hare ter nato prek ustvarjanja v fizični svet. Če trpimo in smo bolani, jezni ali prestrašeni, se spomnimo jedrne zvezde. Spomnimo se občutka miru, kadar smo potopljeni v njej. Kakor je čudovito napisala Barbara Ann, gre pri tem samo za to, da se znova spomnimo, kdo smo. Naša življenjska naloga je v tem, da se spomnimo izvornega ustvarjalnega zagona in dopolnimo svojo stvaritev ter damo prostor novi, ki bo vzniknila iz našega notranjega izvira. Naj nas skozi življenje vodi ustvarjalni zagon iz jedrne zvezde.
 
Vir: Barbara Ann Brennan, Prebujajoča svetloba.
23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×