Karmična diagnostika - delavnica

Delavnica karmične diagnostike je namenjena začetnikom in tistim, ki ste se z energijskim delom že srečali.

Karmična diagnostika - na kratko:

Karmična diagnostika pomaga, da lahko ozavestimo vzroke za težave in spoznamo Višji-Božanski namen, kaj se je naša duša učila z določeno "težavo". Težave so lahko fizične, čustvene, psihične, v odnosih, materialnem obilju ali kje drugje. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenj, od naših prednikov, … Z ozaveščanjem vzrokov za težave in božanskega smisla težave smo se v duši pripravljeni predati Ljubezni in sprejemanju življenja v brezpogojnem smislu. To je edina pot k dušni ozdravitvi, s katero si lahko spremenimo življenje, ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.
.
Vsaka stvar, ki se nam je kdajkoli zgodila (dobra ali slaba), je vtisnjena na energijskih ravneh v t.i. biopolju našega bitja. Ne glede na to, če se je zavedamo ali ne, če se je zgodila pred kratkim ali davno nazaj, je še vedno zapisana v biopolju in vpliva na kakovost našega življenja. Ljudje smo podobno kot računalniki, v katerih se hranijo podatki; dokler se določen podatek ne izbriše (očisti), ostaja v nas na zavestni ali na podzavestni ravni in vpliva na naše življenje.

Vsak izmed podzavestnih programov je moteč in lahko škoduje nam, našim potomcem in okolici. Vse, kar nas je kadarkoli prizadelo, se nas dotaknilo na negativen način in ni očiščeno (ob spominu na to začutimo v sebi "grenak priokus", občutek nelagodja, teže,..), še vedno vpliva na nas in aktivno upravlja z našim življenjem, ne glede na naše želje in hotenja.

Z ponovno povezavo z Absolutno Harmonijo (Božanskim, Bogom, Brezpogojno ljubeznijo, Univerzumom ...) aktiviramo in ozavestimo določene potenciale, talente in sposobnosti, ki jih imamo v sebi, tako se lahko usmerimo na življenjsko pot, ki smo si jo izbrali.

Karmična diagnostika - program:

  • Delavnica se začne s skupinskim pogovorom glede težav, ki jim sled skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
  • Pregled biopolja posameznega udeleženca in ozaveščanje zrelih vzrokov za razreševanje in zdravljenje duše. Sledi proces ozaveščanja in transformacija vzrokov. Aktivacija novih občutkov in želenega počutja.
     
  • Meditacija Os sveta  / Linija hare / Povezava božansko-zemeljsko

Delavnico in proces karmične diagnostike vodi Urška Korun, intuitivna svetovalka za osebno rast in razvoj in izvajalka karmične diagnostike.

 

TV oddaja Preprosto naravno - Karmična diagnostika 2. del
(02.03.2017) | gosta Urška Korun & Zoran ZavorTV oddaja Preprosto naravno - Karmična diagnostika
(17.11.2016) | gosta Urška Korun & Zoran Zavor

 


TV oddaja Preprosto naravno - Notranja moč
(21.04.2016) | gostja Urška Korun
TV oddaja Preprosto naravno - Neprizemljenost
(16.04.2015) | gostja Urška Korun


Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.

Informacije o delavnici

Urška Korun, specialistka za karmično diagnostiko in osebno rast

Kraj: Ljubljana
Termin: Koledar dogodkov
   
   
 

Prijava na delavnico

E-pošta

Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo skrbno preberite Splošne pogoje.
 
PRIJAVI SE

Prijava na e-novice


Prijavi se na e-novice in v zahvalo prejmeš 2-urno theta glasbo.

izdelava: ETREND