Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Vtisi z Life Readinga

Opis »life readinga« me je takoj pritegnil. Priporočam ga vsem, ki so na življenjskih prelomnicah ali se še iščejo. Najbolj ganljiv je pravzaprav postopek priprave na reading, kjer se globoko povežeš s svojimi koreninami / predniki. Čeprav morda na začetku malo s strahospoštovanjem pristopiš, je po nekaj dneh čisto naravno in nad vsemi pričakovanji. Sam life reading ti odkrije marsikaj: potrdi neke stvari, ki si jih slutil, nakaže na potencial energij, na katere nisi nikoli pomislil in so ti lahko v pomoč ter da praktične napotke, kako se bolj predati življenju. Spoznaš se s svojo izvorno energijo in dobiš pojasnila, kako jo učinkovito uporabiti. Cel proces je pravzaprav težko opisati z besedami, ker je zares nekaj posebnega in lahko doživiš občutke, ki jih prej nisi poznal.
Vesna
Še enkrat HVALA od srca za Life reading!  <3 Dobila sem veliko potrditev in napotkov, kako lahko določena področja v življenju še bolj izboljšam. Hvala za vse dragocene uvide, ki so mi pokazali, kje mi odteka energija in kako jo dobiti nazaj. Resnično priporočam.
Monika Radič

 
Povpraševanje

Več informacij / prijava

Želite pridobiti več informacij o Life Readingu? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Če ste začutili, da je to za vas, lahko tu pošljete prijavo na Life Reading.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×