Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi z regresije

Januarja sem bila pri vas na regresiji...od takrat moram reči, da se mi je za 100% življenje obrnilo na bolje; ne čutim več tesnobe in mi je bilo dano to, da sem zopet vzpostavila stik z radostjo, da sem čutila smeh in veselje in imam znova življenje v sebi. Tudi srečanje z mojimi prijateljicami iz plejade Zeos mi je odkrilo novo veselje do življenja in še bolj izpolnjevanje mojega tuzemskega poslanstva...ne morem vam opisati..kako se mi dogodki vsak dan znova na novo kot učne lekcije odkrivajo in rešujejo. Sedaj sem po mnogih letih dokončno odpustila očetu.
Anita

Regresijo sem doživela kot čudovito in izjemno izkušnjo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in še več: spoznala sem svoje odlike, ter videla slike o prihodnosti najinega odnosa. Spoznala sem svoje naloge glede partnerja in razjasnile so se mi mnoge moteče stvari v najinem odnosu. Glede na najino preteklo skupno življenje sem spoznala tudi najine izzive. Sedaj, ko to pišem je od regresije minilo že tri meseca in lahko se pohvalim, da sedaj s partnerjem načrtujeva skupno življenje in otroka, čeprav sva bila pred regresija pred kocem najine zveze. Zelo zanimiva izkušnja. Regresijo priporočam vsakemu, ki želi dobiti odgovore na svoja vprašanja.
Mateja

Želja izkusiti regresijo je kalila precej časa ter me pripeljala do Zorana, ki je bil prvi, za katerega sem začutila, da je prava oseba, ki me bo vodila čez to izkušnjo. Strah pred nepoznanim, strah, da mi ne bo uspelo itd. je bil močan vendar je Zoranu uspelo, da me je nežno popeljal preko vseh ovir.
Izkušnja prvega preteklega življenja, v katerega sem vstopila, je bila čustveno najbolj intenzivna, saj sem podoživela občutke zapuščenosti, ki izhajajo iz otroštva in so povezani z mojim očetom. Razkrilo se mi je pravo življenje in na podlagi tega uvida lahko danes končno razumem očeta, njegova dejanja ter vso mojo žalost ter ostale boleče občutke v povezavi z njim. Vpogled v drugo preteklo življenje mi je prav tako pomagal razumeti situacijo z zdaj bivšim partnerjem in kako se nerazrešeni odnosi lahko ponavljajo. Izkušnjo lahko povežem tudi telesno, saj sem si takrat vzela življenje ter si prerezala žile. Fascinantno je to, da si svoje žile nezavedno marsikdaj opazujem, kakšne so barve, kako so izbočene, na zapestju pa imam tudi brazgotino, za katero se nikakor ne morem spomniti kdaj bi jo dobila. 

Učinki regresije so bili takojšnji. Najprej je prišlo olajšanje. Odvrgla sem čustvena bremena in misel na vpletene osebe ali situacije me čustveno ne obremenjuje več. Vame se naseljuje mir, ki ga že dolgo nisem občutila, prav tako pa se vrača veselje, smeh, radost, odprtost, ki jih občutim v vsakdanjem življenju. Lahko rečem, da se vrača ljubezen do življenja, točno takšnega kakršno je v tem trenutku. Zoran, hvala!
B.      

Želja, da bi opravila regresijo je bila dolgo v meni in kar sem doživela je preseglo vsa moja pričakovanja. Spoznala sem, da je potrebno slediti svoji želji in sedaj ji tudi lahko. Ko sem odpravila razočaranja iz preteklih življenj, ko sem izkoriščala in zlorabljala svoj položaj, mi je postala jasna slika mojih težav. Sedaj se počutim veliko lažje in vem da bom uspela. Za to izkušnjo se ti Zoran iz srca zahvaljujem.
Melita
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o regresiji? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na regresijo.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×