Vtisi s ponovne povezave

Hvala za terapijo reconnective, med samim izvajanjem sem imela občutek, kot da hodim po stopnicah, objeta sem bla z modro in belo barvo. prisoten je bil občutek mirnosti, fajn je blo, potem sem pa tako mirno spala....hvala, hvala, hvala....pozdravček.
Polona

Jaz sem se bila pred časom na terapijah reconnection. Zanje sem se odločila zaradi zdravstvenih težav, med drugim sem imela precej neprijetne in boleče težave z želodcem. Zadeve oziroma zdravljenja sem se lotila z večih vidikov. Verjamem pa, da mi je tudi reconnection precej pomagal pri tem. V glavnem po pol leta se je stanje občutno izboljšalo, kar je pokazala tudi gastroskopija. Zdravnica je bila začudena in prijetno presenečena, saj je stanje, skoraj bp, kot se je izrazila. ... V glavnem Hvaležna za reconnection in izboljšanje.
Lexi
 
Moja izkušnja ponovne povezave je fantastična. Štiri ure pred ponovno povezavo sem imela preizkušnjo koliko bom poslušala svoj notranji glas in sem ga poslušala. Tako da sem dobila močno zaupanje vase. Drugi dan je bila narejena ponovna povezava, ko sem se usedla sem začutila, da sem se prestavila v nekaj novega meni nepoznano.
Hčerka je v vrtcu dobila za nalogo da starši preberemo pravljico "snežaki v vrtcu" in izdelamo snežaka. Kar naenkrat dobim idejo kako naj izdelam snežakovo celo družino. Nikoli nisem bila umetniška vedno sem občudovala izdelke drugih, zdaj pa sem občudovala svoj izdelek.Hčerka je bila zelo vesela in me močno objela, jaz pa zelo SREČNA. Izdelek je nesla v vrtec in sem bila od vzgojiteljic pohvaljena. Čutim večji mir.
Barbara

Občutenje samega procesa Osebne Ponovne povezave je bilo precej drugačno od Zdravljenja s ponovno povezavo.
Pri Osebni Ponovni povezavi sem prvi dan čutila ščemenje in vlek na določenih točkah, poleg tega pa veliko časa občutek, da to terapijo izvajata dva in ne samo ti, na dveh različnih koncih telesa. Nenavaden, malo "hecen", a ne neprijeten občutek.
Drugi dan sem najprej posamezne točke začutila kot svetlobne krogce, premera približno 2 cm, nato pa občutek, kot bi mi neviden svilen trak nežno, a hkrati čvrsto, ovil telo in dal občutek večje "zgoščenosti", trdnosti, povezanosti. Spremembe, ki jih je ta povezava prinesla, mislim da še niso čisto izražene, zaenkrat lahko rečem, da še traja občutek povezanosti, trdnosti, lažje se postavim v steber, le-ta je bolj trden, lažje se mi zdi tudi delo z vzorci. Preprosto rečeno, nekako gre vse lažje kot prej.
Nika
 
REKONEKCIJA - trojček: Vse narejeno preko Sype-a
Kmalu bo minilo leto dni od prve terapije z rekonekcijo. Za mano so kar velike preizkušnje - kot bi uvidela, kaj pomeni živeti mimo sebe. No, če kje vidim rezultat,  je v večjem zavedanju vsega. Priti bolj k sebi, pomeni v prvi vrsti biti v svojem telesu, ga občutiti ...

Pomlad 2012
Lani spomladi sem se odločila za t. i. trojčka – tri terapije rekonekcije prek skypea, katerim je sledila še osebna povezava prek skypa. Fizične oddaljenosti sploh nisem občutila kot prepreko.
Prva terapija je bila zelo močna. Občutila sme jo predvsem na fizičnem nivoju, kot da bi E vstopila skozi tilnik, v ramenski obroč naprej do rok, ki so bile zelo težke in tople, vse do stopal. Občutek je bil, kot da se krpam, da se telo polni, čeprav so se sproščale tudi bolečine v vratu in hrbtu, malo v nogah. Na koncu pa me je začelo prav mraziti v zgornjem in zadnjem delu glave. Zdelo se mi je, da terapija traja zelo zelo dolgo. Na koncu me je presenetil prav ledenomrzli obliv glave.

Drugo terapijo je po fizični razbremenitvi najbolj obarvalo žarenje svetlo modre svetlobe, ki se je spremenila v rumenozlato. Kot bi gledala v neke cevi, iz katerih je prihajala svetloba. Pojavljali so se obrazi. Svetloba z leve, nato z desne. Vedela sem, kdaj bo konec.

V zadnjem delu se mi je najbolj vtisnil v spomin občutek polnosti telesa, potem pa odpiranje neke svetle in modre barve, dokler ni popolnoma prevladala modra (ne svetla ne temna, kasneje me je prešinilo, da gre za vodo) in me popolnoma zaobjela, kot bi zaplavala v neko prostrano morje, neka osvoboditev je bila, potem pa kot bi iz te vode prišla na površje, spet v brezmejno modrino, ki je bila sedaj svetlejša, v bistvu prosojnejša kot prej voda - vedela sem, da gre za dva različna elementa, a v vsakem sem se dobro počutila, ko sta me zaobjela oz. sem se predala temu prostranstvu. Med terapijo so se mi prikazovale neke risbice, včasih kot obrazi, neke podobe, oči, nato človeški zarodek modre barve. Čez nekaj dni je sledila angina.

OSEBNA PONOVNA POVEZAVA

Na osebni ponovni povezavi sem imela dobrodejen občutek dopolnjevanja (kot bi se polnilo telo, potem pa so se pojavile slike žil, celic, kromosomov, zarodek, trebuh - to zadnje  je bilo spet v modri barvi), ki se je na koncu spremenil v blagodejno svetlobo, kot bi iz nekega vira žarelo in žarelo. Lepo doživetje je bilo.
M.

>> OSTALI VTISI

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×