Vabilo:
Predstavitev Ustvarjalne akademije Pesem duše
14.9  -brezplačno

Želiš uresničiti svoj namen?
Več: TUKAJ

Društvo Pesem duše

  
 

 

Brezplačna delavnica Sprejemanje

  • Kaj je sprejemanje?
  • Kako sprejeti?
  • Izzivi v sprejemanju.
  • ​Ostalo.

Komu je namenjena delavnica?


Vsem, ki vam je sprejemanje izziv, ki se počutite delno ali nesprejeti, ki bi radi razumeli od kje izvira ne/sprejemanje, zakaj do ne/sprejemanja prihaja …

Pogledali bomo:
  • ne/sprejemanje sebe
  • ne/sprejemanje drugih
  • ne/sprejemanje življenja
  • ne/sprejemanje situacij
  • ne/sprejemanje trenutne situacije
 
Delavnica je praktične narave. Za delavnico ni potrebnega predhodnega znanja ali izkušenj z delom z energijami.

Delavnica Sprejemanje je brezplačna.

Delavnico vodi specialist za osebno rast in razvoj Zoran Zavor.
MOČ ŽENSKE - TRANSFORMACIJSKI SEMINAR
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
KARMIČNA DIAGNOSTIKA - DELAVNICA
Na delavnici se izvede skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Med procesom tudi individualni pregled biopolja posameznega udeleženca. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
INTUITIVNO USTVARJANJE
Praktična delavnica, na kateri se naučite ustvarjati intuitivne slike, se s karmično diagnostiko osvobodite podzavestnih blokad in se povežete z ustvarjalno silo v sebi.
REIKI TEČAJI
Praktični tečaj 1., 2. in 3. stopnje Reikija ter Učiteljske stopnje; na vsaki stopnji pridobite ustrezno teoretično in praktično znanje, gradivo ter iniciacijo v Reiki energijo.
ODNOSI
Tečaj je namenjen vsem, ki želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjamete v pravo ljubezen in romantiko v življenju.
DENAR IN OBILJE
Dvodnevna delavnica denar in obilje je namenjena vsem, ki si želijo preseči omejitve glede denarja in obilja. Naučili se boste skrivnosti manifestacije in kako pritegniti denar in obilje v vaše življenje.
ŽIVLJENJSKI NAMEN
Delavnica o odkrivanju življenjskega potenciala in poslanstva, na kateri se soočimo z življenjskimi vprašanji in se odpremo skritim draguljem v sebi.
Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon: *
Sporočilo: *
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Izvaja: Zoran Zavor, specialist za osebno in rast in razvojTermin: Objavljen bo naknadno

Kraj: Zoom

Prispevek: Brezplačen dogodek

INFORMACIJE & PRIJAVA070 788 788 (Zoran)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo preberite Splošne pogoje. PRIJAVI SE
izdelava: ETREND