Karmična diagnostika


Komu je osebno svetovanje s karmično diagnostiko namenjeno?

  • Vsem, ki vam življenje na določenem področju (osebno, poslovno, finace, družina ...) ne teče tako, kot bi si želeli.
  • Vsem, ki se počutite prazno, brez volje, brez cilja, izžeto, utrujeno, nezaželeno, nesprejeto (s strani staršev, okolice …), depresivno, v strahu,  jezno, žalostno, razočarano, potrto, v skrbeh, pod stresom, z raznimi napetostmi, katerih sami ne zmorete rešiti.
  • Vsem, ki niste razumljeni, imate občutek, da vam nič ne gre od rok, občutite omejitve in ovire.
  • Vsem tistim, ki želite preprečiti potencialen nastanek težav (odkriti vzrok, preden pride do težav).
  • Vsem, ki imate potenciale in talente a jih zaradi določenega razloga ne uporabljate.
  • Vsem, ki bi radi bolje živeli in uživali v življenju.
  • Vsem, ki bi radi bili svobodni ter uspešni  ne določenem področju (družina, odnosi, delo, finace, ljubezen ...)
Svetovanje lahko z ozaveščanjem vzrokov za nastalo težavo omili nastale težave ali nezaželena stanja. Z aktivnim sodelovanjem osebe se lahko težava dokončno odpravi.

Kaj je karmična diagnostika?

Tipi osebnih svetovanj

Individualno osebno svetovanje
Osebno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki ste zašli v osebno krizo (lahko je povezana z marsičem - z zdravstvenim stanjem, škodljivo razvado, z občutkom brezvolje, s stresnim dogodkom, s preživeto večjo spremembo v življenju, s travmatičnim dogodkom, nezdravim odnosom z dotično osebo, slabim odnosom do sebe in svojega telesa itd.) ali imate občutek, da se ne znajdete dobro v življenju, v okolju, v odnosih.

Življenjsko osebno svetovanje
Življenjsko svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki niste prepričani, kaj bi radi počeli v življenju ter vsem, ki ne veste, kako bi želen cilj uresničili. Vsak človek ima v sebi vsaj približno vizijo, kako bi se rad počutil v življenju. Na osnovi tega občutka, želje, vizije, se poišče in gradi nadaljnja pot. Zato za vsako osebo obstaja možnost, da lahko živi tako, kot sama hoče.

Razreševanje odnosov
Svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki želite razrešiti in izboljšati trenutne ali pretekle odnose z drugimi (družinski, ljubezenski, partnerski, prijateljski, službeni odnosi ...), izboljšati sedanjost ter si postaviti ljubeče temelje za prihodnje odnose. Preveri se obstoj omejujočih vezi pri osebi. To so lahko karmične vezi, nerazrešene situacije z bivšimi partnerji, škodljivi vzorci, prepričanja od staršev ali okolice ... Te vezi in napetosti v odnosih sprostimo, da lahko v odnosu zadihamo s svežo energijo harmonije, spoštovanja in razumevanja.

Podpora in pomoc živalim
Pomoč na energijski ravni pri poškodbah, pomankanju zdravja, "problematičnem" obnašanju ali navadah domačih živali.

Poslovno svetovanje
Poslovno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem poslovnežem, podjetnikom ali managerjem, ki imate težave na poslovnem področju oziroma želite še izboljšati svojo poslovno žilico. Težave v poslovnem svetu so raznolike in številne; lahko gre za likvidnostne težave, težave pri ustvarjanju uspešnih idej, nerazumevanje in konflikti znotraj podjetja, težave z dobavitelji ali kupci, izgubljanje boja s stresom, ki se kaže v obliki bolezni itd. Lahko gre tudi za kombinacijo težav oziroma za popolnoma individualno težavo. Z vpogledom v sfero podjetja na energijski ravni se odkrije vzroke za težave in se odpre rešitev za razrešitev težav in postavitev harmonične in produktivne sfere posla ali podjetja.

Poslovno in karierno svetovanje pomaga pravnim osebam ali podjetnikom, da izkoristijo skozi podjetje ali posel svoj polni potencial. Finance v današnjem času predstavljajo veliko težavo za večino ljudi, tako za tiste, ki imajo premalo financ, kot tudi za tiste, ki imajo dovolj financ pa finance vedno skopnijo, ali ne vemo ohranjati tok financ. Za popolno zdravje je potrebno imeti tudi finančno zdravje. Vzrokov zakaj ni financ je lahko veliko, naštel bom nekatere: ne počnemo delo, ki nas veseli, nimamo aktivirane DNK za finance, imamo prepričanje, da si ne zaslužimo biti bogati, ne verjamemo v obilje znotraj naše realnosti itd.

Težave na poslovnem področju se pojavljajo zaradi tega, ker enostavno nismo naučeni, kako delovati. Obstaja rešitev, da se tega enostavno naučimo, ko pridobimo in integrirano določen občutek. Možno je tudi, da nam manjka motivacije, energije, nas je strah ali imamo v podzavesti občutek, da si ne zaslužimo, da je to predobro za nas ... Vsako omejujoče stanje, misel ali občutek se da preobraziti v tisto energijo, ki je za nas spodbudna in nas popelje na pot lastnega uspeha.
Karierno svetovanje
Karierno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki ustvarjate svojo kariero, ste jo začeli ustvarjati ali jo želite izboljšati. Pri tem vam je lahko v pomoč svetovanje, na kateremu lahko odkrijete, kje se nahajajo podzavestne ovire pri doseganju svojih ciljev, zakaj ne dobite določene službe, kaj vas pri tem ovira, katere skrite potenciale imate, ki jih do sedaj niste ustrezno negovali, katera služba ali področje delovanja je v skladu z vašo življenjsko nalogo itd. Pri svetovanju se odkrijejo vzroki za vašo težavo, kateri se odpravijo, na njihovo mesto pa se postavijo tisti temelji, ki vam bodo omogočili kariero v skladu z vašo dušo in življenjsko nalogo.

Potek svetovanja-karmična diagnostika

Svetovanje s karmično diagnostiko temelji na celostnem vpogledu, pri katerem je obravnavano celostno telo, tako fizično kot energijsko.

Največ pozornosti namenjamo zdravljenju duše - ko je "zdrava" duša, je "zdravo" celotno življenje osebe, tudi telo. 
Na enostaven, prijeten in varen način se poišče vzrok, zakaj je do težave prišlo, ter se odpravijo moteči dejavniki, ter učenje skozi težave se spremni.Vsako svetovanje se v določenih segmentih razlikuje od drugih, zaradi edinstvenosti težav vsakega posameznika. Na svetovanju se oseba tudi nauči raznih vaj za boljše počutje ter lažje samostojno delo na sebi za vnaprej.
 
Svetovanje s karmično diagnostiko v osnovi poteka tako, da se osebi najprej poišče izvor vzroka za nastale težave, kot so na primer čustvene in mentalne, duhovne, finančne težave, stres, bolečine, težave v odnosih, (napetost, krivda, nesprejemanje ...). Oseba se seznani z vzrokom/i in se ji pomaga spremeniti težave. Ko se težave ali blokade razrešijo, oseba pridobi moč, da se poveže s svojim lastnim virom. Odpre srce ljubezni in v sebi postavi nove temelje ter odločitve. Odpre se tudi za svoje sposobnosti, danosti in potenciale, ki so še skriti ali jih ne uporablja z vso močjo. V večini pride do zavedanja, kaj si želi početi v življenju. Nauči se poslušati svojo dušo, katera vodi do osebnih ciljev, da laže spozna, kaj jo resnično veseli.

Za vse spremembe pri sebi se oseba odloči po lastni želji, prostovoljno, samostojno in zavestno.

***
Postopek posamičnega svetovanja s karmično diagnostiko lahko opredelimo na 3 okvirne dele:

1. del je namenjen pogovoru z osebo o njeni težavi oziroma razlogu za njen obisk. Intuitivno se pregleda njeno biopolje, odkrije vzrok/e (najsi bo to škodljivo prepričanje, vzorec, blokada, travma itd.) za težavo.

2. del sestoji iz aktivnega procesa transformacije omejujočih in škodljivih prepričanj, vzorcev, čustev, misli ali travm ter nevtralizacija v nevtralno stanje zavesti. Namreč človeško energijsko telo ali biopolje, ki ga sestavlja eterično telo, čustva, misli ter duhovne informacije, hrani vse informacije, ki smo jih kadarkoli in kjerkoli vsrkali vase. Skozi proces transformacije se ozavesti tudi učenje in namen duše, zaradi katerega si je oseba izbrala to izkušnjo težave ali neprijetnosti.

3. del je namenjen prebujanju novih občutkov in prepričanj, ki jih oseba sama navede, da bi jih želela imeti v svojem življenju. Ti občutki spremenijo njeno delovanje v pozitivni smer.

***

Poudarjamo, da je prizemljevanje vsega, kar se naučiš, ključnega pomena za dejanski razvoj. Zatorej je vse, kar se naučim, trdno preverjeno in prizemljeno skozi osebne izkušnje, redno vsakodnevno delo in čas, ki pokaže dejansko korist.
 
Karmična diagnostika temelji na temu, da vsaka stvar imasvoj vzrok in posledico, hrati pa je varna metoda.

V društvo delujemo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vse informacije o osebnih podatkih in težavah osebe so strogo zaupne narave in ostanejo med osebo in svetovalcem.

TV oddaja Preprosto naravno - Karmična diagnostika 2
(02.03.2017) | gosta Zoran Zavor & Urška KorunTV oddaja Preprosto naravno - Karmična diagnostika
(17.11.2016) | gosta Urška Korun & Zoran ZavorTV oddaja Preprosto naravno - Notranja moč (21.04.2016) | gostja Urška KorunTV oddaja Klepet ob kavi - Karmična diagnostika: 2. del (20.05.2015) | gost Zoran ZavorTV oddaja Klepet ob kavi - Karmična diagnostika: 1. del (12.05.2015) | gost Zoran ZavorTV oddaja Preprosto naravno - Neprizemljenost (16.04.2015) | gostja Urška Korun

Karmična diagnostika - Pesem duše
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

KARMIČNA DIAGNOSTIKA

Informacije in kontakt

ZORAN ZAVOR - specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.

Kraj: Brežice, ZOOM
Termin: Po dogovoru
Kontakt:
070 788 788 (Zoran)

URŠKA KORUN - specialistka za osebno in kreativno rast

Kraj: Prebold, ZOOM
Termin: Po dogovoru
Kontakt:
040 155 929 (Urška)
Trajanje: 1,5 ure - 2 uri

Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.

Nauči se Karmične diagnostike na: Ustvarjalna akademija Pesem duše

Priporočeno branje


Vprašanja in nasveti na forumu Pesem duše

Imate težavo, za katero ne veste vzroka? Vas muči vprašanje, na katerega ne veste odgovora?

Svoje vprašanje ali težavo lahko objavite na forumu Pesem duše in z veseljem vam odgovorimo. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND