Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Meditacija s šamanskim bobnom - za skupine

Meditacija z večletno tradicijo izvajanja. Enourno doživetje globoke sprostitve v ritmu in zvoku šamanskega bobna. Popelje nas globoko v sebe, po poti, ki so jo pred nami tolikokrat prehodili starodavni šamani. Meditacija splete vezi z ljubečimi energijami Matere Zemlje.

Šamanski boben v ritmu nežnega ritmičnega zvoka ponese telo in duha v sprostitev, umiritev in prizemljitev.

Edinstvena enourna meditacija s šamanskim bobnom s tradicijo izvajanja. Ustvarjena je bila v Društvu Pesem duše z namenom prizemljitve in harmonizacije, duha in telesa, z zemeljskimi in božanskimi energijami.

Šamanski boben kot glasbilo s ponavljajočim in božajočim ritmom človeka umiri, sprosti, ga poveže z nevidnim bistvom samega sebe in ustvari mogoče pozabljeno ljubečo povezavo z Materjo Naravo in Zemljo.

Namenjena je vsem, ki se želijo sprostiti in umiriti. Gre za zvočno meditacijo; za obisk ni potrebno imeti znanja ali izkušenj iz šamanizma ali meditacije.

Meditacije z bobnom od leta 2011 vodi Urška Korun, izvajalka meditacij s šamankim bobnom, in specialistka za osebno rast.

Za meditacijo so prostovoljni prispevki.

IZKUŠNJE IN VTISI Z MEDITACIJE

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×