Intuitivno ustvarjanje

Kreativna delavnica, v kateri sta povezana delo na sebi in ustvarjanje.

“Položaj umetnika je skromen. V bistvu je kanal.” Piet Mondrian

Edinstvena ustvarjalna delavnica slikanja in raziskovanja intuitivnega sveta energijske umetnosti.

Umetnost ni zgolj likovno izražanje.

Umetniško ustvarjanje je vsakršna ustvarjalna aktivnost, od fotografiranja, pisanja, plesa, ročnih del, petja ... vsakršno izražanje je ustvarjanje.

Intuitivno umetniško ustvarjanje pa je izražanje z namenom, združiti se v svojemu bistvu z energijo Univerzalne harmonije in se prepustiti, da božanska ustvarjalna sila spregovori skozi telo. Rezultat so izdelki, ki sijejo čudovito vibracijo Univerzalne harmonije.

Komu je delavnica namenjena?

Namenjena je vsem vam, ki vam je likovno ali drugačno ustvarjanje v veselje, užitek, vendar so vas v življenju ovirale razne čustvene ali razumske blokade ali ovire, ki so vas prisilile, da ne ustvarjate več v tolikšni meri, kot bi si želeli. Namenjena je tudi vsem vam, ki do sedaj niste ustvarjali pa bi želeli odkriti svoje skrite ustvarjalne sposobnosti. Namreč vsakdo (!) zna ustvarjati.

Okvirni program delavnice

 • Kratka predstavitev energijske umetnosti in energijskega delovanja ustvarjalnih sil Univerzuma.
 • Barve in barvna terapija - kako uporabiti barve, pomen posamične barve v energijski umetnosti ter v vsakdanu.
 • Simboli - pomen različnih simbolov in kako praktično uporabiti posamezne simbole v energijski umetnosti ter v vsakdanu.
 • Karmična diagnostika - Energijski pregled posameznega udeleženca - njegove ovire, strahovi, omejitve, potenciali, skriti talenti.
 • Voden skupinski proces karmične diagnostike in osvobajanje od notranjih spon, prepričanj ali travm, ki blokirajo ustvarjalno silo.
 • Postavitev ustvarjalnega kanala in povezovanje z lastnimi duhovnimi vodniki ustvarjanja oz. z lastno božansko ustvarjalno silo - ki jo ima čisto vsak. Le komunikacija-povezava je včasih blokirana. Na tem seminarju se komunikacija zopet, na ljubeč način, vzpostavi.
 • Osvojitev kontemplativnega-meditativnega ustvarjanja - ustvarjanja v Prisotnosti.
 • Slikanje, slikanje, slikanje ... :) Praktično ustvarjanje energijskih slik, ekspresivnih slik in risanje energijskih risb.
 • Zabavne in lahkotne praktične energijske vaje za spodbujanje domišljije in intuicije.
"Energijska umetnina je umetniško delo, ki poleg vizualne, zunanje lepote ponuja v svet notranjo lepoto in harmonijo." Urška Korun

Delavnico vodi Urška Korun iz društva Pesem duše, specialistka za osebno rast in razvoj, dolgoletna intuitivna umetnica in voditeljica oddaje Preprosto naravno. Delavnica temelji na bogatem znanju ter izkušnjah, ki si jih je Urška tekom let nabirala na področjih intuitivne energijske umetnosti, različnih metod za osebno rast in razvoj in kanaliziranja harmoničnih sil Univerzuma.

V prispevek je vključen material za ustvarjanje - akrilne barve, čopiči, podlage, bleščice in druga potrebna orodja za intuitivno ustvarjanje. Vsak udeleženec na delavnici poljubno uporablja ves ponujen material, izdela vsaj eno energijsko sliko in ob koncu nese domov svoje izdelke.
 • Delavnica poteka v sproščenem vzdušju, večinoma je praktičnega dela.
 • Za delavnico NI potrebnega nobenega likovnega ali ustvarjalnega znanja, izobrazbe ali likovne nadarjenosti. Pomembna je le želja po svobodnem ustvarjanju in odkrivanju prostranosti čudovitega sveta barv in umetniškega izražanja.
 • Na delavnici se ne tekmuje za najlepše ustvarjalno delo, se ne ocenjuje in ne kritizira.
 • Naš glavni cilj seminarja je prebuditi spečo ustvarjalno silo in jo povezati ponovno s vibracijami Univerzalne harmonije. Rezultat je ponovno rojena ustvarjalnost, poglobitev znanja in odprto ustvarjalno srce.
 • Udeleženci nesejo vsa ustvarjena likovna dela s sabo domov.
TV oddaja Preprosto naravno - Barve
(23.03.2017) | gostja Urška Korun
TV oddaja Jutro s Kosmiko - Pomen simbolov v energijski umetnosti
(12.09.2016) | gostja Urška Korun
Urška Korun predstavi Energijsko umetnost v TV oddaji Preprosto naravno; 2014Urška Korun nam v Preprosto praktičnem nasvetu pokaže, kako hitro in preprosto narisati Energijsko risbo za podporo; 2014

Več o intuitivni energijski umetnosti

Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Izvaja: Urška Korun, specialistka za osebno rast in intuitivna umetnicaTermin: 13.11.2022 | 9:00 - 15:30

Kraj: Ljubljana
 

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje.
 

Energijska umetnost je ustvarjanje z namenom napraviti delo, ki ima poleg umetniške note tudi t.i. notranjo noto, vibracijo ali informacijo. Le-ta predstavlja energijsko podporo prostora, oseb in harmonizacijo med energijo prostora, energijo prostorskih bitij in energijo ljudi.

Po želji lahko vsak izdela svojo energijsko sliko, ki bo napolnjena z informacijami za točno določen namen;na primer slika za obilje, ljubezen, odnose ali energijska slika podpore.

 

Priporočeno branjePRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND