The Reconnection® - Ponovna povezava

»Če imate srečo, bo ravnovesje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.«
Dr. Eric Pearl

Tehnike Ponovne povezave

RECONNECTIVE HEALING 

RECONNECTIVE HEALING JE RAVNOVESJE, KI NAM OMOGOČA POVEZAVO S SVOJO DUŠO, S TEM KAR SMO NEKOČ BILI – ENO S SVOJIM PRAVIM BISTVOM.

Reconnective Healing traja približno pol ure in je namenjeno, da oseba dobi tisto, kar potrebuje, oziroma tisto, kar ji je namenjeno.

Reconnective Healing s ponovno povezavo je v osnovi pridbovitev ravnovesja:, naj bo to telesno, umsko, čustveno, duhovno ali na kateri koli drugi ravni. In seveda boste za dosego stopnje ravnovesja, ki se sproži s R.H, kot del procesa do neke mere izkusili ponovno povezavo. R.H. je osebna izkušnja, ki vam lahko spremeni življenje, na kateri se uglasite s svojo pravo frekvenco.

Srečanj naj bi bilo od 1 -3, oziroma odvisno od napredka in vsakega posameznika.

RECONNECTION - Osebna ponovna povezava

Osebna Ponovna povezava (The Reconnection) je proces, s katerim se vnovič povežemo in poistovetimo s popolnostjo Univerzuma in Zemlje v nas, to se naredi samo enkrat v življenju.

Osebna Ponovna povezava (osebna Rekonekcija) svetlobnega telesa je proces, s katerim se preko akupunkturnih točk in axiatonalnih linij, ki se najprej aktivirajo in povežejo med sabo aktivirajo še speče čakre in se poveže človeško telo DNK z linijami in mrežo DNK Zemlje in Univerzuma.

S tem ponovno privedejo človeško telo v popolno ravnovesje svetlobe. S tem postopkom se povečajo človekovi potenciali in dvigne nivo energetske zavesti človeka na višjo stopnjo.

Osebna ponovna povezava nas poveže s tem, kar smo nekoč že bili.
 

Ponovna povezava (The Reconnection) se dela po vzoru iz knjige The Book of Knowled-ge: The Keys of Enoch (James J. Hurtak).The Reconnection - Osebna ponovna povezava nam omogoči dostop do vibracij zdravja, našega razvoja, ter življenjskega poslanstva.
 • Obnovi se nam znanje in spomin, ki smo ga nekoč imeli.
 • Smo uglašeni in v toku z evolucijo.
 • Poveča se izmenjava informacij in energije z Zemljo in Univerzumom.
 • Posamezniku se lahko odprejo posebni uvidi, znanja, sposobnosti.
 • Postanemo večji kanal za energijo.
 • Odpravijo se blokade, ki nas zadržujejo v osebnem in duhovnem razvoju.
 • Ponovno se aktivira DNK, ki jo potrebujete.
 • Poveča se intuitivnost, ter občutki za življenje.
 • Spremembe so največkrat postopne in trajajo lahko tudi več mesecev.


Razlika med Reconnective Healing (Zdravljenje s Ponovno povezavo) in The Reconnection (Osebna ponovna povezava) je v namenu. Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvence Ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira. Delujejo, ne da bi bilo treba v to verjeti.

Aktivacija DNK

V človeškem telesu je na milijone celic in v jedru vsake celice se nahajajo kromosomi, v njih so geni in DNK.

Kromosomi so na koncu zaprti s telomeri, ki služijo temu, da celice ohranijo žive.

Geni so nosilci dednih lastnosti.

Molekula DNK pa je nosilka genetske kode.

Molekula DNK ima shranjene vse informacije, ki so potrebne za delovanje človeškega organizma in določa vsaki celici njeno obliko in funkcijo.

V vsaki človeški celici je 46 kromosomov oz. 23 parov. 23 jih pridobimo od očeta in 23 od matere.
Vsak kromosom ima po dve aktivni ovojnici (en par) DNK. Zraven teh dveh ovojnic imamo še 10 neaktivnih ovojnic (pet parov), ki jim znanstveniki pravijo »junk DNK«.
 • Vse skupaj tvori 6 parov, s tem, da je prvi par viden, ostalih 5 parov se nahaja na energijski ravni.
 • Za lažjo predstavo je prvi par kot naše fizično telo in ostali pari so kot naša aura.
 • Z aktivacijo uspavane DNK se začnejo prebujati naše sposobnosti, ki jih nosimo v naših genih.
 • Najprej se zbudi in se uravnovesi telesno, čustveno, mentalno in duhovno stanje. Z drugimi besedami: zdravimo se duhovno, čustveno, psihično in materialno.
 • Z aktivacijo DNK se v nas začne odvijati in razkrivati naš osnovni naravni namen in načrt ter sposobnosti, talenti, potenciali, ki jih imamo v sebi.
 • Aktivira se naša naravna ustvarjalnost in edinstvenost, da se zavedamo, kdo v resnici smo, da lahko izpolnimo življenjski namen in načrt.
 • Aktivira se sposobnost samoozdravitve ter osebnostna povezava duše, srca, telesa, uma in duha, kot tudi načrt obilja, ki je potreben za izpeljavo življenjskega namena in načrta.
 • Začnemo se zavedati svojega poslanstva, kaj nam je v resnici namenjeno postati v tem življenju, lekcije, ki so potrebne, da jih osvojimo, ter karmične stvari.
 • Aktivacija DNK je priporočljiva za vse, ki so pripravljeni sprejeti zgoraj opisane stvari ter imajo voljo in motiv spoznati naravni namen svojega bivanja.

Vtisi s Ponovne povezave

"Hvala za terapijo reconnective, med samim izvajanjem sem imela občutek, kot da hodim po stopnicah, objeta sem bla z modro in belo barvo. prisoten je bil občutek mirnosti, fajn je blo, potem sem pa tako mirno spala....hvala, hvala, hvala....pozdravček."
Polona

"Jaz sem se bila pred časom na terapijah reconnection. Zanje sem se odločila zaradi zdravstvenih težav, med drugim sem imela precej neprijetne in boleče težave z želodcem. Zadeve oziroma zdravljenja sem se lotila z večih vidikov. Verjamem pa, da mi je tudi reconnection precej pomagal pri tem. V glavnem po pol leta se je stanje občutno izboljšalo, kar je pokazala tudi gastroskopija. Zdravnica je bila začudena in prijetno presenečena, saj je stanje, skoraj bp, kot se je izrazila. ... V glavnem Hvaležna za reconnection in izboljšanje."
Lexi
 
"Moja izkušnja ponovne povezave je fantastična. Štiri ure pred ponovno povezavo sem imela preizkušnjo koliko bom poslušala svoj notranji glas in sem ga poslušala. Tako da sem dobila močno zaupanje vase. Drugi dan je bila narejena ponovna povezava, ko sem se usedla sem začutila, da sem se prestavila v nekaj novega meni nepoznano.

Hčerka je v vrtcu dobila za nalogo da starši preberemo pravljico "snežaki v vrtcu" in izdelamo snežaka. Kar naenkrat dobim idejo kako naj izdelam snežakovo celo družino. Nikoli nisem bila umetniška vedno sem občudovala izdelke drugih, zdaj pa sem občudovala svoj izdelek.Hčerka je bila zelo vesela in me močno objela, jaz pa zelo SREČNA. Izdelek je nesla v vrtec in sem bila od vzgojiteljic pohvaljena. Čutim večji mir."

Barbara

"Občutenje samega procesa Osebne Ponovne povezave je bilo precej drugačno od Zdravljenja s ponovno povezavo.
Pri Osebni Ponovni povezavi sem prvi dan čutila ščemenje in vlek na določenih točkah, poleg tega pa veliko časa občutek, da to terapijo izvajata dva in ne samo ti, na dveh različnih koncih telesa. Nenavaden, malo "hecen", a ne neprijeten občutek.
Drugi dan sem najprej posamezne točke začutila kot svetlobne krogce, premera približno 2 cm, nato pa občutek, kot bi mi neviden svilen trak nežno, a hkrati čvrsto, ovil telo in dal občutek večje "zgoščenosti", trdnosti, povezanosti.
Spremembe, ki jih je ta povezava prinesla, mislim da še niso čisto izražene, zaenkrat lahko rečem, da še traja občutek povezanosti, trdnosti, lažje se postavim v steber, le-ta je bolj trden, lažje se mi zdi tudi delo z vzorci. Preprosto rečeno, nekako gre vse lažje kot prej."

Nika
 
"REKONEKCIJA - trojček: Vse narejeno preko Sype-a
Kmalu bo minilo leto dni od prve terapije z rekonekcijo. Za mano so kar velike preizkušnje - kot bi uvidela, kaj pomeni živeti mimo sebe. No, če kje vidim rezultat,  je v večjem zavedanju vsega. Priti bolj k sebi, pomeni v prvi vrsti biti v svojem telesu, ga občutiti ...

Pomlad 2012
Lani spomladi sem se odločila za t. i. trojčka – tri terapije rekonekcije prek skypea, katerim je sledila še osebna povezava prek skypa. Fizične oddaljenosti sploh nisem občutila kot prepreko.
Prva terapija je bila zelo močna. Občutila sme jo predvsem na fizičnem nivoju, kot da bi E vstopila skozi tilnik, v ramenski obroč naprej do rok, ki so bile zelo težke in tople, vse do stopal. Občutek je bil, kot da se krpam, da se telo polni, čeprav so se sproščale tudi bolečine v vratu in hrbtu, malo v nogah. Na koncu pa me je začelo prav mraziti v zgornjem in zadnjem delu glave. Zdelo se mi je, da terapija traja zelo zelo dolgo. Na koncu me je presenetil prav ledenomrzli obliv glave.

Drugo terapijo je po fizični razbremenitvi najbolj obarvalo žarenje svetlo modre svetlobe, ki se je spremenila v rumenozlato. Kot bi gledala v neke cevi, iz katerih je prihajala svetloba. Pojavljali so se obrazi. Svetloba z leve, nato z desne. Vedela sem, kdaj bo konec.

V zadnjem delu se mi je najbolj vtisnil v spomin občutek polnosti telesa, potem pa odpiranje neke svetle in modre barve, dokler ni popolnoma prevladala modra (ne svetla ne temna, kasneje me je prešinilo, da gre za vodo) in me popolnoma zaobjela, kot bi zaplavala v neko prostrano morje, neka osvoboditev je bila, potem pa kot bi iz te vode prišla na površje, spet v brezmejno modrino, ki je bila sedaj svetlejša, v bistvu prosojnejša kot prej voda - vedela sem, da gre za dva različna elementa, a v vsakem sem se dobro počutila, ko sta me zaobjela oz. sem se predala temu prostranstvu. Med terapijo so se mi prikazovale neke risbice, včasih kot obrazi, neke podobe, oči, nato človeški zarodek modre barve. Čez nekaj dni je sledila angina.

OSEBNA PONOVNA POVEZAVA

Na osebni ponovni povezavi sem imela dobrodejen občutek dopolnjevanja (kot bi se polnilo telo, potem pa so se pojavile slike žil, celic, kromosomov, zarodek, trebuh - to zadnje  je bilo spet v modri barvi), ki se je na koncu spremenil v blagodejno svetlobo, kot bi iz nekega vira žarelo in žarelo. Lepo doživetje je bilo."

M.

Ostali vtisi
 
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Svetovalec: Zoran Zavor, specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.Kraj: Brežice

Termin: po predhodnem dogovoru
 

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)

 

Reconnection na forumu Pesem duše

Za prebiranje pogovorov, vprašanj, izkušenj uporabnikov in debat o PONOVNI POVEZAVI ali RECONNECTION-u obiščite forum PESEM DUŠE. PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND