Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi s progresije

Na progresiji sem vidla svojo dušo, vidla kakšna je v resnici brez telesa.
K.A.

Pred več kot mesec dni sem bila na Progresiji, ker sem hotela izvedeti moj zapleten odnos z očetom in njegov vpliv na moje partnerje. Da povem na kratko, da mi je regresija razjasnila zakaj je moj oče tak kot je, hotela sem pa še izvedeti, kakšen imava dogovor v sedanjem življenju. V preteklosti sva večkrat bila partnerja, ki sva bila na grozne načine ločena. Spoznanje, da sem jaz sama ostala v preteklem življenju in ne oče, kot sem ga krivila do sedaj, mi je čisto porušilo moj dotedanji svet in ga sedaj spremenilo v eno tako globoko, globoko spoznanje. Očetu sem hvaležna, ker sedaj vem da mi je hotel dobro, kot tudi spoznanju, da se je najino šolanje končalo. To je potrebno izkusiti, da bi lahko razumeli. Spoznala sem tudi svoje naloge in vodnike, tako da je bila ta seansa kar precej zanimiva."
Nadja

Progresija je čudovita izkušnja skozi katero me je popeljal vodnik z Zoranovo pomočjo. Videl sem zakaj sem toliko kritičen, zamerljiv in to spoznanje, da je to za mojo duhovno rast me je zelo presenetila. Doživljal sem prebliske večine pomembnih situacij v življenju in zopet spoznanje, da sem jaz ta duša, ki si je te situacije izbrala me je ponovno presenetila. Naslednje presenečenje je bilo, da sem obljubil polbratu, da ga bom varoval, čeprav sem bil dvignil roke od njega, mi je sprostila toliko napetosti v trebuhu, kot da leto dni nebi šel na veliko potrebo. Dokler to pišem sem se odločil, da ga poiščem in mu dam še eno priložnost, saj si jo tudi zasluži glede na to da je oseba, ki me žene naprej, čeprav je to do sedaj bilo na neprijetne načine. Malo sem še zmeden vendar vem kako naprej. Iz srca hvala.
Peter

Vpogled v lastne izbire in odločitve mi je dal vedeti, da sem prepuščena sama sebi in da je moja volja tista, ki me bo pripeljala do rezultatov. Na potovanju sem zraven vodnikov in angelov srečala še svojo mamo, ki sem jo komaj poznala ko je zapustila ta svet. Čeprav sem jo velikokrat čutila ob sebi imam sedaj potrditev, da je res to ona, čeprav sem si jo predstavljala drugače. Neprecenljivo se je spomniti učne snovi, ko sem se pripravljala na to življenje izkušnje so čisto drugačne in zanimivo je kako sem bila lahko zgoraj tako nepristranska.
Ana
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o progresiji? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na progresijo.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×