Hipnoza in NHR™

Pri hipnozi gre za usmerjeno pozornost, kjer postane bolj kot zunanji pomemben notranji svet. Namen NHR™ je, da v nekaj minutah spremenimo fizične odzive telesa.

Se želite naučiti izvajati hipnozo in NHR?

Zoran Zavor, specialist za osebni in poslovni uspeh

USTVARJALNA AKADEMIJA - PESEM DUŠE​®

 • HIPNOZA
 • Hipnoza

  Pri hipnozi gre za usmerjeno pozornost, kjer postane bolj kot zunanji pomemben notranji svet. Podobno je spancu, vendar se stvari med hipnozo zavedamo in slišimo. Hipnoza pomaga vzpostaviti stik s podzavestjo, da lahko po potrebi spremenimo nezaželene stvari: vzorce, občutke, programe, prepričanja, navade ali vedenje, ter nam omogoči, da pri sebi zbudimo ali poiščemo tiste kvalitete, ki jih želimo. Večinoma svoje kvalitete potisnemo na stranski tir zaradi različnih dogodkov (travm, učenja, navad,...) v tem ali preteklih življenjih. Vse te spomine si zapomni podzavest. Hipnoterapija lahko v teh primerih pomaga, da se odpremo takemu življenju, kot ga želimo živeti. Hipnoza nam da drugačen pogled na situacije, nam omogoča, da odpravimo nezaželeno stanje ter da si izberemo želeno stanje in s tem živimo.
   
  Glede na svoje dosedanje izkušnje kot terapevt, ki sem se srečal z velikim številom različnih metod in tehnik, lahko rečem, da je s pomočjo hipnoze možno odpraviti, aktivirati, poiskati enako stvari kot pri drugih metodah – le način je drugačen. 
   
  Vse tisto, kar velja za karmično diagnostiko, regresijo, progresijo – vse to se da narediti tudi s hipnozo – le na drugačen način, tako da priporočam branje omenjenih tem.
   
  Hipnoza se lahko naredi na več različnih načinov in namenov in sicer za določeno stvar, kot na primer, da se želimo lažje učiti ali za močnejši želeni občutek, kot tudi za razne nezaželene stvari. Lahko se uporablja tudi pri regresiji, progresiji, karmični diagnostiki – skratka poljubno.
 • NHR™ - NEURO HYPNOTIC REPATTERNING
 • NHR™ - Neuro Hypnotic Repatterning™

  Neuro hipnotično "modeliranje"

  Namen NHR je, da v sorazmeroma kratkem času, 15 do 30 minut, spremeniš fizične odzive telesa. Če gre za nezaželeno stanje, na primer stanje strahu, se najprej ta preobrazi. Nato se aktivirajo drugačni gibi telesa (od navajenih), ki te pripeljejo v stanje reakcije, ki jo želiš. 
   
  Pri NHR gre za kombinacijo fizičnih odzivov na določene občutke, slike, zvoke, okuse ali vonje. Nato se ti fizični odzivi telesa začnejo spreminjati v želen odziv. Oseba sama počasi spreminja fizični odziv in s tem se menja tudi energija v telesu, odziv telesa in zaznava določene situacije. 

  NHR™ Neuro hipnotično reprogramiranje je razvil dr. Richard Bandler.
   
  Primer:

  Ob določeni neprijetni situaciji osebo ponavadi zvije v želodcu, telesno se skrči in posledično se počuti neprijetno. Skozi postopek oseba sama gre skozi te občutke v telesu (terapevt pomaga voditi) in se sama na določen način osvobodi tega krča (odziva telesa), na svoj način. 
   
  Nato se lahko tudi aktivira določena želena reakcija, oziroma vedenje, ki jo oseba želi. Osebo se tudi nauči, kako si potem sama vzbudi in regulira jakost reakcije, oziroma občutka, da ga lahko po želji občuti bolj ali manj, oziroma, da zna sama kontrolirati svoje odzive in občutke. Preprosto enostavno!
   
  Pri NHR-ju si lahko oseba odpravi tudi preveliko vezanost na preteklost ali pa se želena prihodnost približa sedanjosti in človek lahko zaživi v sedanjem času.
   
  Preteklost se odmakne stran od fizičnega telesa, ter nato se prihodnost postavi v sedanji trenutek, da lahko sam vidiš, kaj ti prinaša določena odločitev. Ko jasneje veš kaj hočeš in vidiš odločitev s pozitivnimi posledicami je veliko lažje, ker že sedaj vidiš kaj določena aktivnost prinaša v prihodnosti.
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o hipnozi in NHR? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na hipnozo in NHR.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×