Karmična diagnostika - delavnica

Delavnica karmične diagnostike je namenjena začetnikom in tistim, ki ste se z energijskim delom že srečali.

Karmična diagnostika - na kratko:

Karmična diagnostika pomaga, da lahko ozavestimo vzroke za težave in spoznamo Višji-Božanski namen, kaj se je naša duša učila z določeno "težavo". Težave so lahko fizične, čustvene, psihične, v odnosih, materialnem obilju ali kje drugje. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenj, od naših prednikov, … Z ozaveščanjem vzrokov za težave in božanskega smisla težave smo se v duši pripravljeni predati Ljubezni in sprejemanju življenja v brezpogojnem smislu. To je edina pot k dušni ozdravitvi, s katero si lahko spremenimo življenje, ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.
.
Vsaka stvar, ki se nam je kdajkoli zgodila (dobra ali slaba), je vtisnjena na energijskih ravneh v t.i. biopolju našega bitja. Ne glede na to, če se je zavedamo ali ne, če se je zgodila pred kratkim ali davno nazaj, je še vedno zapisana v biopolju in vpliva na kakovost našega življenja. Ljudje smo podobno kot računalniki, v katerih se hranijo podatki; dokler se določen podatek ne izbriše (očisti), ostaja v nas na zavestni ali na podzavestni ravni in vpliva na naše življenje.

Vsak izmed podzavestnih programov je moteč in lahko škoduje nam, našim potomcem in okolici. Vse, kar nas je kadarkoli prizadelo, se nas dotaknilo na negativen način in ni očiščeno (ob spominu na to začutimo v sebi "grenak priokus", občutek nelagodja, teže,..), še vedno vpliva na nas in aktivno upravlja z našim življenjem, ne glede na naše želje in hotenja.

Z ponovno povezavo z Absolutno Harmonijo (Božanskim, Bogom, Brezpogojno ljubeznijo, Univerzumom ...) aktiviramo in ozavestimo določene potenciale, talente in sposobnosti, ki jih imamo v sebi, tako se lahko usmerimo na življenjsko pot, ki smo si jo izbrali.

Karmična diagnostika - program:

  • Delavnica se začne s skupinskim pogovorom glede težav, ki jim sled skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
  • Pregled biopolja posameznega udeleženca in ozaveščanje zrelih vzrokov za razreševanje in zdravljenje duše. Sledi proces ozaveščanja in transformacija vzrokov. Aktivacija novih občutkov in želenega počutja.
     

Delavnico in proces karmične diagnostike vodi Urška Korun, intuitivna svetovalka za osebno rast in razvoj in izvajalka karmične diagnostike.

Za delavnico so prostovoljni prispevki.
 

TV oddaja Preprosto naravno - Karmična diagnostika
(17.11.2016) | gosta Urška Korun & Zoran Zavor

 


TV oddaja Preprosto naravno - Notranja moč
(21.04.2016) | gostja Urška Korun
TV oddaja Preprosto naravno - Neprizemljenost
(16.04.2015) | gostja Urška Korun


Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Vaši podatki so pri nas varni.
Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da Društvo Pesem duše, hrani moje podatke in mi občasno pošilja informacije o izobraževanjih in ostalih aktivnostih.
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
MOČ ŽENSKE - TRANSFORMACIJSKI SEMINAR
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - 1-DNEVNI SEMINAR
Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter te spremeniti, da si uredimo življenje po svojem okusu in ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.
INTUITIVNO USTVARJANJE
Praktična delavnica, na kateri se naučite ustvarjati intuitivne slike, se s karmično diagnostiko osvobodite podzavestnih blokad in se povežete z ustvarjalno silo v sebi.
REIKI TEČAJI
Praktični tečaj 1., 2. in 3. stopnje Reikija ter Učiteljske stopnje; na vsaki stopnji pridobite ustrezno teoretično in praktično znanje, gradivo ter iniciacijo v Reiki energijo.
ŠAMANSKA DELAVNICA
Praktična delavnica, na kateri spoznate osnove klasičnega šamanizma, se naučite šamanskega potovanja, spoznate svojo totemsko žival moči, šamanske vodnike in prebudite naravni Jaz.
SORODNE IN KARMIČNE DUŠE
Tečaj je namenjen vsem, ki želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjamete v pravo ljubezen in romantiko v življenju.
DENAR IN OBILJE
Dvodnevna delavnica denar in obilje je namenjena vsem, ki si želijo preseči omejitve glede denarja in obilja. Naučili se boste skrivnosti manifestacije in kako pritegniti denar in obilje v vaše življenje.

Informacije o delavnici

Izvaja: Urška Korun, intuitivna svetovalka za osebno rast in karmično diagnostiko
Kraj: Ljubljana
Termin: Koledar dogodkov
Trajanje: 17:00 - 19:30
   
 

Prijava na delavnico

E-pošta

Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo skrbno preberite Splošne pogoje.
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND