Progresija - vpogled v prihodnost


Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto katero nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. S tem ko se nam razširja zavest presegamo določene stvari iz okolja, ki smo jih osvojili in gremo lahko po poti svoje izbire.
 
Progresija je namenjena vsem, ki hočete izvedeti ZAKAJ sem sedaj tukaj v tem telesu, na tem mestu, KAM grem, ali je mogoče, da sem si to življenje izbral/a že pred rojstvom?... Vabljeni, da preberete spodnji opis in izveste več.

Namen, izbira in dogovori

Tukaj spoznamo namen in izbiro svojega telesa in njegovih funkcij in nam postane jasno, zakaj je takšno naše telo. Namen izbire staršev, sorodnikov, partnerja/ev in ostalih pomembnih ljudi, skupne naloge ter mesto inkarnacije nam odgovorijo na mnoga vprašanja.

Spoznamo, kako do sedaj uresničujemo svoj načrt, kaj vse smo naredili in kaj smo izpustili in tisto, kar še nismo naredili. Izvemo kako in kdaj narediti, da se vrnemo nazaj na začrtano linijo življenja.
Tukaj izvemo, kaj in zakaj smo si izbrali določene osebe v življenju. Na primer: vidimo, kakšen imamo dogovor s partnerjem, prijatelji, sovražniki, ljubimci, starši, otroci, ... Postane nam jasno, zakaj je tako.

Spozna se lahko naša primarna sorodna duša in sekundarne sorodne duše. Enako lahko spoznamo, kaj smo si izbrali glede zdravja, financ, dela, poroke, težav, ...

Ta vrsta progresije nam pomaga, da lahko sprejmemo sebe, svoje telo, ostale ljudi, naloge, dogovore in izzive v svojem življenju – postane nam jasno, ZAKAJ in KAKO.

Pogled in razumevanje izbire življenjskega poslanstva

Sem sodi pogled primarne življenjske naloge in sekundarnih nalog. Vidi se, katere lekcije so osvojene, katere trajajo in katere nas še čakajo. Tukaj se tudi pogledajo najboljše karakteristike človeka in se tudi zavestno pri vsakem aktivirajo. Pred aktivacijo se izločijo, oziroma zmanjšajo vse tiste, ki omejujejo ali škodujejo. Spoznajo se skrite in vidne sposobnosti osebe, da se lahko usmeri na svoj namen in da se več ne ukvarja s nepotrebnimi stvarmi – po domače povedano »loči se seme od plevela«. Spozna se izbira ter način za osebno in duhovno rast, ki je po izboru duše in srca – tisto, kar je resnično za dušo. Spoznajo se izzivi, naloge, dosežki, ljubezensko stanje, karmične naloge ter načrt, ki ga lahko oseba doseže v tem življenju, če gre po poti, ki si jo je izbrala kot duša, še preden se rodi v sedanje življenje.

Življenja med življenji - čas med dvema inkarnacijama

Progresija med življenji je čas, ki ga preživimo v duhovnem svetu; tam bivamo kot čista zavest in se doživljamo kot duše in čista energija. To je čas, ko nismo fizično inkarnirani na Zemlji ali kje drugje. V tem času se pripravljamo, oziroma smo v t.i. »šoli«, kjer se pripravljamo na naslednjo inkarnacijo.

Zajema aktivno komunikacijo z duhovnim svetom, duhovnimi učitelji ter družino, kjer bolj poglobljeno spoznavamo in izkušamo prirojeno naravo naše duše. Spoznamo duše, s katerimi si delimo veliko inkarnacij, raziskujemo globlje vzroke in namen odnosov, izzivov, ki jih imamo v življenju ter vidimo napredke in razvitost duše. Ta progresija nam pomaga, da se spomnimo »šolske snovi«, ki smo jo v tistem času izbrali za to inkarnacijo – spomnimo se načrta in načina/ov uresničitve.

Komunikacija z osebnim vodnikom, duhovnimi učitelji, duhovno družino ter svetom starešin

Skozi progresijo spoznamo duhovno družino in vodnike, ki jih imamo kot pomoč, da lahko uresničimo svoj namen. Prikazano nam je, v katero duhovno skupino spadamo, katere so naše naloge v duhovni družini ter katere življenjske naloge naj bi opravili v življenju. Pri nekom, ki ima težave pri realizaciji svojih ciljev, a ima drugače vse predispozicije za uspeh, je možno, da je preveč usmerjen na izpolnjevanje nalog duhovne družine in ne more uresničiti individualnih ciljev na Zemlji. V tem primeru je njegova energija v takšni meri usmerjena v duhovno družino, da mu zmanjka moči in energije za izpeljavo zemeljskega namena. Duhovna skupina in svet starešin ocenijo dosedanji potek naše inkarnacije ter nam dajo jasna navodila, kako in kdaj izpeljati določene naloge in nam razsvetlijo naša vprašanja.

Vse do sedaj napisano se lahko izvede v eni progresiji. V kolikor kdo želi, oziroma je potreba po tem, se lahko pogleda tudi prihodna inkarnacija.

Pogled prihodnosti ali prihodnje inkarnacije

Namen te progresije je, da vidimo v svojo prihodnost ter lahko spremenimo določene dele prihodnosti, ki bi lahko sedaj škodljivo vplivali na sedanje nadaljnje življenje. Preprečimo lahko nastanek bolezni, težav ter drugih neprijetnih stvari. Skozi progresijo se lahko pokaže, kaj nas v resnici čaka, če ostanemo na tej življenjski liniji (to pomeni, da če ne spreminjamo vzorcev in podzavestnih prepričanj), oziroma pokaže se nam lahko, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer (zavestno spremenimo določene škodljive vzorce ali prepričanja). Lahko si ogledamo tudi naslednjo inkarnacijo. Ta je še posebej priporočljiva za tiste, ki mislijo, da niso pripravljeni iti skozi sedanjo življenjsko nalogo, ker nam pokaže naše naslednje naloge, če ne osvojimo lekcije v sedanjem življenju in kako to izgleda če ponavljamo lekcijo.

Progresija - Vpogled v življenje 1. del (Zoran Zavor) v TV oddaji Preprosto naravnoProgresija - Vpogled v življenje 2. del (Zoran Zavor) v TV oddaji Preprosto naravno

Vtisi uporabnikov

"Na progresiji sem vidla svojo dušo, vidla kakšna je v resnici brez telesa."
K.A.​

"Pred več kot mesec dni sem bila na Progresiji, ker sem hotela izvedeti moj zapleten odnos z očetom in njegov vpliv na moje partnerje. Da povem na kratko, da mi je regresija razjasnila zakaj je moj oče tak kot je, hotela sem pa še izvedeti, kakšen imava dogovor v sedanjem življenju. V preteklosti sva večkrat bila partnerja, ki sva bila na grozne načine ločena.

Spoznanje, da sem jaz sama ostala v preteklem življenju in ne oče, kot sem ga krivila do sedaj, mi je čisto porušilo moj dotedanji svet in ga sedaj spremenilo v eno tako globoko, globoko spoznanje. Očetu sem hvaležna, ker sedaj vem da mi je hotel dobro, kot tudi spoznanju, da se je najino šolanje končalo. To je potrebno izkusiti, da bi lahko razumeli.

Spoznala sem tudi svoje naloge in vodnike, tako da je bila ta seansa kar precej zanimiva."

Nadja

"Progresija je čudovita izkušnja skozi katero me je popeljal vodnik z Zoranovo pomočjo. Videl sem zakaj sem toliko kritičen, zamerljiv in to spoznanje, da je to za mojo duhovno rast me je zelo presenetila. Doživljal sem prebliske večine pomembnih situacij v življenju in zopet spoznanje, da sem jaz ta duša, ki si je te situacije izbrala me je ponovno presenetila. Naslednje presenečenje je bilo, da sem obljubil polbratu, da ga bom varoval, čeprav sem bil dvignil roke od njega, mi je sprostila toliko napetosti v trebuhu, kot da leto dni nebi šel na veliko potrebo. Dokler to pišem sem se odločil, da ga poiščem in mu dam še eno priložnost, saj si jo tudi zasluži glede na to da je oseba, ki me žene naprej, čeprav je to do sedaj bilo na neprijetne načine. Malo sem še zmeden vendar vem kako naprej. Iz srca hvala."
Peter

"Vpogled v lastne izbire in odločitve mi je dal vedeti, da sem prepuščena sama sebi in da je moja volja tista, ki me bo pripeljala do rezultatov. Na potovanju sem zraven vodnikov in angelov srečala še svojo mamo, ki sem jo komaj poznala ko je zapustila ta svet. Čeprav sem jo velikokrat čutila ob sebi imam sedaj potrditev, da je res to ona, čeprav sem si jo predstavljala drugače. Neprecenljivo se je spomniti učne snovi, ko sem se pripravljala na to življenje izkušnje so čisto drugačne in zanimivo je kako sem bila lahko zgoraj tako nepristranska."
Ana
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Svetovalec: Zoran Zavor, specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.Kraj: Brežice

Termin: po predhodnem dogovoru
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)

 


Nauči se Progresije na: Ustvarjalna akademija Pesem duše
 

Pogoj za obisk progresije

Pogoj za obisk progresije sta opravljena osebno svetovanje s karmično diagnostiko ter regresija. Kadar osebni duhovni vodnik dovoli, da smo pripravljeni, se lahko izvede postopek.
Progresija je nastala na temelju lastnih izkušenj in večletnih raziskovanj. Za nastanek Progresije mi je veliko pomagala in spodbujala partnerka Urška Korun, specialistka za osebni in kreativni razvoj. Mnogo informacij sem pridobil na medicinskem kolesu ter delavnicah Karmične diagnostike, Pesem duše, Šamanska, Reiki, Meditacijah. Za razvoj Progresije so mi bile v pomoč tudi knjige od dr. Michaela Newtona in razne zgodbice za otroke.
 
Zoran Zavor

Progresija na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj uporabnikov in debat o PROGRESIJI obiščite forum PESEM DUŠE. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND