Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Dogodki

Osebno svetovanje s karmično diagnostiko

Začetek:01.06.2024 ob 09:00
Traja do:13.07.2024 ob 19:00
Lokacija:Zoom / Google Meet / Whatsapp
Izvajalec:Urška Korun
Prijava

Karmična diagnostika

Osebno svetovanje s transformacijskim procesom


Karmična diagnostika je metoda reševanja težav, ki temelji na ozaveščanju primarnih vzrokov za nastanek težav ali situacij, ki nas v življenju ovirajo. Je energijski način vpogleda v osebo, da je sposobna odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter jih spremeniti, da si uredi življenje po svojem okusu in ga zaživi tako, kot ga hoče. S tem postane upravljalec lastne usode. Na srečanju oseba ozavesti vzroke za navedene težave in jih ima skozi transformacijski proces priložnost tudi razrešiti - kolikor je v sebi pripravljena.

KAJ JE KARMIČNA DIAGNOSTIKA?

NAROČILO NA KARMIČNO DIAGNOSTIKO

Karmična diagnostika - TV intervju

Zoran Zavor in Urška Korun predstavita karmično diagnostiko in delovanje karme. Skozi pogovor podata učinkovite nasvete, kako prepoznati karmo in kako se soočiti z vzroki za težave ter jih razrešiti.

 • KOMU JE KARMIČNA DIAGNOSTIKA NAMENJENA?
 • Komu je osebno svetovanje s karmično diagnostiko namenjeno?

  • Vsem, ki vam življenje na določenem področju (osebno, poslovno, finance, družina ...) ne teče tako, kot bi si želeli.
  • Vsem, ki se počutite prazno, brez volje, brez cilja, izžeto, utrujeno, nezaželeno, nesprejeto (s strani staršev, okolice …), depresivno, v strahu,  jezno, žalostno, razočarano, potrto, v skrbeh, pod stresom, z raznimi napetostmi, katerih sami ne zmorete rešiti.
  • Vsem, ki niste razumljeni, imate občutek, da vam nič ne gre od rok, občutite omejitve in ovire.
  • Vsem tistim, ki želite preprečiti potencialen nastanek težav (odkriti vzrok, preden pride do težav).
  • Vsem, ki imate potenciale in talente a jih zaradi določenega razloga ne uporabljate.
  • Vsem, ki bi radi bolje živeli in uživali v življenju.
  • Vsem, ki bi radi bili svobodni ter uspešni na določenem področju (družina, odnosi, delo, finance, ljubezen ...). Svetovanje lahko z ozaveščanjem vzrokov za nastalo težavo omili nastale težave ali nezaželena stanja. Z aktivnim sodelovanjem osebe se lahko težava dokončno odpravi.
 • OSEBNA KARMIČNA DIAGNOSTIKA
 • Vrste osebnih svetovanj s karmično diagnostiko

  Individualno osebno svetovanje

  Osebno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki ste zašli v osebno krizo (lahko je povezana z marsičem - z zdravstvenim stanjem, škodljivo razvado, z občutkom brezvolje, s stresnim dogodkom, s preživeto večjo spremembo v življenju, s travmatičnim dogodkom, nezdravim odnosom z dotično osebo, slabim odnosom do sebe in svojega telesa itd.) ali imate občutek, da se ne znajdete dobro v življenju, v okolju, v odnosih.

  Življenjsko osebno svetovanje

  Življenjsko svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki niste prepričani, kaj bi radi počeli v življenju ter vsem, ki ne veste, kako bi želen cilj uresničili. Vsak človek ima v sebi vsaj približno vizijo, kako bi se rad počutil v življenju. Na osnovi tega občutka, želje, vizije, se poišče in gradi nadaljnja pot. Zato za vsako osebo obstaja možnost, da lahko živi tako, kot sama hoče.

  Razreševanje odnosov

  Svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki želite razrešiti in izboljšati trenutne ali pretekle odnose z drugimi (družinski, ljubezenski, partnerski, prijateljski, službeni odnosi ...), izboljšati sedanjost ter si postaviti ljubeče temelje za prihodnje odnose. Preveri se obstoj omejujočih vezi pri osebi. To so lahko karmične vezi, nerazrešene situacije z bivšimi partnerji, škodljivi vzorci, prepričanja od staršev ali okolice ... Te vezi in napetosti v odnosih sprostimo, da lahko v odnosu zadihamo s svežo energijo harmonije, spoštovanja in razumevanja.

  Podpora in pomoc živalim

  Pomoč na energijski ravni pri poškodbah, pomankanju zdravja, "problematičnem" obnašanju ali navadah domačih živali.
 • POSLOVNA KARMIČNA DIAGNOSTIKA
 • Vrste poslovnih svetovanj s karmično diagnostiko

  Poslovno svetovanje

  Poslovno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem poslovnežem, podjetnikom ali managerjem, ki imate težave na poslovnem področju oziroma želite še izboljšati svojo poslovno žilico. Težave v poslovnem svetu so raznolike in številne; lahko gre za likvidnostne težave, težave pri ustvarjanju uspešnih idej, nerazumevanje in konflikti znotraj podjetja, težave z dobavitelji ali kupci, izgubljanje boja s stresom, ki se kaže v obliki bolezni itd. Lahko gre tudi za kombinacijo težav oziroma za popolnoma individualno težavo. Z vpogledom v sfero podjetja na energijski ravni se odkrije vzroke za težave in se odpre rešitev za razrešitev težav in postavitev harmonične in produktivne sfere posla ali podjetja.

  Poslovno in karierno svetovanje pomaga pravnim osebam ali podjetnikom, da izkoristijo skozi podjetje ali posel svoj polni potencial. Finance v današnjem času predstavljajo veliko težavo za večino ljudi, tako za tiste, ki imajo premalo financ, kot tudi za tiste, ki imajo dovolj financ pa finance vedno skopnijo, ali ne vemo ohranjati tok financ. Za popolno zdravje je potrebno imeti tudi finančno zdravje. Vzrokov zakaj ni financ je lahko veliko, naštel bom nekatere: ne počnemo delo, ki nas veseli, nimamo aktivirane DNK za finance, imamo prepričanje, da si ne zaslužimo biti bogati, ne verjamemo v obilje znotraj naše realnosti itd.

  Težave na poslovnem področju se pojavljajo zaradi tega, ker enostavno nismo naučeni, kako delovati. Obstaja rešitev, da se tega enostavno naučimo, ko pridobimo in integrirano določen občutek. Možno je tudi, da nam manjka motivacije, energije, nas je strah ali imamo v podzavesti občutek, da si ne zaslužimo, da je to predobro za nas ... Vsako omejujoče stanje, misel ali občutek se da preobraziti v tisto energijo, ki je za nas spodbudna in nas popelje na pot lastnega uspeha.
  VEČ O POSLOVNEM SVETOVANJU Z ZORANOM ZAVORJEM

  Karierno svetovanje

  Karierno svetovanje s karmično diagnostiko je namenjeno vsem, ki ustvarjate svojo kariero, ste jo začeli ustvarjati ali jo želite izboljšati. Pri tem vam je lahko v pomoč svetovanje, na kateremu lahko odkrijete, kje se nahajajo podzavestne ovire pri doseganju svojih ciljev, zakaj ne dobite določene službe, kaj vas pri tem ovira, katere skrite potenciale imate, ki jih do sedaj niste ustrezno negovali, katera služba ali področje delovanja je v skladu z vašo življenjsko nalogo itd. Pri svetovanju se odkrijejo vzroki za vašo težavo, kateri se odpravijo, na njihovo mesto pa se postavijo tisti temelji, ki vam bodo omogočili kariero v skladu z vašo dušo in življenjsko nalogo.
  VEČ O KARIERNEM SVETOVANJU Z ZORANOM ZAVORJEM
 • POTEK SVETOVANJA
 • Potek svetovanja s karmično diagnostiko

  Svetovanje s karmično diagnostiko temelji na celostnem vpogledu, pri katerem je obravnavano celostno telo, tako fizično kot energijsko.

  Največ pozornosti namenjamo zdravljenju duše - ko je "zdrava" duša, je "zdravo" celotno življenje osebe, tudi telo. 
  Na enostaven, prijeten in varen način se poišče vzrok, zakaj je do težave prišlo, ter se odpravijo moteči dejavniki, ter učenje skozi težave se spremni.Vsako svetovanje se v določenih segmentih razlikuje od drugih, zaradi edinstvenosti težav vsakega posameznika. Na svetovanju se oseba tudi nauči raznih vaj za boljše počutje ter lažje samostojno delo na sebi za vnaprej.
   
  Svetovanje s karmično diagnostiko v osnovi poteka tako, da se osebi najprej poišče izvor vzroka za nastale težave, kot so na primer čustvene in mentalne, duhovne, finančne težave, stres, bolečine, težave v odnosih, (napetost, krivda, nesprejemanje ...). Oseba se seznani z vzrokom/i in se ji pomaga spremeniti težave. Ko se težave ali blokade razrešijo, oseba pridobi moč, da se poveže s svojim lastnim virom. Odpre srce ljubezni in v sebi postavi nove temelje ter odločitve. Odpre se tudi za svoje sposobnosti, danosti in potenciale, ki so še skriti ali jih ne uporablja z vso močjo. V večini pride do zavedanja, kaj si želi početi v življenju. Nauči se poslušati svojo dušo, katera vodi do osebnih ciljev, da laže spozna, kaj jo resnično veseli.

  Za vse spremembe pri sebi se oseba odloči po lastni želji, prostovoljno, samostojno in zavestno.

  Postopek posamičnega svetovanja s karmično diagnostiko lahko opredelimo na 3 okvirne korake:

  1. korak je namenjen pogovoru z osebo o njeni težavi oziroma razlogu za njen obisk. Intuitivno se pregleda njeno biopolje, odkrije vzrok/e (najsi bo to škodljivo prepričanje, vzorec, blokada, travma itd.) za težavo.

  2. korak sestoji iz aktivnega procesa transformacije omejujočih in škodljivih prepričanj, vzorcev, čustev, misli ali travm ter nevtralizacija v nevtralno stanje zavesti. Namreč človeško energijsko telo ali biopolje, ki ga sestavlja eterično telo, čustva, misli ter duhovne informacije, hrani vse informacije, ki smo jih kadarkoli in kjerkoli vsrkali vase. Skozi proces transformacije se ozavesti tudi učenje in namen duše, zaradi katerega si je oseba izbrala to izkušnjo težave ali neprijetnosti. Oseba v tem procesu ozavesti in razreši ozaveščeno v tolikšni meri, kot je v podzavesti na to pripravljena in odprta. Ves čas ima kontrolo nad dogajanjem in sama določa tempo in globino procesa. 

  3. korak je namenjen prebujanju občutkov in prepričanj, ki bi jih oseba želela imeti v svojem življenju. Ti občutki spremenijo njeno delovanje v pozitivni smer.

  Prizemljevanje

  Poudarjamo, da je prizemljevanje vsega, kar se naučiš, ključnega pomena za dejanski razvoj. Zatorej je vse, kar se izvaja na svetovanju, dolgoročno preverjeno in prizemljeno skozi osebne izkušnje, redno vsakodnevno delo in čas, ki pokaže dejansko korist.
   
  Karmična diagnostika temelji na temu, da vsaka stvar ima svoj vzrok in posledico, hrati pa je varna metoda.

  Vse informacije o osebnih podatkih in težavah osebe so strogo zaupne narave in ostanejo med osebo in svetovalcem.
 • KARMIČNO DIAGNOSTIKO IZVAJATA
 •    

  URŠKA KORUN

   

  ZORAN ZAVOR 

   
 • KRAJ IN ČAS IZVAJANJA
 • Kraj in čas izvajanja

  • Karmična diagnostika se izvaja osebno v Brežicah ali v Preboldu ter na daljavo prek spleta. 
  • Traja 1,5 - 2 uri. 
  • Termin se določi po dogovoru.
 • KARMIČNA DIAGNOSTIKA - TV INTERVJUJI
 • Notranja moč - TV intervju

  Urška Korun spregovori o pomenu notranje moči in notranje harmonije. Kako se notranja moč odraža navzven, kateri so glavni karmični vzroki za pomanjkanje ali neravnovesje notranje moči ter kaj lahko oseba sama napravi za povrnitev notranje moči.

  Neprizemljenost - TV intervju

  Urško Korun govori o neprizemljenosti. S karmično diagnostiko odkrivamo vzroke za neprizemljenost ter govorimo o posledicah, ki jih neprizemljenost prinaša. Bistvo za notranje ravnovesje je postavljena linija hare ali os sveta, ki je edinstvena vsakemu bitju. V oddaji Urška poda različne nasvete in načine, kako doseči večjo prizemljenost ter posledično uživati ravnovesje, tako v duši kot nasploh v življenju.

  Karmična diagnostika: 1. del

  Intervju z Zoranom Zavorjem

  Karmična diagnostika: 2. del

  Intervju z Zoranom Zavorjem
 • KARMIČNA DIAGNOSTIKA NA FORUMU PESEM DUŠE
 • Vprašanja in nasveti na forumu Pesem duše

  • Imate težavo, za katero ne veste vzroka?
  • Vas muči vprašanje, na katerega ne veste odgovora?
  Svoje vprašanje ali težavo lahko objavite na forumu Pesem duše in z veseljem vam odgovorimo.

Karmična diagnostika 2 - TV intervju

Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta predstavitev delovanja karmične diagnostike in njen vpliv na posameznika ter njegovo življenje.

KAJ JE KARMIČNA DIAGNOSTIKA?

VTISI S KARMIČNE DIAGNOSTIKE

Povpraševanje

VEČ INFORMACIJ / NAROČILO NA KARMIČNO DIAGNOSTIKO

Preprosto se naročite na karmično diagnostiko. Izpolnite obrazec in v najkrajšem času prejmete odgovor. Želite pridobiti več informacij o karmični diagnostiki? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×