Life Reading 

Life reading je več kot 10.000 let star način vpogleda v življenje, s pomočjo katerega  se odčita in aktivira življenjska energija za posameznika, par, družino, skupino, podjetje … v času življenja.

Life reading se izvede, ko posameznik čuti, da si to želi; ko se začne spraševati, kdo je in bi želel spoznati sebe, se vrniti na svojo življenjsko pot ali utrditi v svoji življenju.
 • NA KRATKO O LIFE READINGU
 • Na kratko o Life readingu

  Odkrije se ali je nekdo na poti življenjskega namena ali je izven poti.
  Odkrijejo se energije s katerimi je človek rojen.
  Je to dobra ali slaba usoda.Energija se manifestira in tisti, ki ne živi in je izven svoje življenjske naloge, se odkrije, kaj je potrebno narediti, da se lahko posameznik, skupina, podjetje ...  vrne nazaj na svojo pot in da lahko zaživi kvalitetno in uspešno življenje.

  Če je potrebno se spremeni tok energij, da se oseba lahko v meri, ki je v njeno najvišje dobro, izogne nezaželenim dogodkom; spremeni se tok dogodkov.

  V Life readingu se poda tudi priporočilo, kaj konkretno in praktično je potrebno narediti, da se obrne tok dogajanja.
 • AKTIVACIJA SPECIFIČNE PRVINSKE ENERGIJE POSAMEZNIKA
 • Aktivacija specifične prvinske energije posameznika

  Aktivira se energija karakterja ter specifične energije s katerimi smo rojeni. Prek osebe se po Life readingu aktivirane energije izražajo v življenju, uskladijo in pridejo v ravnovesje, da človek lahko resnično in polno živi.

  Poznavanje lastne specifične energije nam omogoča, da spoznamo svojo moč, kot tudi ovire, ki se krijejo v tej energiji. Kaj je potrebno narediti, da se izboljša stanje, da so energije nazaj v ravnovesju na življenjskem namenu.

  Life reading nam pomaga, da pri sebi prepoznamo svoje odlike, kvalitete, talente in potenciale in da živimo v tej smeri, da izpolnjujemo svojo življenjsko nalogo.
 • KDAJ JE ČAS ZA LIFE READING?
 • Kdaj je čas za Life reading?

  Life reading se izvede, ko posameznik čuti, da si to želi; ko se začne spraševati, kdo je, kaj je moja pot, kaj lahko dam, kaj je moje poslanstvo in bi želel spoznati sebe, se vrniti na svojo življenjsko pot ali utrditi v svoji življenjski nalogi.

  V primeru, da nam v življenju ne gre tako kot bi želeli je lahko vzrok v nerazumevanju sebe in lastne energije.

  Neuspeh običajno pride zato, ker ne poznamo resničnega sebe, svoje energije ali energije svojih staršev, partnerjev, otrok ...

  Life reading se lahko naredi že ob rojstvu otroka, da se določi energija karakterja, ki mu pomaga pri izpolnitvi njegove življenjske naloge. Staršem pa pomaga lažje razumeti otroka in ga usmeriti tako, da bo energija za otroka najbolj optimalna in ga bo spodbujala pri življenjskem poslanstvu.

  Poznavanje moči in pomanjkljivosti energije in usode je lahko odločilnega pomena pri vzgoji otroka. Pri odraslem pa pride do globokega in resničnega razumevanja samega sebe in svojega odnosa do življenja.

  Vsak človek se rodi s specifično energijo in te energije se odkrijejo pri Life readingu s katerimi smo rojeni in tukaj se vidi; je to dobra ali slaba energija, ki nas obkroža.
 • DIVINACIJA
 • Divinacija

  Divinacija nam pomaga in nam da odgovore, kaj je potrebno narediti ali opustiti, oziroma spremni ali se prestaviti na drugo področje, da se izognemo neprijetnim situacijam ali da pridemo v harmonijo. S pomočjo divinacije lahko izvemo kaj nas čaka, če smo aktivi ali če rabimo počakati. Če rabimo resnično počakati s projektom, željo, delovanjem (tu ne šteje izgovor, da ni pravi čas).

  Divinacija nam da vpogled, kaj se bo, oziroma kaj se bi lahko zgodilo, če naredimo ali ne naredimo določeno stvar.

  Kdaj je čas za divinacijo?

  Vpogled v dogodek, se lahko naredi za osebo, partnerstvo, odnose, skupino, podjetje, delo, finance, zdravje, osebno rast,..
  • Kadar smo na prelomnici.
  • Kadar potrebujemo usmeritev.
  • Kadar ni odgovorov.
  • Kadar smo pred pomembno odločitvijo.
  • Ko smo izgubljeni.
  Divinacija se lahko naredi za določen dan, teden, mesec, leto.
 • LIFE READING IZVAJA
 • Life Reading izvaja

  Zoran Zavor - specialist za osebni in poslovni uspeh.

VTISI Z LIFE READINGA

Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o Life Readingu? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na Life Reading.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×