Re: Delavnica - "Pesem duše"
Da bo bolj jasno na čemu temelji nova delavnica bom poskušal razložiti z zakoni v vesolju.
Pred leti, ko sem hodil v šolo integralne biorgonomije (končana 2006) v kateri je bila karmična diagnostika, je Marjan Ogorevc vedno govoril, da karmična diagnostika temelji na zakonu: vzroka in posledice. Res je in zato tudi za vsako posledico obstaja vzrok. To je bilo noro odkriti vzrok za neko težavo in ga razrešiti. Spomnim se svojega prvega vzorca ki sem ga poiskal na tak način, ne vem več kaj je bil, vem pa da sem za njega porabil dve uri, da sem ga odkril in bil sem presrečen, da mi je uspelo. S časoma se je dolžina iskanja vzroka za težave zmanjševala, da je približno za pol leta - leto prišla na kakšno minuto in na to še hitreje.
Vse bi bilo v redu, da mi niso začele primanjkovati stvari – bile so mi nepopolne, zato sem tudi po svoje raziskoval dalje in odkrival raznorazne stvari.
Sedaj vem, da večina tehnik sloni na določenih zakonih in če zakone upoštevaš so rezultati.
Razlog zakaj to pišem je, da bi lažje razumeli novo delavnico, na čemu vse bo temeljila.
Da bo bolj jasno o čem govorim, bom naštel primere:
Karmična diagnostika – zakon vzroka in posledice.
Biorgonomija – zakon geometrijskih oblik, dvojnosti.
Transurfing – zakon privlačnosti, namere.
Obstajajo še zakoni kot so: svetlobe, energije, gibanja, vibracije, zvoka, narave, občutkov, resnice, uspeha, manifestacije, gibanja, misli, sprejemanja, magnetizma, gravitacije, iluzije, itd.
Nad vsemi zakoni je pa bog ali čista ljubezen.
Če se pa mi v en zakon ujamemo ne vidimo celote (kompletne slike) vidimo le en del.
Zato je potrebno delovati preko boga in obenem upoštevati vse zakone.
Uglašenost, upoštevanje, razumevanje vsega kar obstaja nam prinese uspeh.
![]()