Zoran
070 788 788
Urška
040 155 929
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje

Meditacija Merkava

Merkava je najbolj učinkovito združevanje komplementarnih partnerjev, ob istočasnem povezovanju z nižjimi in višjimi vibracijami svetlobe.

Merkava v hebrejskem jeziku pomeni ''svetlobna kočija''. Je torej nekaj, kar nas bo popeljalo do višjega stanja zavesti – v svetlobo. Za nas to praktično pomeni, da se povezujemo z žarkom svetlobe iz višjih ravni ter z žarkom svetlobe iz energije zemlje. Na ta način transformiramo vse nesrečne energije znotraj sebe in se povezujemo z našim komplementarnim partnerjem. Istočasno pa ozaveščamo, da smo božanska bitja in da bivamo na vseh ravneh. Smo Bog, ki se izraža skozi telesno raven. Merkavo je priporočljivo narediti zjutraj, takoj ko vstanemo. To je lahko pred neko drugo meditacijo ali pa jo delamo kot samostojno meditacijo. Uporabimo jo kot sredstvo, s katerim dosežemo stanje meditacije. V tem primeru naj meditacija traja od 20 do 30 minut.
 

Meditacija Merkava

V mislih se ozremo navzgor, v središče vesolja, kjer je veliko, svetleče sonce neskončne svetlobe, neskončnih idej, ljubezni in potencialov.

Iz tega sonca primemo en žarek neskončne svetlobe in ga potegnemo navzdol, proti sebi, do približno treh metrov nad sabo. Iz sonca se začne skozi ta žarek na nas pretakati neskončna svetloba bele barve, tisoč in tisoč svetlobnih spiral, ki okrog zgornjega dela našega telesa tvorijo stožec bele svetlobe. Ta stožec se tudi znotraj zapolni z belo svetlobo in zgornji del našega telesa postane stožec neskončne svetlobe, ki se nenehno polni z energijo skozi žarek, ki ga povezuje s soncem neskončne svetlobe.

Nato se v mislih ozremo navzdol, kjer je v središču zemlje enako svetleče sonce neskončne svetlobe, neskončnih idej, ljubezni in potencialov. Tudi iz tega sonca primemo en žarek in ga potegnemo navzgor, proti sebi, do treh metrov pod nami.

Skozi ta žarek začne na nas dotekati bela neskončna svetloba v obliki fontane tisočih in tisočih svetlobnih spiral in tvoriti okrog celega spodnjega dela našega telesa obratno obrnjen stožec bele svetlobe. Ta stožec se tudi znotraj zapolni z belo svetlobo in spodnji del našega telesa (do višine ramen) postane narobe obrnjen stožec, ki se skozi žarek, ki ga povezuje s soncem neskončne svetlobe v središču zemlje, nenehno polni z energijo. Tako naše telo postane heksagram neskončne bele svetlobe, ki ga tvorita ta dva stožca.

Sedaj v mislih pokličemo bitje, ki nam je komplementarno in mu naredimo isti heksagram neskončne svetlobe, kot smo ga naredili za sebe.

Nato iz sonca neskončne svetlobe, ki je zgoraj, v središču vesolja, potegnemo še tretji žarek in iz svetlobe, ki priteka na nas skozi ta žarek, se oblikuje zelo velik stožec bele svetlobe, ki prekriva naš heksagram in heksagram našega komplementarnega partnerja.

Tudi iz sonca neskončne svetlobe, ki je spodaj, v središču zemlje, potegnemo žarek navzgor in iz svetlobe, ki na nas priteka skozi ta žarek, se oblikuje zelo velik, obratno obrnjen stožec bele svetlobe, ki prekriva naš heksagram in heksagram našega komplementarnega partnerja.

Oba stožca se tudi znotraj napolnita s svetlobo in skupaj tvorita zelo velik heksagram bele svetlobe, ki se nenehno polni s svetlobo skozi oba žarka in prekriva nas in našega komplementarnega partnerja.

Vsi trije heksagrami neskončne svetlobe tvorijo MERKAVO neskončne svetlobe. Nadaljujemo tako, da v sebi izrečemo: "Vse, kar se nahaja v tej merkavi neskončne svetlobe, se transformira v svetlobo, sem bitje ljubezni, svetlobe in radosti."
 
Vir: Integralna biorgonomija - Marjan Ogorevc
23let izkušenj
1034+uspešnih delavnic
8711+zadovoljnih strank
57+izobraževanj letno
Prijavi se na e-novice in prejmi brezplačno darilo.
Na vpisan e-naslov smo vam poslali povezavo za potrditev prijave. Sporočilo se lahko nahaja tudi med nezaželeno pošto (SPAM).
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×