Urška Korun

Podpredsednica društva Pesem duše, intuitivna svetovalka & raziskovalka, intuitivna umetnica, soustanoviteljica, urednica in voditeljica TV oddaje "Preprosto naravno"

Urškin življenjski moto je od majhnih nog "(do)živeti harmonijo" življenja, ki ga lahko doživljamo skozi fizično in duhovno telo. Harmonijo med fizičnim življenjem in duhovnim življenjem, med grobim zemeljskim in nežnim eteričnim.

Kar je fizičnim očem dostopno, sestavlja zgolj majcen delček Neznanskega Sveta. Prepleten je z neskončnimi vibrirajočimi silnicami, katerih se običajno ne more videti s fizičnimi očmi, a imajo vseeno večji vpliv na materialni svet kot katerikoli fizični objekt. Neprenehoma se zavedati prisotnosti in vpliva nevidnih silnic, jih raziskovati in z njimi komunicirati - to bi lahko bil kratek opis Urškinega otroštva.

Urška je v raziskovanju naredila korak dlje od zgolj zaznavanja in opazovanja. Vstopila je v vlogo ustvarjalca in vzpostavila most aktivne komunikacije z energijskimi silnicami eteričnih svetov. Pravilno razumevanje in komunikacija z višjimi duhovnimi ravnmi lahko prineseta blagostanje in harmonijo v materialni svet. S srcem je predana umetniškemu ustvarjanju, v katerem se odraža iskanje zunanje in notranje lepote. Rezultat je ustvarjanje t.i. Energijske umetnosti - umetnosti z namenom polepšati in napolniti prostor z ugodnimi vibracijami.

Njena pot je bila prepletena s hkratnim uspešnim delovanjem v poslovnem svetu in raziskovanjem duhovnosti. Za njo je 15 let intenzivnega raziskovanja medsebojnih vplivov duhovnega in materialnega ter iskanja odgovorov na vprašanje "Kako lahko z delovanjem na višjih ravneh prinesemo harmonijo v vsakdanji svet?"

Zaključila je vrsto domačih in mednarodnih strokovnih izobraževanj za osebno rast ter intuitivno delo s posamezniki in skupinami. Pri tem se je srečala z različnimi metodami, katere je uspešno vpletla v edinstven način dela. Med drugimi izstopajo Karmična diagnostika, Reiki, Šamanizem, Regresija in vpogled v prejšnja življenja, Progresija in vpogled v prihodnost, Gnostika, Taoizem, Barvna terapija, Divinacijski sistemi itd.

V tem času se je razvila v uspešno svetovalko za osebno rast in specialistko za karmično diagnostiko. Izvaja individualna svetovanja in vodi seminarje za skupine. Je soustanoviteljica Društva Pesem duše ter oddaje Preprosto naravno. S partnerjem Zoranom Zavorjem sodeluje pri vodenju edinstvene Ustvarjalne Akademije Pesem duše.
 
Urška Korun - Pesem duše
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND