Regresija v prejšnja življenja

Ali je možno resnično videti in podoživeti prejšnja življenja?

Tisti, ki tega ne verjame, se tako ali tako ne bo spuščal v tovrstne avanture. Tisti, ki pa verjamete, lahko doživite in odkrijete veliko koristnih informacij o sebi. Skozi regresijo se lahko razrešijo stvari, katere vas omejujejo v tem življenju. To so načini obnašanja, dojemanja, čutenja, videnja stvari, itd. Odkrijete lahko tudi kaj presenetljivega, neznanega o sebi, sposobnosti in potenciale o katerih si ne upate niti sanjati, da jih nosite v sebi in vse te izkušnje lahko prenesete v sedanje življenje.
 
Izvajam nehipnotično in hipnotično regresijo. Proces je energijsko tako podprt, da je posameznik sposoben videti/občutiti vse kar je potrebno, da spozna, razreši ali aktivira pri sebi. Tako, da se oseba od enkrat nahaja v tem in prejšnjem življenju in se zaveda situacij ter se počuti varno in ugodno. Pred začetkom se z osebo pogovoriva in se oseba odloči sama, katero vrsto regresije si želi  - hipotično ali nehipnotično.

Na regresiji uporabljam znanja iz lastnih izkušnj, kokor tudi znanja od sledečih avtoritet na tem področju: Marjan Ogorevc, Erik Jan Sigdell,  Michael Duff Newton, Bruce Goldberg in Mark Hayley.

Tipi regresij

Regresija razreševanja sedanjih težav

Regresija v prejšnja življenja se napravi z namenom, da se poiščejo vzroki za točno določene težave, ki jih imamo v sedanjem življenju.

Največ regresij v prejšnja življenja je zaradi odnosov (družina, partnerji, otroci, sodelavci, prijatelji ...) Z osebami, s katerimi se nepočutimo prijetno, smo v sporu, se nerazumemo ... verjetno obstaja karma, ki je nastala v prejšnjem življenju. 
Dostikrat tudi izvemo, kakšno vlogo smo imeli mi in ostali (partnerji, starši, otroci, bratje, sestre, prijatelji, sodelavci ...) ter nam postane jasno, zakaj je današnji odnos takšen in kaj je dobro za narediti. 
 
Lahko so to nerazložljivi vzorci obnašanja ali določene bolečine v telesu, za katere nihče ne zna ugotoviti in razložiti, zakaj se pojavljajo. To so na primer bolečine v hrbtenici, vratu, prsih, glavoboli, kakršne koli druge bolečine ali spremembe na telesu (na primer nerazložljiva občutljivost, razne alergije, izguba pigmenta in podobno).
 
Če se nam tovrstni pojavi dogajajo, je možno, da izhajajo iz preteklega življenja. Obstaja verjetnost, da da smo takrat nekaj storili ali nam je bilo storjeno, ker pa travma še ni predelana, jo čutimo tudi sedaj. S tem, ko obiščemo prejšnje življenje točno z namenom, da razrešimo težavo, ki nas muči, vidimo vzroke, kje, zakaj, so nastali, jih sprostimo in spremenimo. Ko doumemo povezavo med našim delovanjem v prejšnjem življenju in težavami sedaj, se v skladu s tem se tudi naše življenje tukaj in sedaj spremeni. Mnogi po regresiji več ne čutijo določenih težav, stanje se izboljša (fizično, mentalno, čustveno in duhovno), dejansko nastopi druga realnost v našem življenju – bremena ni več.

Regresija odkritja spečih potencialov

V prejšnja življenja gremo z razlogom, da odkrijemo, kaj smo bili, katere  sposobnosti in potenciale smo razvili in na kak način smo jih znali izkoristiti. Odkrijemo svoje sposobnosti, spretnosti, iznajdljivosti, ustvarjalnost ... in to prenesemo v sedanje življenje.
 
Na primer želimo živeti z odprtim srcem, a nam to le redkokdaj uspe, zato gremo v eno od prejšnjih življenj in opazujemo, na kakšen način smo v tistem življenju delovali z odprtim srcem. Ker to sposobnost že imamo v sebi, jo aktiviramo in delovanje prenesemo v sedanje življenje. Veliko lažje poteka aktivacija potenciala, ko se zavedamo, da smo tako že nekoč delovali in živeli.
 
Na primer imamo razvite umetniške sposobnosti, čutimo, da nam nekaj manjka, pa vemo, da bi bile stvari lahko veliko bolje – tudi takrat gremo poiskati tisto piko na i, ki nam manjka.
Skratka za vsako stvar, katero počnemo v življenju ali bi jo hoteli početi, smo vedno lahko še boljši.
 
Zakaj bi bil povprečen, če sem lahko eden od najboljših. Rad imam glasbo in sanjam, da bi bil lahko tako dober, kot je moj vzornik in sanjam in sanjam … a dokler jaz samo sanjam drugi, žanjejo uspehe – zakaj bi samo sanjali?

Regresija iz radovednosti

Ta tip regresije se imenuje tudi Regresija izboljšanja trenutne in splošne realnosti. V regresiji potujemo v tisto prejšnje življenje, katero je sedaj za nas najbolje, da ga raziščemo ali gremo iz čiste radovednosti, da vidimo, kaj smo počeli, kje smo živeli ... četudi se podamo v regresijo iz čiste radovednosti, se lahko zelo veliko naučimo.

Regresija pred rojstvom

Razrešitev tujih čustev, ki smo jih lahko pobrali od matere ali očeta med bivanjem v maternici, pri porodu in sedanjem življenju. Uvid v odločitve, ki smo si jih zastavili za to življenje še pred utelešenjem in rojstvom v ta svet in življenje.

Zoran Zavor predstavi Regresijo v TV oddaji Preprosto naravno:

Vtisi uporabnikov

"Januarja sem bila pri vas na regresiji...od takrat moram reči, da se mi je za 100% življenje obrnilo na bolje; ne čutim več tesnobe in mi je bilo dano to, da sem zopet vzpostavila stik z radostjo, da sem čutila smeh in veselje in imam znova življenje v sebi. Tudi srečanje z mojimi prijateljicami iz plejade Zeos mi je odkrilo novo veselje do življenja in še bolj izpolnjevanje mojega tuzemskega poslanstva...ne morem vam opisati..kako se mi dogodki vsak dan znova na novo kot učne lekcije odkrivajo in rešujejo. Sedaj sem po mnogih letih dokončno odpustila očetu."
Anita

"Regresijo sem doživela kot čudovito in izjemno izkušnjo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in še več: spoznala sem svoje odlike, ter videla slike o prihodnosti najinega odnosa. Spoznala sem svoje naloge glede partnerja in razjasnile so se mi mnoge moteče stvari v najinem odnosu. Glede na najino preteklo skupno življenje sem spoznala tudi najine izzive. Sedaj, ko to pišem je od regresije minilo že tri meseca in lahko se pohvalim, da sedaj s partnerjem načrtujeva skupno življenje in otroka, čeprav sva bila pred regresija pred kocem najine zveze. Zelo zanimiva izkušnja. Regresijo priporočam vsakemu, ki želi dobiti odgovore na svoja vprašanja."
Mateja

"Želja izkusiti regresijo je kalila precej časa ter me pripeljala do Zorana, ki je bil prvi, za katerega sem začutila, da je prava oseba, ki me bo vodila čez to izkušnjo. Strah pred nepoznanim, strah, da mi ne bo uspelo itd. je bil močan vendar je Zoranu uspelo, da me je nežno popeljal preko vseh ovir.
Izkušnja prvega preteklega življenja, v katerega sem vstopila, je bila čustveno najbolj intenzivna, saj sem podoživela občutke zapuščenosti, ki izhajajo iz otroštva in so povezani z mojim očetom. Razkrilo se mi je pravo življenje in na podlagi tega uvida lahko danes končno razumem očeta, njegova dejanja ter vso mojo žalost ter ostale boleče občutke v povezavi z njim. Vpogled v drugo preteklo življenje mi je prav tako pomagal razumeti situacijo z zdaj bivšim partnerjem in kako se nerazrešeni odnosi lahko ponavljajo. Izkušnjo lahko povežem tudi telesno, saj sem si takrat vzela življenje ter si prerezala žile. Fascinantno je to, da si svoje žile nezavedno marsikdaj opazujem, kakšne so barve, kako so izbočene, na zapestju pa imam tudi brazgotino, za katero se nikakor ne morem spomniti kdaj bi jo dobila. 

Učinki regresije so bili takojšnji. Najprej je prišlo olajšanje. Odvrgla sem čustvena bremena in misel na vpletene osebe ali situacije me čustveno ne obremenjuje več. Vame se naseljuje mir, ki ga že dolgo nisem občutila, prav tako pa se vrača veselje, smeh, radost, odprtost, ki jih občutim v vsakdanjem življenju. Lahko rečem, da se vrača ljubezen do življenja, točno takšnega kakršno je v tem trenutku. Zoran, hvala!"

B.      

"Želja, da bi opravila regresijo je bila dolgo v meni in kar sem doživela je preseglo vsa moja pričakovanja. Spoznala sem, da je potrebno slediti svoji želji in sedaj ji tudi lahko. Ko sem odpravila razočaranja iz preteklih življenj, ʺko sem izkoriščala in zlorabljala svoj položajʺ mi je postala jasna slika mojih težav. Sedaj se počutim veliko lažje in vem da bom uspela. Za to izkušnjo se ti Zoran iz srca zahvaljujem."
Melita
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Svetovalec: Zoran Zavor, specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.Kraj: Brežice

Termin: po predhodnem dogovoru
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)

 

Nauči se Regresije na: Ustvarjalna akademija Pesem duše


Pozitivni učinki regresije

  • Z regresijo lahko odkrijemo moč naše duše, naučimo se izraziti energijo, postanemo uglašeni s svojo dušo in smo gospodarji svojega napredka.
  • Velikokrat nam postane jasno, zakaj nas privlačijo ali odbijajo določeni kraji, kulture, glasba, hrana ...
  • Razrešimo lahko tiste težave, ki jih na noben način ne znamo razložiti, zakaj se nam pojavljajo ali ugotoviti, iz kje izhajajo.
  • Maksimiziramo in razvijemo lahko obstoječe talente in potenciale do vrhunca.
  • Aktiviramo lahko speče talente in sposobnosti, za katere sploh nismo vedeli, da v nas obstajajo.
  • Razjasnimo in izboljšamo si lahko nerazložljive odnose z nekaterimi ljudmi, s katerimi do sedaj brez razloga nismo mogli shajati (na primer šefinja, ki nas nerazložljivo ne mara, sovražnost do staršev svojega partnerja, nerazložljiva zaljubljenost in močna čustva do neke določene osebe itd.).

Priporočeno branje

  • Regresija - potovanje v pretekla življenja
  • Podzavest in omejujoči programi
  • Smisel samorazvoja

Če vam je storitev zanimiva, vas utegne zanimati tudi:

  • Progresija - vpogled v prihodnost
PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND