Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi s karmične diagnostike

Ko sva se odločila, da bi želela imeti otroka, stvari kar niso stekle. Bila sva na večih pregledih v Ambulanti za zdravljenje neplodnosti. Čeprav so vsi opravljeni testi pokazali, da sva oba telesno zdrava in plodna, se še vedno ni nič premaknilo. Preden bi pričela z umetno oploditvijo sva bila oba mnenja, da bi poskusila še kaj drugega, saj sva vendar telesno zdrava. Odločila sva se za svetovanje s pomočjo karmične diagnostike pri Urški. Tam sva oba odkrila lastne notranje konflikte, ki pa so blokirali proces spočetja otroka. Nekaterih konfliktov sva se morda že prej do neke mere zavedala, spet drugih sploh ne. Z Urškino pomočjo sva te težave ozavestila in jih razrešila. Karmična diagnostika z Urško nama je pomagala bolje razumeti in sprejeti sebe, izkušnja naju je še bolj povezala in poglobila najino partnersko zvezo. Oba čutiva, da je bilo to tisto, kar je omogočilo, da je proces spočetja potem lahko 'spontano stekel'. Tako sva kmalu po karmični diagnostiki zanosila in danes uživava v družbi najinega sinčka. Svetovanje s karmično diagnostiko lahko opiševa kot zanimiv proces, preko katerega bolje spoznaš sebe - predvsem tisti del, ki ti preprečuje, da bi sprejel samega sebe in zaživel bolj polno življenje. Kljub temu, da te Urška vodi, si sam tisti, ki sprejemaš odločitve in se odpiraš za spremembe. Njeno delovanje lahko opiševa kot prijetno, varno, zelo etično - in seveda učinkovito.
S., K. in Ž.
Zoran pozdravljen.
Jutri bo že en teden od srečanja in sporočam ti svoje vtise: Že takoj prvi dan mi je bilo na poti domov zelo slabo in težko sem dihala; prav tako mi je bilo slabo še ves naslednji dan in bolela me je roka na mestu poškodbe (tako kot si me opozoril). Poleg tega sem čutila  močno energijo po rokah in nogah.
Slabost je prešla tretji dan, roka pa me je nehala boleti takoj dan zatem. In zanimivo: Roka je tudi bolj gibljiva kot je bila prej, kar je zelo dobro in sem vesela.
Sedaj pa najvažnejše: ZADIHALA SEM. Počutim se sproščeno, popustil je strah pred neznanim (dogodki, služba...)  veliko bolj sem umirjena in sproščena v medsebojnih odnosih. Vem da se bo vse prav izteklo. In seveda kot v vseh dobrih filmih: življenje mi je že poslalo novo preizkušnjo. Verjamem, da bom zmogla.
Še enkrat najlepša hvala
Tanja
Zoran - Nenehna vprašanja, kje sem, kdo sem in kaj si sploh želim? Spremljajoča tesnoba in nezadovoljstvo nad dejstvom, da že toliko let delam na sebi in še nisem "tam"... In kje sploh je to "tam"? Na karmični diagnostiki sem lahko bolj objektivno pogledala na blokade in vzorce, ki so bili tako zelo subjektivni, da jih sama nisem zaznala kot težave, ampak sem se naučila skupaj z njimi šepati življenju naproti. Dovolj imam tega! Želim se popolnoma predati življenju! Želim svojo življenjsko moč nazaj! Karmična diagnostika mi je pomagala zaznati in predelati vzorce hitreje, kot če bi se sama vrtela v začaranem krogu. Pomagala mi je stopiti korak naprej. Še vedno sem sama, zavedam se, da ne more ničesar nekdo narediti namesto mene, vendar mi je malo lažje. Najbolj zanimiv občutek je bil po terapiji. Ko sem se znašla v situacijah, v katerih bi prej čisto drugače odzvala, sem čutila, kako se "trnek" spušča iz glave in skuša ujeti star vzorec, ki ga pa tam ni bilo ... Izjemno.
Vesna
 
Urška - Zelo se zavedam kakšna je moč misli, z njimi se lahko zdravimo ali zaradi njih zbolimo, večja ko je teža na duši zaradi le teh, težje se izognemo povezavi med fizično manifestacijo, ki se izrazi kot obolenje. In ko to obolenje preraste v kronično in ko nobena 'žavba' vec ne pomaga, je treba začet 'pospravljat prtljago' tam, kjer smo si jo začeli nalagati..pri mislih. Pri odnosih. Do sebe, do tebe, do družine, partnerja, do vseh, do sveta...Odnosi so življenje in življenje so odnosi...življenje je pa zelo nepredvidljiva in nestanovitna zadeva in kot tako ga je treba sprejeti. Konstantni strahovi, zamere, čustvene zablode itd... odzvanjajo na zdravju telesa. S karmično diagnostiko sem se se toliko bolj zavedla, da niso problemi le tukaj in sedaj, da potlačeni spomini in nerazrešeni konflikti in zamere, ki smo jih ze zdavnaj pozabili kot otroci še vedno trkajo na naša 'vrata', četudi so to podzavestni procesi.
Popotovanje s pomocjo karmične diagnostike v otroška in najstniška leta ter razgrinjanje tedanjih odnosov mi je dalo povsem drug uvid v moje sedanje psihofizično stanje.Vse je refleksija. In vibracija. In soočenje z le tem in ozaveščanje določenih občutkov, me je povsem streznilo in konkretiziralo izvor mojih obolenj.Veliko lažje mi je zdaj. In tudi znam bolj realno in objektivno pogledat na svoje odnose. Kot tudi oprostiti in sprejeti. Urška je nadvse rahločutna in topla oseba in prava mojstrica v svojem početju, jo pa tudi zelo spoštujem kot vizualno umetnico, tudi moj dom krasita dve njeni prekrasni energetski sliki.
Z lepimi pozdravi,
Neisha, 2016

Foto: Marcela K. Krničar
 
 
Najprej sva z Zoranom naredila regresijo. Nekaj dni sem se počutila nekoliko nemirno in utrujeno. Potem sem postajala vse bolj mirna, čustveno stabilnejša, brez slabe vesti sem lahko rekla tudi Ne ... Nato sva z Urško naredili karmično diagnostiko - zame se je začelo novo obdobje življenja, ker sem resnično začela čistiti stare vzorce, stare zamere, neodpuščanja sebi in drugim, strahove, jezo ... V moje življenje je vstopil mir, stabilnost, postala sem samozavestnejša, začela sem ceniti samo sebe in tako tudi druge. Začela sem se več smejati, postala sem bolj razigrana, življenje sem začela gledati s svetlejše plati, s strani sonca in svetlobe. Tudi odnos s partnerjem se je izboljšal, ker sem spoznala, koliko nepotrebnih frustracij sem imela prej - torej, začela sem reševati stvari v sebi in iz sebe in samo tako lahko narediš korake naprej - zase in s tem v odnosu s partnerjem, s prijatelji, s sodelavci ...

Po zadnji karmični diagnostiki se mi je neverjetno spremenila življenjska energija ... Ni več problema z vstajanjem, ni več mučno karkoli delati, narediti, nekako vse delam z dobro voljo in veseljem ... Vrnila se je ŽIVLJENJSKA RADOST ... Kar je pa še bolj zanimivo; začela sem se zavedati minljivosti tuzemskega življenja. Vsak dan posebej mi je kot darilo, vsak dan posebej spoštujem, vsak dan sem hvaležna za situacije, ki so se mi zgodile, za ljudi, ki mi pridejo na pot ...

Zoran in Urška, iz vsega srca hvala za vajino pomoč. Želim vama vse dobro.

Vsem, ki želite svoje življenje narediti kvalitetnejše, pa toplo priporočam, da se podate na to pot čiščenja, očiščevanja in samouresničevanja.
Darja Kous
 
"Urška - Meni se je stanje bistveno izboljšalo. Sem postala spet optimistična, bolj vesela, sproščena in bolj zadovoljna sama s sabo kot sem bila. Sprejemam se takšno kot sem in sprejemam vse kar mi življenje prinaša in si izkušnje poskušam jemati za pozitivno. Določene stvari so tudi našle svoje mesto in po tem času vidim, da je prav, da so se zgodile in da mogoče le niso bile tako negativne kot sem jaz mislila oz. sem se iz njim ogromno naučila. 
Z možem sva uredila zadeve saj sem se na res nazaj postavila jaz in dejansko bi lahko rekla, da sem postala hvaležna za svojega moža, gledam ga z drugačnimi očmi, hvaležna sem za vse dobro kar se mi dogaja v življenju in ne razmišljam več za nazaj in kako bi bilo, če bi bilo... Ni več nervoze in živčnosti pač pa večja sproščenost.
Verjetno bo že držalo, da če razmišljaš pozitivno potem k tebi prihajajo pozitivne stvari, če pa negativno potem pa vidiš res samo vse slabe stvari in nič dobrega. "
Anonimno

"Draga Urška, danes je dan počitka in ti utegnem javiti, da je diagnostika bila čudovita. Čutil sem ogromno energije po rokah, trebuhu in drugod, kot pri vajah psihokineze, ki sem jo davno tega delal."
Anonimno

"Urška - Zelo sem se spremenila, zlasti moje zaznave drugih, odnos s taščo, moj odnos do moža, moje sprejemanje vsega kar pride, vpliv na potek dogodkov ... Zdaj znam odreagirati, kadar bi lahko prišlo do napetosti, in do njih večinoma več ne prihaja. Sem trdno prepričana v karmično diagnostiko, v to, da se lahko napolnim z reikijem in sem zato neomajna v svojih odločitvah, reakcijah, tako na drugi strani ne obstaja možnost, da bi bilo kako drugače. In moj mož to počasi sprejema in začenja verjeti v to novo moč, energijo in vero, ki veje iz mene, Predvsem pa sem tako srečna, ker si znam ospraviti vse bolečine, glavobolov več ni oziroma se včasih čuti rahli topi pritisk, ki z zavestjo kmalu izgine. Hvala za vse, kar je bilo, kar je in kar še pride, čutim, da sem na pravi poti in to me neverjetno osrečuje."
Mateja
 
"Zoran - Karmična diagnostika mi je pomagala ozavestiti, uvideti in spustiti nekatere težave, ki so me ovirale, da bi spet svobodno zadihala. Predvsem je rešila moj odnos, saj mi je pomagala (mi je pomagal Zoran) ozavestiti od kod izvirajo težave. Od terapije sem šla veliko lažja in z jasno vizijo. Oba s partnerjem sva si ponovno odprla srce - in se poročila :-) Hvala Zoranu in vsem ostalim, ki delate za dobro na Zemlji!"

"Moram ti povedati Urška, da so v mojem počutju, razmišljanju, dojemanju, občutenju... res premiki, odkar sem bila pri tebi...veliko stvari šele zdaj razumem, dojemam, pa čeprav me čaka še dolga pot..ampak sem vesela, da sem se na to pot končno odpravila..."
S. V.

"Urška - Moje stanje se je od te terapije zelo popravilo, sploh nimam več tistega občutka tiščanja v prsih in še kar ne morem verjeti, da mi je pomagalo. O tem, kako si mi pomagala, sem se pogovarjam tudi s prijatelji in znanci in večina mi ne verjame. Večno bom tvoj dolžnik in če kadar koli v življenju naletim na osebo, ki bo imela podobne težave te bom z veseljem priporočal. Hvala za e-mail in upam, da se stanje ne spremeni."
Bobo

"Urška - Na karmicni diagnostiki je bilo nepopisno. Ceprav sem se nekaterih reakcij najprej prestrasila,mi je potem, ko si me pomirila, odleglo in pocutje je bilo izjemno. Drugace pa zagotovo cutim olajsanje in vec sproscenosti. Zdi se mi,da strahove,ovire,jezo mnogo hitreje obvladujem."
S.

"Urška, že kar dober mesec bo, odkar sem bila pri tebi na karmični diagnostiki. Prišla sem zaradi tesnobe, ki me je spremljala in mi posledično ojačala težave s sindromom razdraženega črevesja. Moram ti sporočiti, da so bili učinki terapije občutni. Najbolj zanimivo mi je bilo to, kako močno sem čutila pretok energije skozi stopala. Energija je bila tako močna, da sem imela občutek, da mi gorijo stopala. :) Seveda, se učinki kažejo tudi pri tesnobi. Opažam, da so nekakšni napadi panike, ki sem jih doživljala med ljudmi spontano izginili."
Maša

"Pozdravljen Zoran,
moram se ti javiti in izraziti neizmerno hvaležnost da mi je bilo dano - ob tvojem vodenju seveda - priti v stik s svojo dušo in neopisljivimi občutki znotraj sebe. Praktično nemogoče ubesediti in opisati. Srčno upam in goreče želim da te vibracije in občutki ostanejo oziroma se okrepijo in me resnično vodijo skozi to zemeljsko življenje."
Vanja

"G. Zoran, ni besed s katerimi bi se vam lahko zahvalila. V meni se dogajajo res čudovite stvari. Prvič, res prvič sem občutila srečo. Okrog srca je bila ena sama toplota. Vesela sem, da sem vas našla. Zdaj vem, da je bil včerajšnji dan zame prelomen. Hvaležna sem vam. Zoran pomagali ste mi. Lahko vam pogledam v oči in rečem: HVALA."
I.Trantura

"Po naravi sem radoveden človek, sam pa nisem verjel v energijske težave, sem se zgolj zaradi radovednosti in tudi nuje, ker mi je delo s poslovnimi partnerji povzročalo težave,  odločil za obisk pri Zoranu. Mislil sem, da je vzrok v mojih poslovnih partnerjih, da mi delajo za hrbtom, ajoj ajoj.  Vedno sem moral imeti vse pod kontrolo, da brez mene ne gre, pa tudi po moje je moralo biti, če ne je bilo ogromno jeze. Sedaj ko vem  kako lahko je obrniti življenje, da me ne obremenjujejo več stvari, da imam časa zase in finance prihajajo, sem hvaležen svoji radovedni naravi."
Marko H.

»Vse življenje sem čutila, da je nekaj z mano narobe, a z ničimer nisem mogla tega na za zunaj dokazati. Bila sem zdrava, uspešna v službi, imela družino in vse je na prvi videz izgledalo v redu. Vseeno pa sem v sebi čutila nedoločljivo žalost in otožnost. A pripisovala sem ta čustva in pogost jok k običajni ženski čustvenosti. Edina »težava« so bile nočne more in nespečnost. Na terapiji si mi povedal, da sem bila nezaželena s strani očeta, kar je bila sprva zelo presenetljiva novica. Nisem mogla verjeti, da me oče ne bi imel rad in da so lahko moje more in žalost sploh povezani s tem. S tvojo pomočjo sem ponovno podoživela svoj čas v maternici, kjer sem se srečala z izvirom svojih slabih čustev. Nisem mogla verjeti, da se mi to dogaja, da lahko vidim in občutim kot dojenček. Še posebej ta čustva, ki sem jih dolga leta imela za normalna in nato spoznala, da to sploh niso moja. Hvala ti Zoran, da sem s tvojo pomočjo lahko spoznala, zakaj sem žalostna. Sedaj minevajo meseci od terapije in ne jočem več za vsako figo, tudi more so prenehale. Nespečnost je še prisotna, vendar zelo omejena in nekatere noči prespim na en mah, brez zbujanja. Vse bolj verjamem, da me je angel varuh pripeljal k tebi.«
Anita

"Za svetovanje pri Zoranu se nisem odločila za to, ker bi resno zbolela, ampak ker je čas nekako dozorel za to, da se premaknem naprej in razrešim še nekaj stvari. Učinki pa so neverjetni. Spremenile so se vse stvari, ki so me težile: odnosi z ljudmi, moje reakcije, zgodila se je tudi cela vrsta podrobnosti, za katere je bilo prej neverjetno, da bi se zgodile.

V času svetovanja mi je zelo veliko pomenilo, da sem se z Zoranom lahko popolnoma odkrito pogovarjala. Z večino terapevtov, ki sem jih srečala pred njim, ni bilo tako. Dajali so mi občutek, da bi morala že prej priti na terapijo, da bo kaj zelo narobe, če se ne bom držala tega, kar so mi naložili ali pa tudi pozitiven občutek, da skrbijo zame. Pri Zoranu sem se počutila popolnoma svobodno. Ves čas je bil osredotočen na pogovor, pa vendarle kot da ga ne bi bilo, kot da bi lahko segla skozenj. Sprejel me je popolnoma tako kot sem, razložil mi je, kaj bova počela med terapijo in mi pustil, da tudi po terapiji ostanem popolnoma svobodna.

V pogovoru sem izvedela veliko novega in skrbelo me je, da si vsega ne bom mogla zapomniti. Vendar pa je terapija nove stvari vrezala vame. Ni se mi jih treba učiti ampak jih preprosto vem. Ne vem jih sicer na način, da bi jih predavala nekomu drugemu, poznam jih globinsko, znam živeti z njimi. Pred situacijami v katerih sem prej nastopala z agresijo, si prikličem v spomin občutek po terapiji in ne razmišljam kako narediti drugače, kar naredim in naredim prav. In vse večkrat naredim stvari z ljubeznijo in novi občutki so vse bolj v meni in mi jih niti ni treba vedno znova priklicovati. Znam živet na nov način. Minevajo celi perfektni in popolni dnevi in vse kar traja in nikamor ne zgine, pozabit se pa sploh ne da, ker sem to zdaj jaz in sebe ne moreš pozabit."
Martina
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o karmični diagnostiki? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na svetovanje s karmično diagnostiko.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×