Intuitivna umetnost


Kaj pomeni?

Intuitivna umetnost je intuitivno ustvarjanje s posebnim namenom - ustvariti delo, ki ima poleg umetniške note tudi vsebino. Le-ta predstavlja energijsko podporo prostora, oseb ... harmonizacijo med energijo prostora in energijo ljudi.

Je ustvarjanje z namenom predstaviti takšne izdelke, ki sijejo iz sebe harmonijo in energijsko podporo za prostor, v katerem se bo izdelek nahajal in energijsko podporo za osebe, ki v prostoru živijo. Izdelani so izključno za to, da pomagajo k ravnovesju in večji celoviti harmoniji – prostora in ljudi.

Na željo stranke se lahko izdela slika s posebnim namenom samo zanjo; na primer individualna energijska podpora, slika za obilje, ljubezen, harmonijo ...

Umetnost ne pozna mejá in v likovnem ustvarjanju je možna široka kombinacija namenov in tehnik. Umetniki ustvarjajo z različnimi nameni, naštejem lahko le nekatere: čustveni izraz, politična situacija v svetu, utrinek vsakdanjega življenja, folklorna umetnost, upodabljanje religioznih podob itd.
 

Učinki intuitivnih slik

Glavna je energijska podpora in harmonizacija prostora oziroma jačanje namena, za katerega je bila slika ustvarjena.

Intuitivna umetnost lepo sovpada s starodavnimi vedami, ki se ukvarjajo s harmonizacijo energij v prostoru, kot sta na primer Feng Shui ali Vastu.

Vibracije v sliki harmonizirajo pretok energij v prostoru.

Če je  slika ustvarjena za določeno osebo, vibracije v sliki celostno podpirajo osebo. Tovrstne slike so odlična ideja za darilo.

Pri tem pa se je dobro seveda zavedati, da intuitivna umentnost ni čudežna palčka, vendar podpira na nežen in ljubeč način. Intuitivna slika deluje v tolikšni meri, kolikor se oseba sama odpre za tovrstno priložnost podpore.

Vtisi in reference

TV intervjuji

TV oddaja Preprosto naravno - Barve z Urško Korun (23.03.2017)

TV oddaja Jutro s Kosmiko - Delovanje simbolov na energijskih slikah z Urško Korun (12.09.2016)

TV oddaja Preprosto naravno - Predstavitev Energijske umetnosti z Urško Korun (08.05.2014)

Intervju za Posavski dnevnik - Umetniška razstava Mavrični svet barv (17.05.2013)
Energijski vpliv umetnosti na prostor in človeka
Z umetniškim delom sprejmemo tudi velik del avtorjeve energije in delovanja. S temi energijami se polni prostor in posledično tudi mi sami.
Mandale in njihovo delovanje
Ko se z očmi sprehajamo po površju mandale, se razumski del možganov pomakne v meditativno stanje. V takšnih trenutkih dobi duša priložnost, da svobodno deluje
Mandale po svetu
Ljudstva po vsem svetu uporabljajo krožne simbole ali slike, ki služijo v duhovne, obredne in meditativne namene. Med uporabniki imajo svoje lastno ime, v zadnjem času pa so sveti simboli začeli dobivati skupnega, to je mandala.
Yantra – v čem se razlikuje od mandale?
Mandala in yantra poleg mantre sestavljata ključne elemente Tantre. V tantrični praksi mandala predstavlja vizualno ikonografsko upodobitev višje sile, yantra pa njeno abstraktno obliko.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND