Urška Korun

Intuitivna svetovalka & raziskovalka, podpredsednica društva Pesem duše, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno, mama, intuitivna umetnica, univ. dipl. ekon.

Moj življenjski moto je od majhnih nog "(do)živeti harmonijo" življenja, ki ga lahko doživljamo skozi fizično in duhovno telo. Harmonijo med fizičnim življenjem in duhovnim življenjem, med grobim zemeljskim in nežnim eteričnim.

Kar je fizičnim očem dostopno, sestavlja zgolj majcen delček Neznanskega Sveta. Prepleten je z neskončnimi vibrirajočimi silnicami, katerih se običajno ne more videti s fizičnimi očmi, a imajo vseeno večji vpliv na materialni svet kot katerikoli fizični objekt. Neprenehoma se zavedati prisotnosti in vpliva nevidnih silnic, jih raziskovati in z njimi komunicirati - to bi lahko bil okviren opis mojega življenja.

V raziskovanju sem naredila korak dlje od zgolj zaznavanja in opazovanja. Vstopila sem v vlogo ustvarjalke in vzpostavila most aktivne komunikacije z energijskimi silnicami eteričnih svetov. Pravilno razumevanje in komunikacija z višjimi duhovnimi ravnmi lahko prineseta blagostanje in harmonijo v materialni svet. S srcem sem predana umetniškemu ustvarjanju, v katerem se odraža iskanje zunanje in notranje lepote. Rezultat je ustvarjanje t.i. Energijske ali intuitivne umetnosti - umetnosti z namenom polepšati in napolniti prostor z ugodnimi vibracijami.

Moja življenjska pot je prepletena s hkratnim uspešnim delovanjem v poslovnem svetu in raziskovanjem duhovnosti. Za mano je 15 let intenzivnega raziskovanja medsebojnih vplivov duhovnega in materialnega ter iskanja odgovorov na vprašanje "Kako lahko z delovanjem na višjih ravneh prinesemo harmonijo v vsakdanji svet?"

Vas zanima več?
Pošljite povpraševanje
Urška
040 155 929

Povpraševanje

Kontaktiraje me

Za dodatna vprašanja in pojasnila sem na voljo.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×