Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Barvna analiza - prej in potem"Nekaj oblačil sem že imela v barvi svoje barvne palete, zelo dobrodošle pa so prišle ideje barv, ki zamenjajo črno. Prav tako sem se lažje znebila oblačil v barvah, ki jih že po občutku nisem rada nosila. Sedaj vem, zakaj." - Barbara

Barvna analiza

Topla oranžna barva na levi fotografiji napravi obraz enodimenzionalen in ustvarja učinek zbledelosti. Modra znotraj barvne palete na desni fotografiji poudari linije obraza. Obraz izstopi in ustvarja zdrav in svež videz. 
 
***


Zlato vs. srebro 

Leva fotografija: topli in zlati odtenki ustvarjajo plosk in enodimenzionalen videz zaradi hladnega kožnega podtona.
Desna fotografija: hladni in srebrni odtenki poudarijo obrazne poteze, najprej opazimo obraz, šele nato oblačila.

***

Hladni vs. topli odtenki

Na levi fotografiji se najprej opazijo lasje in črno oblačilo, ki je premočno za nežen ton s toplim podtonom, obraz je bledikast in v ozadju. Na desni fotografiji prihaja zaradi toplih barv v ospredje naraven topel podton in obraz zasije.
***

Svetla vs. temna

Beli in svetli odtenki na levi fotografiji naredijo obraz enodimenzionalen, zabuhel in debelejši kot v resnici je. Tople barve na desni fotografiji poudarijo naravno topel kožni podton in tako ustvarijo zdrav videz obraza.
 
***

Printi na oblačilih

Močni kontrasti in tople barve na levi fotografiji prevladajo obraz, ki ima nevtralno-hladen kožni podton - najprej opazimo barve oblačila, šele nato sam obraz. Desno zaradi hladnejših barvnih tonov v laseh in na oblačilu najprej stopi v ospredje obraz, oči dobijo žar.
 
***

Pastelna vs. žametna

Leva fotografija: obraz s toplim podtonom in zmerno močnim kontrastom v pastelni nežni modri postane enodimenzionalen in bledikast.
Desna fotografija: žametno rdeča barva povzdigne toplino v podtonu in obraz zasije, postane cvetoč in zdrav.

***

Hladni vs. topli odtenki

Na levi fotografiji se najprej opazi hladno oblačilo, ki deluje preveč hladno za topel podton; obraz izgubi svežino in celotna pojava je enodimenzinalna. Na desni fotografiji prihaja zaradi toplih rumenih barv v ospredje naraven topel podton in obraz zasije.
 

 
Povpraševanje

VEČ INFORMACIJ / NAROČILO NA BARVNO ANALIZO

Preprosto se naročite na barvno analizo. Izpolnite obrazec in v najkrajšem času prejmete odgovor. Želite pridobiti več informacij o barvni analizi? Pišite nam in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×