Moč Ženske - transformacijski seminar


Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile.

Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta. Seminar je praktične narave in je namenjen ženskam, ki se čutijo iz takšnega ali drugačnega razloga zatrte, neizpolnjene ali odrezane od občutenja svojega ženskega telesa.

  • Seminar je sestavljen iz treh zaporednih mesečnih srečanj, na katerih postopoma osvobajamo vzroke za ranjeno ali potlačeno žensko moč in se postopoma odpiramo za svojo mogočno samozdravilno in vitalno žensko silo.
  • Naučimo se jo pravilno rokovati in usmerjati, v skladu z zmožnostmi lastne zavesti. Prebujena ženska sila v telesu prebudi hormone sreče, prebudi občutek izpolnjenosti v lastni ženskosti in se kaže kot povečana moč za izpolnitev potreb in želja.
  • Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč.
  • Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ki so večinoma izvor ranjene ženske energije.
  • Z osvobajanjem od vzrokov, transformacijo prepričanj vezanih na blokado se bodo konfliktna čustva preobrnila v občutek miru, lahkotnosti, odpuščanja in radosti. S tem se začne proces samozdravljenja. Notranji zdravilki dopustimo, da se aktivira in uglasi z našimi želami in potrebami.
To so pravi in čvrsti temelji za aktivacijo ženske moči in nadaljnje delo z njo.
  • Na seminarju se boste naučile specifičnih energijskih, dihalnih in fizičnih vaj, s katerimi žensko moč nežno prebudimo in jo v skladu s lastnim ritmom telesa spodbudimo v delovanje, v obtok. S temi vajami se pospeši tudi proces samozdravljenja ženske vitalne energije in ponovna povezava ženske zavesti z njenim telesom in občutki.

Kaj je vitalna ženska sila?

V pesmih, bajkah in legendah se ta sila pojavlja kot Boginja, Božanska Mati, Modra ženska in še mnogo drugih imen bi ji lahko pripisali. Vitalna ženska sila ali ženska moč je edinstvena božanska prasila, čista zavest, ki je v vsakem živem bitju vse od začetka vseh začetkov.  Ista sila oblikuje tako moško kot žensko bitje.
Skozi moško in žensko telo se ista sila pretaka na drugačen in svojstven način,  skozi živčni in hormonski sistem, ki je v ženskem in moškem telesu narejen ravno toliko drugače, da to silo ženske drugače skozi sebe začutimo in jo ozavestimo kot moški. Zato jo tudi rade imenujemo Ženska moč, saj se v največji meri koncentrira v maternici in ženskih organih.

Ranjena ženska sila uničuje in trga

Potlačena ali ranjena ženska moč se lahko fizično začuti kot pritisk / tesnoba / zakrknjenost / hlad … na rodilih, prsih in/ali v srcu.
Čustveno se ranjena ženska moč lahko zazna kot odsotnost želje po intimnih odnosih, slab občutek glede sebe ali svojega telesa, nagnjenost k popolnosti, želja po pretirani kontroli nad življenjem, odnosi in situacijami. Glede na situacije se menjata občutka žrtve in brezmočnosti ter napadalca in agresije. V določenih situacijah se lahko ženska izraža kot majhna ranljiva punčka, drugič zopet kot pobesnela bojevnica ali tiha ledena kraljica.

Pot to sebe …

… vodi skozi temačno globel čustev in ran, katero je ženska v upanju, da ne bo več doživela takšne bolečine, zavrnitve ali trpljenja, globoko v sebi pokopala. A v srčiki te globeli je izvor ženske moči in upanja. Tam se nahaja zdravilo za dušo. Začne se z zavedanjem globoko v srcu, da je po prvi življenjski travmi … drugi … mogoče tretji … vedno preživela, obdržala globoko v sebi upanje in še vedno stoji živa. S tem seže v središče te lastne temačne globeli, se dotakne Modre ženske in začne se proces samozdravljenja ženske duše.
 

Urška Korun spregovori o Notranji moči v oddaji Preprosto naravno:

Ime: *
Elektronski naslov: *
Zadeva: *
Telefon:
Sporočilo: *
Vaši podatki so pri nas varni.
Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da Društvo Pesem duše, hrani moje podatke in mi občasno pošilja informacije o izobraževanjih in ostalih aktivnostih.
Zbrani osebni podatki so varovani v skladu z ZVOP-1.
Izvaja: Urška Korun, intuitivna svetovalka za osebno rast in karmično diagnostiko

NASLEDNJI TERMIN SEMINARJA ( vključuje 3 module)


10.02.2018 | 09:30 - 15:30
16.02.2018 | 17:00 - 21:00
24.02.2018 | 09:30 - 15:30Kraj:

Ljubljana
 

INFORMACIJE & PRIJAVA040 155 929 (Urška)Po prijavi prejmete mail s podrobnostmi in točnimi navodili za dostop z zemljevidom. S poslano prijavo dajete soglasje, da razumete splošne pogoje in z njimi soglašate. Pred poslano prijavo prosimo skrbno preberite Splošne pogoje. POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijava na e-novice

izdelava: ETREND