Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Intuitivna umetnost

Intuitivna umetnost je intuitivno ustvarjanje s posebnim namenom - ustvariti delo, ki poleg umetniškega vtisa vsebuje tudi energijsko podporo.

Barve - TV intervju

Urška Korun predstavi, kakšen vpliv imajo barve na nas, kako določena barva vpliva na nas in na kakšne načine si lahko pobarvamo življenje.

 • KAJ JE INTUITIVNA UMETNOST?
 • Kaj je intuitivna umetnost?

  Intuitivna umetnost je intuitivno ustvarjanje s posebnim namenom - ustvariti delo, ki ima poleg umetniške note tudi vsebino. Le-ta predstavlja energijsko podporo prostora, oseb ... harmonizacijo med energijo prostora in energijo ljudi.

  Je ustvarjanje z namenom predstaviti takšne izdelke, ki sijejo iz sebe harmonijo in energijsko podporo za prostor, v katerem se bo izdelek nahajal in energijsko podporo za osebe, ki v prostoru živijo. Izdelani so izključno za to, da pomagajo k ravnovesju in večji celoviti harmoniji – prostora in ljudi.

  Na željo stranke se lahko izdela slika s posebnim namenom samo zanjo; na primer individualna energijska podpora, slika za obilje, ljubezen, harmonijo ...

  Umetnost ne pozna mejá in v likovnem ustvarjanju je možna široka kombinacija namenov in tehnik. Umetniki ustvarjajo z različnimi nameni, naštejem lahko le nekatere: čustveni izraz, politična situacija v svetu, utrinek vsakdanjega življenja, folklorna umetnost, upodabljanje religioznih podob itd.
   
 • UČINKI INTUITIVNE UMETNOSTI
 • Učinki intuitivne umetnosti

  Glavna je energijska podpora in harmonizacija prostora oziroma jačanje namena, za katerega je bila slika ustvarjena.

  Intuitivna umetnost lepo sovpada s starodavnimi vedami, ki se ukvarjajo s harmonizacijo energij v prostoru, kot sta na primer Feng Shui ali Vastu.

  Vibracije v sliki harmonizirajo pretok energij v prostoru.

  Če je  slika ustvarjena za določeno osebo, vibracije v sliki celostno podpirajo osebo. Tovrstne slike so odlična ideja za darilo.

  Pri tem pa se je dobro seveda zavedati, da intuitivna umentnost ni čudežna palčka, vendar podpira na nežen in ljubeč način. Intuitivna slika deluje v tolikšni meri, kolikor se oseba sama odpre za tovrstno priložnost podpore.
 • INTUITIVNA UMETNOST - TV INTERVJUJI
 • Intuitivna umetnost - TV intervjuji

  Intervju z Urško Korun - Predstavitev Energijske umetnosti

  Intervju z Urško Korun - Barve in barvna terapija

  Intervju z Urško Korun - Delovanje simbolov na energijskih slikah

  Intervju z Urško Korun za Posavski dnevnik -  Umetniška razstava Mavrični svet barv (grad Sevnica)

 • IZDELAVA IN NAKUP INTUITIVNE SLIKE
 • Naročilo intuitivne slike po meri

  Vas zanima več?
  Pošljite povpraševanje
  Urška
  040 155 929

   

VTISI IN REFERENCE

ENERGIJSKI VPLIV UMETNOSTI

DELOVANJE MANDAL

MANDALE PO SVETU

YANTRA

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×