Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Regresija v prejšnja življenja

Regresija je način, kako dostopamo do spominov iz preteklosti, ki lahko izvirajo iz preteklih življenj, iz otroštva in maternice ali časa med življenji. Namen reinkarnacije je, da se duša utelesi in doživi različne izkušnje, osvoji neka znanja in predela določene segmente.

Regresija - TV intervju

Zoran Zavor predstavlja, kakšen je pomen preteklih življenj, kako vplivajo na nas, kakšne vrste regresij poznamo ter kako nam to lahko pomaga v vsakdanjem življenju.

 • ALI JE MOŽNO RESNIČNO PODOŽIVETI PREJŠNJA ŽIVLJENJA?
 • Ali je možno resnično videti in podoživeti prejšnja življenja?

  Tisti, ki tega ne verjame, se tako ali tako ne bo spuščal v tovrstne avanture. Tisti, ki pa verjamete, lahko doživite in odkrijete veliko koristnih informacij o sebi. Skozi regresijo se lahko razrešijo stvari, katere vas omejujejo v tem življenju. To so načini obnašanja, dojemanja, čutenja, videnja stvari, itd. Odkrijete lahko tudi kaj presenetljivega, neznanega o sebi, sposobnosti in potenciale o katerih si ne upate niti sanjati, da jih nosite v sebi in vse te izkušnje lahko prenesete v sedanje življenje.
 • POZITIVNI UČINKI REGRESIJE
 • Pozitivni učinki regresije

  • Z regresijo lahko odkrijemo moč naše duše, naučimo se izraziti energijo, postanemo uglašeni s svojo dušo in smo gospodarji svojega napredka.
  • Velikokrat nam postane jasno, zakaj nas privlačijo ali odbijajo določeni kraji, kulture, glasba, hrana ...
  • Razrešimo lahko tiste težave, ki jih na noben način ne znamo razložiti, zakaj se nam pojavljajo ali ugotoviti, iz kje izhajajo.
  • Maksimiziramo in razvijemo lahko obstoječe talente in potenciale do vrhunca.
  • Aktiviramo lahko speče talente in sposobnosti, za katere sploh nismo vedeli, da v nas obstajajo.
  • Razjasnimo in izboljšamo si lahko nerazložljive odnose z nekaterimi ljudmi, s katerimi do sedaj brez razloga nismo mogli shajati (na primer šefinja, ki nas nerazložljivo ne mara, sovražnost do staršev svojega partnerja, nerazložljiva zaljubljenost in močna čustva do neke določene osebe itd.).
 • TIPI REGRESIJ
 • Tipi regresij

  Regresija razreševanja sedanjih težav

  Regresija v prejšnja življenja se napravi z namenom, da se poiščejo vzroki za točno določene težave, ki jih imamo v sedanjem življenju.

  Največ regresij v prejšnja življenja je zaradi odnosov (družina, partnerji, otroci, sodelavci, prijatelji...) z osebami, s katerimi se ne počutimo prijetno, smo v sporu, se nerazumemo... verjetno obstaja karma, ki je nastala v prejšnjem življenju. 
  Dostikrat tudi izvemo, kakšno vlogo smo imeli mi in ostali (partnerji, starši, otroci, bratje, sestre, prijatelji, sodelavci...) ter nam postane jasno, zakaj je današnji odnos takšen, kot je in kaj je dobro narediti za izboljšanje odnosa. 
   
  Lahko so to nerazložljivi vzorci obnašanja ali določene bolečine v telesu, za katere nihče ne zna ugotoviti in razložiti, zakaj se pojavljajo. To so na primer bolečine v hrbtenici, vratu, prsih, glavoboli, kakršne koli druge bolečine ali spremembe na telesu (na primer nerazložljiva občutljivost, razne alergije, izguba pigmenta in podobno).
   
  Če se nam tovrstni pojavi dogajajo, je možno, da izhajajo iz preteklega življenja. Obstaja verjetnost, da da smo takrat nekaj storili ali nam je bilo storjeno, ker pa travma še ni predelana, jo čutimo tudi sedaj. S tem, ko obiščemo prejšnje življenje točno z namenom, da razrešimo težavo, ki nas muči, vidimo vzroke, kje, zakaj, so nastali, jih sprostimo in spremenimo. Ko doumemo povezavo med našim delovanjem v prejšnjem življenju in težavami sedaj, se v skladu s tem se tudi naše življenje tukaj in sedaj spremeni. Mnogi po regresiji več ne čutijo določenih težav, stanje se izboljša (fizično, mentalno, čustveno in duhovno), dejansko nastopi druga realnost v našem življenju – bremena ni več.

  Regresija odkritja spečih potencialov

  V prejšnja življenja gremo z razlogom, da odkrijemo, kaj smo bili, katere  sposobnosti in potenciale smo razvili in na kak način smo jih znali izkoristiti. Odkrijemo svoje sposobnosti, spretnosti, iznajdljivosti, ustvarjalnost ... in to prenesemo v sedanje življenje.
   
  Na primer želimo živeti z odprtim srcem, a nam to le redkokdaj uspe, zato gremo v eno od prejšnjih življenj in opazujemo, na kakšen način smo v tistem življenju delovali z odprtim srcem. Ker to sposobnost že imamo v sebi, jo aktiviramo in delovanje prenesemo v sedanje življenje. Veliko lažje poteka aktivacija potenciala, ko se zavedamo, da smo tako že nekoč delovali in živeli.
   
  Na primer imamo razvite umetniške sposobnosti, čutimo, da nam nekaj manjka, pa vemo, da bi bile stvari lahko veliko bolje – tudi takrat gremo poiskati tisto piko na i, ki nam manjka.
  Skratka za vsako stvar, katero počnemo v življenju ali bi jo hoteli početi, smo vedno lahko še boljši.
   
  Zakaj bi bil povprečen, če sem lahko eden od najboljših. Rad imam glasbo in sanjam, da bi bil lahko tako dober, kot je moj vzornik in sanjam in sanjam … a dokler jaz samo sanjam drugi, žanjejo uspehe – zakaj bi samo sanjali?

  Regresija iz radovednosti

  Ta tip regresije se imenuje tudi Regresija izboljšanja trenutne in splošne realnosti. V regresiji potujemo v tisto prejšnje življenje, katero je sedaj za nas najbolje, da ga raziščemo ali gremo iz čiste radovednosti, da vidimo, kaj smo počeli, kje smo živeli ... četudi se podamo v regresijo iz čiste radovednosti, se lahko zelo veliko naučimo.

  Regresija pred rojstvom

  Razrešitev tujih čustev, ki smo jih lahko pobrali od matere ali očeta med bivanjem v maternici, pri porodu in sedanjem življenju. Uvid v odločitve, ki smo si jih zastavili za to življenje še pred utelešenjem in rojstvom v ta svet in življenje.
 • REGRESIJO IZVAJA
 • Regresijo izvaja


  Regresijo izvaja Zoran Zavor, specialist za osebni uspeh. Izvaja nehipnotično in hipnotično regresijo. Proces je energijsko tako podprt, da je oseba sposobna videti/občutiti vse, kar je potrebno, da spozna, razreši ali aktivira pri sebi. Oseba se hkrati nahaja v tem in prejšnjem življenju in se zaveda situacij ter se počuti varno in ugodno. Pred začetkom se z osebo pogovorita in se oseba odloči sama, katero vrsto regresije si želi  - hipotično ali nehipnotično.

  Na regresiji Zoran Zavor uporablja znanja iz lastnih izkušnj, kakor tudi znanja avtoritet na tem področju: Erik Jan Sigdell, Michael Duff Newton, Bruce Goldberg , Marjan Ogorevc in Mark Hayley.
 • KRAJ IN ČAS IZVAJANJA
 • Progresija se izvaja osebno v Brežicah.

  Traja približno 2 uri. 

  Termin se določi po dogovoru.

VTISI Z REGRESIJE

Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o regresiji? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na regresijo.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×