Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Progresija - vpogled v prihodnost

Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto, katero nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. S tem ko se nam razširja zavest presegamo določene stvari iz okolja, ki smo jih osvojili in gremo lahko po poti svoje izbire.

Progresija ali vpogled v življenje nam daje odgovore na naša vprašanja o življenjski poti, izbiri partnerjev, namenu odnosov, karieri... So nekakšna navodila in zemljevid za to življenje.

Progresija - Vpogled v življenje 1. del

Zoran Zavor predstavi progresijo in njene pozitivne učinke na življenje.

 • KOMU JE NAMENJENA PROGRESIJA?
 • Komu je namenjena progresija?

  Progresija je namenjena vsem, ki hočete izvedeti odgovore na eno ali več sledečih vprašanj: "Zakaj sem sedaj tukaj v tem telesu, na tem mestu... ? Kam grem... ? Ali je mogoče, da sem si to življenje izbral/a že pred rojstvom?"
 • NAMEN, IZBIRA IN DOGOVORI
 • Namen, izbira in dogovori

  Tukaj spoznamo namen in izbiro svojega telesa in njegovih funkcij in nam postane jasno, zakaj je takšno naše telo. Namen izbire staršev, sorodnikov, partnerja/ev in ostalih pomembnih ljudi, skupne naloge ter mesto inkarnacije nam odgovorijo na mnoga vprašanja.

  Spoznamo, kako do sedaj uresničujemo svoj načrt, kaj vse smo naredili in kaj smo izpustili in tisto, kar še nismo naredili. Izvemo kako in kdaj narediti, da se vrnemo nazaj na začrtano linijo življenja.
  Tukaj izvemo, kaj in zakaj smo si izbrali določene osebe v življenju. Na primer: vidimo, kakšen imamo dogovor s partnerjem, prijatelji, sovražniki, ljubimci, starši, otroci, ... Postane nam jasno, zakaj je tako.

  Spozna se lahko naša primarna sorodna duša in sekundarne sorodne duše. Enako lahko spoznamo, kaj smo si izbrali glede zdravja, financ, dela, poroke, težav, ...

  Ta vrsta progresije nam pomaga, da lahko sprejmemo sebe, svoje telo, ostale ljudi, naloge, dogovore in izzive v svojem življenju – postane nam jasno, ZAKAJ in KAKO.
 • POGLED IN RAZUMEVANJE IZBIRE ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA
 • Pogled in razumevanje izbire življenjskega poslanstva

  Sem sodi pogled primarne življenjske naloge in sekundarnih nalog. Vidi se, katere lekcije so osvojene, katere trajajo in katere nas še čakajo. Tukaj se tudi pogledajo najboljše karakteristike človeka in se tudi zavestno pri vsakem aktivirajo. Pred aktivacijo se izločijo, oziroma zmanjšajo vse tiste, ki omejujejo ali škodujejo. Spoznajo se skrite in vidne sposobnosti osebe, da se lahko usmeri na svoj namen in da se več ne ukvarja s nepotrebnimi stvarmi – po domače povedano »loči se seme od plevela«. Spozna se izbira ter način za osebno in duhovno rast, ki je po izboru duše in srca – tisto, kar je resnično za dušo. Spoznajo se izzivi, naloge, dosežki, ljubezensko stanje, karmične naloge ter načrt, ki ga lahko oseba doseže v tem življenju, če gre po poti, ki si jo je izbrala kot duša, še preden se rodi v sedanje življenje.
 • ŽIVLJENJE MED ŽIVLJENJI - ČAS MED INKARNACIJAMA
 • Življenje med življenji - čas med inkarnacijama

  Progresija med življenji je čas, ki ga preživimo v duhovnem svetu; tam bivamo kot čista zavest in se doživljamo kot duše in čista energija. To je čas, ko nismo fizično inkarnirani na Zemlji ali kje drugje. V tem času se pripravljamo, oziroma smo v t.i. »šoli«, kjer se pripravljamo na naslednjo inkarnacijo.

  Zajema aktivno komunikacijo z duhovnim svetom, duhovnimi učitelji ter družino, kjer bolj poglobljeno spoznavamo in izkušamo prirojeno naravo naše duše. Spoznamo duše, s katerimi si delimo veliko inkarnacij, raziskujemo globlje vzroke in namen odnosov, izzivov, ki jih imamo v življenju ter vidimo napredke in razvitost duše. Ta progresija nam pomaga, da se spomnimo »šolske snovi«, ki smo jo v tistem času izbrali za to inkarnacijo – spomnimo se načrta in načina/ov uresničitve.
 • KOMUNIKACIJA Z OSEBNIMI VODNIKI
 • Komunikacija z osebnim vodnikom, duhovnimi učitelji, duhovno družino ter svetom starešin

  Skozi progresijo spoznamo duhovno družino in vodnike, ki jih imamo kot pomoč, da lahko uresničimo svoj namen. Prikazano nam je, v katero duhovno skupino spadamo, katere so naše naloge v duhovni družini ter katere življenjske naloge naj bi opravili v življenju. Pri nekom, ki ima težave pri realizaciji svojih ciljev, a ima drugače vse predispozicije za uspeh, je možno, da je preveč usmerjen na izpolnjevanje nalog duhovne družine in ne more uresničiti individualnih ciljev na Zemlji. V tem primeru je njegova energija v takšni meri usmerjena v duhovno družino, da mu zmanjka moči in energije za izpeljavo zemeljskega namena. Duhovna skupina in svet starešin ocenijo dosedanji potek naše inkarnacije ter nam dajo jasna navodila, kako in kdaj izpeljati določene naloge in nam razsvetlijo naša vprašanja.

  Vse do sedaj napisano se lahko izvede v eni progresiji. V kolikor kdo želi, oziroma je potreba po tem, se lahko pogleda tudi prihodna inkarnacija.
 • POGLED V PRIHODNOST
 • Pogled v prihodnost ali prihodnje inkarnacije

  Namen te progresije je, da vidimo v svojo prihodnost ter lahko spremenimo določene dele prihodnosti, ki bi lahko sedaj škodljivo vplivali na sedanje nadaljnje življenje. Preprečimo lahko nastanek bolezni, težav ter drugih neprijetnih stvari. Skozi progresijo se lahko pokaže, kaj nas v resnici čaka, če ostanemo na tej življenjski liniji (to pomeni, da če ne spreminjamo vzorcev in podzavestnih prepričanj), oziroma pokaže se nam lahko, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer (zavestno spremenimo določene škodljive vzorce ali prepričanja). Lahko si ogledamo tudi naslednjo inkarnacijo. Ta je še posebej priporočljiva za tiste, ki mislijo, da niso pripravljeni iti skozi sedanjo življenjsko nalogo, ker nam pokaže naše naslednje naloge, če ne osvojimo lekcije v sedanjem življenju in kako to izgleda če ponavljamo lekcijo.
 • PROGRESIJO IZVAJA
 • Progresijo izvaja

  Zoran Zavor - specialist za osebni in poslovni uspeh.
 • KRAJ IN ČAS IZVAJANJA
 • Progresija se izvaja osebno v Brežicah.

  Traja približno 2 - 3 ure. 

  Termin se določi po dogovoru.

Progresija - Vpogled v življenje 2. del

Zoran Zavor nadaljuje predstavitev progresije in njenega vpliva na naše življenje.

VTISI S PROGRESIJE

Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o progresiji? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na progresijo.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×