Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi s tečaja Sorodne in karmične duše

Meni je delavnica bila super, res, veliko mi je vzela (vzorcev) in še več dala, 'lakše se diše', tako da hvala ti  yes . In nič ni bilo moteče, da je bila preko neta, je bila pa zelo intenzivna, z veliko vajami, kar je zelo fajn in dobrodošlo. Posledica delavnice pa - ker imam ravno menstruacijo, se mi je v ponedeljek zjutraj po delavnici, ko sem vstala, tako ulila da sem prepričana, da je odplaknila in sčistila marsikateri vzorec, potem ko je podzavest ponoči sprocesirala, kar je bilo potrebno. Res, čisto noro. Pa utrujena sem bila v nedeljo zvečer ful, bolj kot v soboto. Kot da bi cel dan okopavala na njivi ali planinarila. V ponedeljek sem sicer tudi še čutila utrujenost, a precej manj. Tudi naslednja dva dni sem jo še čutila, potem se je postopoma umirilo. Hvala ti, točno to sem potrebovala.
Sandra

Tečaj sorodne in karmične duše je bil zame veliko več kot samo iskanje pravega partnerja, saj sem se med tečajem poglobila v svojo notranjost in našla ter razrešila vzorce in blokade, ki so me omejevali pri partnerskih odnosih. Vedno sem nekako vedela, kakšnega moškega si želim ob sebi, a so me hkrati ravno taksni moški na nek način odbijali. Pravijo, da vse pride v naše življenje takrat, ko smo na to pripravljeni in v mojem primeru se je to izkazalo za resnično, saj sem šele po tečaju bila pripravljena spoznati pravega partnerja zame. Partner je prišel točno takšen, kot sem si ga zaželela :) Tudi sicer pa po tečaju opažam, da se tudi ostali odnosi postali bistveno bolj enostavni in da se pravzaprav ne zapletam več v nobene konflikte. Tečaj resnično priporočam vsem, ki čutijo, da je nekje nekaj več in da si sami to zaslužijo imeti v svojem življenju.
M.R.

Delavnica Karmične in sorodne duše me je poklicala…šla sem z  namenom, da razvijem boljši odnos s partnerjem, doma in na splošno z ljudmi. Definitivno mi je dala veliko...od tega, da sem odkrila kaj je moje učenje v odnosu s partnerjem in kaj je najino skupno učenje, do orodij, ki jih sedaj uporabljam v vsakodnevnem življenju za boljše počutje in posledično odnose. Sigurno ti da vsaka njuna delavnica kocko v mozaiku v smer, ki si jo želiš iti. Na delavnici sem spoznala, da je vse ok, kar se mi dogaja, da je to le pot, ki sem si jo sama izbrala, kar mi daje nov zagon. Super je tudi podpora udeležencev, ki se čuti tako močno, da se transformacije odvijajo hitreje.  Zelo sem vama hvaležna, da sem lahko del tega učenja, hvala!
Polona Zalar

Kaj se je spremenilo v dveh mesecih od seminarja Sorodne in karmične duše?
Ogromno. Odnos v zvezi s fantom (s katerim nisem bila v zvezi, sva bila samo prijatelja za kratkočasenje) se je končno premaknil po treh letih. Sva bila skupaj in nisva bila skupaj, vrtelo se je to vse skupaj, v krogu, tri leta. Ko sem se odločila, da prekinem odnos z njim, se je on zbudil in se želel družiti z mano. Seveda jaz sem skočila 1,2,3 in spet je bilo enako kot prej. Čeprav je že nekaj časa vedel, kako jaz čutim do njega (samo po sms-ih), sva se vrtela okoli in okoli kot mačka okoli vrele kaše. Nikoli prej nisem imela jajca, da bi mu iz oči povedala, kako jaz čutim do njega. Po seminarju sem dobila to moč, da sem to zmogla in mu povedala, da si želim več ali pa je bolje, da prekineva odnos. Sicer mu ni bilo vseeno, a se je odločil za slednje. Potem se je začelo premikati glede preteklosti. Še vedno sem imela določen vzorec, situacijo z bivšim fantom, ki je nisem razrešila. No, tudi to se je razrešilo. Premaknilo pa se je tudi v družini. Končno sem lahko povedala obema staršema, da ne bom več starš v tej družini, da sem samo otrok. In oče, se je po vseh teh letih (pil je celo moje življenje) odločil, da gre na zdravljenje. Vse skupaj z očetom, bivšim fantom in prijateljem, je bilo povezano, vsaj jaz tako čutim. Vesela sem, da se je vse razrešilo in grem lahko novim zgodbam naproti. Sicer sem sedaj samska, a uživam v tem. In vem, da ob pravem času in na pravem mestu, bom tudi jaz srečala fanta, ki si me bo želel imeti za punco. Hvala Zoranu za pomoč, navdih, upanje in usmerjanje. 
Mateja

Na delavnici karmičnih in sorodnih duš sem bila dvakrat. Prvič sem se udeležila zato, ker sem želela spoznati svojo sorodno dušo. Zaradi spleta okoliščin sem čez mesec dni spoznala moškega za katerega sem bila prepričana, da je moja sorodna duša. Vendar se dogodki niso odvijali kot sem želela in ugotovila sem, da svojih želja nisem zastavila pravilno. Skratka realnost je bila drugačna od moje predstave in ugotovila sem, da s to sorodno dušo nisva kompatibilna za partenrski odnos. Zato sem se ponovno udeležila delavnice, vendar z drugačnim namenom. Želela sem odkriti, kaj lahko jaz v partnerskem odnosu ponudim svoji sorodni duši. Približno tri mesece po delavnici, ko sem že popolnoma pozabila, da sem se je udeležila, sem spoznala moškega, ki je moja kompatibilna sorodna duša. Na začetku najinega odnosa sem se vsak dan čudila, da je točno tak kot sem si želela in da sem jaz ob njem lahko jaz. Toliko kot sva si podobna, sva si tudi različna v vseh pravih stvareh.
Obe delavnici sta mi dali ogromno popotnico za življenje. Naučila sem se, da so sorodne in karmične duše povsod okoli nas in od nas je odvisno, koliko smo pripravljeni za odnose narediti. Včasih je pomembno vztrajati, včasih pa je bolje tudi odnehati in iti svojo pot. Vesela sem, da sem se delavnice udeležila tudi drugič, saj sem prepričana, da je izkupiček neprecenljiv. Imam izpopolnjujoč in ljubeč partnerski odnos z moškim, ki je moja kompatibilna sorodna duša.
Zoran hvala za vse znanje in izkušnje, ki jih deliš z nami. S tem nam odpiraš nova obzorja in perspektive, da lahko nadgradimo svoje življenje.
Nastja

Nekega dne sem se odločila, da grem na Zoranovo delavnico 'Sorodne duše'. Na to delavnico sem šla z namenom, da še bolj izpopolnim odnos s svojim partnerjem, najina velika preizkušnja pa je bila partnerjeva mati. Partner je bil zelo navezan nanjo in prav tako mati nanj, saj je njen edini otrok. Njegova mati se je od ločitve s partnerjevim očetom, še bolj navezala na svojega sina in nekako sta eden drugemu igrala partnersko vlogo, namesto da bi bila v vlogi sina in matere. Moj partner je pri tridesetih še vedno živel pri svoji materi in ona ga je klicala po telefonu tudi večkrat na dan. Čez dva meseca po delavnici pa sva se s partnerjem skupaj odločila, da zaživiva na svojem. Mislila sem, da bo njemu in njegovi materi težko, ker bo odšel, vendar sta to oba mirno sprejela in bila za selitev vesela. Njegova mati pa ga tudi ne kliče več vsak dan po telefonu. Moje počutje je sedaj veliko boljše. Bolj sem sproščena in s partnerjem sva zaživela na novo.
Valenntina


Na delavnici sem spustila veliko podzavestnih prepričanj, ki so me blokirala, tako da sem se že isti dan počutila par kilogramov lažjo :) Ostalo verjamem, da se bo še posedlo. Se mi pa že zdaj zdi, da me tudi čas ne priganja več tako. Všeč so mi bile tudi praktične vaje, ki jih bom vnesla v vsakodnevno življenje in verjamem, da bodo pomagale, da se s sorodno dušo spoznava čim prej. Hvala Zoran in vsi udeleženci za čudovito delavnico!
(delavnica preko spleta)
Ana
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o tečaju Odnosi? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tukaj pošljete svojo prijavo na tečaj.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×