Meditacija s šamanskim bobnom - za skupine

Šamanski boben v ritmu nežnega ritmičnega zvoka ponese telo in duha v sprostitev, umiritev in prizemljitev.

Edinstvena enourna meditacija s šamanskim bobnom s tradicijo izvajanja. Ustvarjena je bila v Društvu Pesem duše z namenom prizemljitve in harmonizacije, duha in telesa, z zemeljskimi in božanskimi energijami.

Šamanski boben kot glasbilo s ponavljajočim in božajočim ritmom človeka umiri, sprosti, ga poveže z nevidnim bistvom samega sebe in ustvari mogoče pozabljeno ljubečo povezavo z Materjo Naravo in Zemljo.

Namenjena je vsem, ki se želijo sprostiti in umiriti. Gre za zvočno meditacijo; za obisk ni potrebno imeti znanja ali izkušenj iz šamanizma ali meditacije.

Meditacije z bobnom od leta 2011 vodi Urška Korun, izvajalka meditacij s šamankim bobnom, in specialistka za osebno rast.

Za meditacijo so prostovoljni prispevki.

Urška Korun predstavi šamansko bobnanje v oddaji Preprosto naravno:

Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Izvaja: Urška KorunNaslednja meditacija:  Koledar dogodkov

Informacije in naročila
 


INFORMACIJE & PRIJAVA
040 155 929 (Urška)Ob prijavi obvezno napišite termin / kraj, za katerega se zanimate oz. prijavljate.

Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje. Z udeležbo na meditaciji sporočate, da ste si jih prebrali in z njimi soglašate.

Priporočeno branje


Šamanizem na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj udeležencev delavnic in debat o ŠAMANIZMU obiščite forum PESEM DUŠE. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND