26

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Da bo bolj jasno na čemu temelji nova delavnica bom poskušal razložiti z zakoni v vesolju.

Pred leti, ko sem hodil v šolo integralne biorgonomije (končana 2006) v kateri je bila karmična diagnostika, je Marjan Ogorevc vedno govoril, da karmična diagnostika temelji na zakonu: vzroka in posledice. Res je in zato tudi za vsako posledico obstaja vzrok. To je bilo noro odkriti vzrok za neko težavo in ga razrešiti. Spomnim se svojega prvega vzorca ki sem ga poiskal na tak način, ne vem več kaj je bil, vem pa da sem za njega porabil dve uri, da sem ga odkril  in bil sem presrečen, da mi je uspelo. S časoma se je dolžina iskanja vzroka za težave zmanjševala, da je približno za pol leta - leto prišla na kakšno minuto in na to še hitreje.
Vse bi bilo v redu, da mi niso začele primanjkovati stvari – bile so mi nepopolne, zato sem tudi po svoje raziskoval dalje in odkrival raznorazne stvari.
Sedaj vem, da večina tehnik sloni na določenih zakonih in če zakone upoštevaš so rezultati.
Razlog zakaj to pišem je, da bi lažje razumeli novo delavnico, na čemu vse bo temeljila.

Da bo bolj jasno o čem govorim, bom naštel primere:

Karmična diagnostika – zakon vzroka in posledice.
Biorgonomija – zakon geometrijskih oblik, dvojnosti.
Transurfing – zakon privlačnosti, namere.

Obstajajo še zakoni kot so: svetlobe, energije, gibanja, vibracije, zvoka, narave, občutkov, resnice, uspeha, manifestacije, gibanja, misli, sprejemanja, magnetizma, gravitacije, iluzije, itd.

Nad vsemi  zakoni je pa bog ali čista ljubezen.
Če se pa mi v en zakon ujamemo ne vidimo celote (kompletne slike) vidimo le en del.

Zato je potrebno delovati preko boga in obenem upoštevati vse zakone.
Uglašenost, upoštevanje, razumevanje vsega  kar obstaja nam prinese uspeh.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

27

Zoran je napisal/a:

Karmična diagnostika – zakon vzroka in posledice.
Biorgonomija – zakon geometrijskih oblik, dvojnosti.
Transurfing – zakon privlačnosti, namere.

Obstajajo še zakoni kot so: svetlobe, energije, gibanja, vibracije, zvoka, narave, občutkov, resnice, uspeha, manifestacije, gibanja, misli, sprejemanja, magnetizma, gravitacije, iluzije, itd.
smile

Živjo Zoran,

Glede na zahtevnost ( zgornji material, ki ga je potrebno vsaj prebrati ali obnoviti), ali bo kakšna delavnica recimo spomladi?

lp

28

Neo je napisal/a:

Glede na zahtevnost ( zgornji material, ki ga je potrebno vsaj prebrati ali obnoviti), ali bo kakšna delavnica recimo spomladi?

Neo ni ti potrebno obnavljati teh stvari, sem samo napisal primere na katerih zakonih slonijo različne tehnike.
Mi se ne bomo osredotočali na zakone, bomo jih pa upoštevali.

Sproti delamo teorijo in prakso, tako da ne rabiš  nobenih predpriprav za delavnico. smile
smile

Zoran je napisal/a:
Neo je napisal/a:

Neo ni ti potrebno obnavljati teh stvari, sem samo napisal primere na katerih zakonih slonijo različne tehnike.

Sproti delamo teorijo in prakso, tako da ne rabiš  nobenih predpriprav za delavnico. smile
smile

Mislim, da je Neo mislil na zelo obširen prvi post v tej temi in tole priporočilo v njem:

Zoran je napisal/a:

Nekatere teme na forumu, ki bodo vključene v delavnico so; vibracije, občutki, brezpogojna ljubezen, srce-duša-um-telo-duh, nastanek škodljivih programov, neprizemljenost in še deli drugih- zato si prosim preberite te članke še enkrat.

smile
Tudi mene to zanima, koliko "predznanja" in priprav bi bilo potrebno, saj sem iz duhovnosti in dela na sebi padla precej ven, samo še reiki delam, drugače pa se počutim, kot da se mi bo ravnokar strgalo, in ne folgam več tega življenja, pomanjkanje moči pač... Tako da bi mi delavnica koristila, ampak iz izkušenj z enega tvojih prejšnjih tečajev vem, da ni fino, no, zna biti malo moteče, če četrtina udeležencev nima preveč pojma, o čem sploh govorimo, in potem lahko ukvarjanje z "osnovami" vzame malo preveč časa in ni fer do ostalih udeležencev... smile Tako da sem tudi jaz bolj kandidat za "kdaj kasneje".
Ok, kako sem zdaj to zakomplicirala roll  Saj pravim, da se mi malo meša zadnje čase  hmm  wink

30

Andreja je napisal/a:

Tudi mene to zanima, koliko "predznanja" in priprav bi bilo potrebno, saj sem iz duhovnosti in dela na sebi padla precej ven, samo še reiki delam, drugače pa se počutim, kot da se mi bo ravnokar strgalo, in ne folgam več tega življenja, pomanjkanje moči pač...

Andreja, najprej bi ti priporočal, da si vzameš malo počitka zase in da pozabiš na službo in vse obveznosti. Pojdi nekam vsaj za kak dan, da se naužiješ sveže energije.

Andreja je napisal/a:

Tudi mene to zanima, koliko "predznanja" in priprav bi bilo potrebno, saj sem iz duhovnosti in dela na sebi padla precej ven, samo še reiki delam, drugače pa se počutim, kot da se mi bo ravnokar strgalo, in ne folgam več tega življenja, pomanjkanje moči pač... Tako da bi mi delavnica koristila, ampak iz izkušenj z enega tvojih prejšnjih tečajev vem, da ni fino, no, zna biti malo moteče, če četrtina udeležencev nima preveč pojma, o čem sploh govorimo, in potem lahko ukvarjanje z "osnovami" vzame malo preveč časa in ni fer do ostalih udeležencev... smile Tako da sem tudi jaz bolj kandidat za "kdaj kasneje".
Ok, kako sem zdaj to zakomplicirala roll  Saj pravim, da se mi malo meša zadnje čase  hmm  wink

Andreja jaz bi bil zelo vesel, da bi lahko na tako hiter način kot ti sprejel informacije , ne pa bil  razočaran. Iz izkušenj vem, ker sem si tudi jaz sam težje zapomnil stvari, pa zato vem, da je nekatere stvari potrebno podrobno razložiti, da um dojame.
Napisal sem že prej, da so se odprli novi portali, ki omogočajo lažji in hitrejši dostop do informacij in integracije -  nova delavnica deluje na tem nivoju in se bistveno razlikuje od drugih.

Da bi se pridružila kasneje ni možno, če ne boš šla skozi osnovo delavnico. Osnovna delavnica traja pet dni (kmalu napišem kdaj). Ime osnovna sem dal zato, ker bodo po tej osnovni delavnici, še različni sklopi delavnic od enodnevnih in več dnevnih, katerim se lahko pridružiš, če imaš narejeno osnovno delavnico. Primer: nadaljevalna bo samoregresija, obilje in bogastvo, odnosi,.. in če ti ne veš vseh teh stvari, katere bomo obdelali na osnovni, tudi na te delavnice ne bo mogoče priti – zaradi tega razloga, ker bom vedel kaj se je kdo naučil in kaj ve, da se bo izključno delalo na to temo in ne na čemu drugemu.

Upam, da me sedaj bolje razumeš – v osnovni bodo pa vse te teme ki jih pišem tukaj. Sama osnovna delavnica bo dala ogromno znanja in vidim, da je mogoče bolje da ime osnovna delavnica raje preimenujem v stopnje, da bo lažje razumevajoče. smile

Andreja je napisal/a:

Tako da sem tudi jaz bolj kandidat za "kdaj kasneje".

Kasneje bo  predvidoma šele v februarju.
smile

31

V našem življenju imajo na nas velik vpliv tudi predniki in dedne lastnosti, ki jih pridobimo po starših pa hoteli mi to ali ne. Dedne lastnosti so za nas lahko dobre ali slabe. Nihče se ne brani dobrih lastnosti prednikov, od slabih lastnostih pa si verjetno nihče ne želi da bi jih imel.

Zato se bomo na delavnici dotaknili tudi vplivov naših prednikov na nas in prekinili nezaželene dedne stvari, ki se prenašajo na nas. Na primer: bolezni, navade, prepričanja, neuspeh.. je potrebno spremeniti na genski osnovi v DNK, vsaj toliko, da več ne vpliva na nas.  Tudi te stvari, kot so neuspeh, prepričanja in ostali se prenašajo na nas, še posebej, če imamo kakšen vzorec »nikoli ne bom isti kot moji starši« in s tem ko imamo takšen vzorec, podzavestno dajemo ravno energijo temu kar nočemo in postajamo enaki kot starši – postajamo tisto kar nočemo.

Mi lahko prekinemo vezi s predniki  tudi samo na energijski ravni, takrat se bo proces zaustavil ali upočasnil.
Vendar v naših žilah še vedno teče kri, skozi katero smo povezani s predniki in s potomci. Zato je potrebno da se sprememba naredi tudi na genski ravni. Na tak način zavestno prekinemo stvari, ki jih nočemo.

To je možno zato, ker mi kot duša nismo naredili slabe stvari v genih naših prednikov, temveč jih je naredil eden ali več prednikov in zakaj bi mi morali trpeti zaradi napak, ki so jih naredili naši predniki. A smo si kot duša zaslužili trpeti in odplačevati grehe nekoga drugega – NE.

V kolektivni zavesti velja prepričanje, da je to tako in da se nič ne da spremeniti, zato smo se s tem pomirili. Vendar od takrat ko je prišlo ven to prepričanje je minilo veliko let. To prepričanje je zame enako, kot da bi mi sedaj nekdo trdil, da obstaja le en model avta, ki je bil narejen pred drugo svetovno vojno in da se model v sedemdesetih letih ni nič spremenil.
smile

32

Velik del bo posvečen temu, da se bomo rešili stvari, ki jih nočemo ali ne želimo v življenju, ker ko  podzavestno dajemo energijo temu kar ne želimo - to posledično tudi dobimo.
Več mislimo na tisto kar nočemo, bolj nas je strah, da se ne bo kaj hudega zgodilo, pomeni: energija in čas sta usmerjena na tisto, kar ne želimo imeti v življenju, za posledico ravno to dobimo kar nočemo. To energijo, ki jo usmerjamo v tisto kar ne želimo je potrebno obrniti v  tisto kar hočemo.
Takrat se obrne tok energije in ne delamo več kontra sebe ampak delamo za sebe, v svojo korist. smile

Če se pojavi strah pred delavnico, tečajem; je to znak, da je duša pripravljena, da se osvobodi nezaželenih stvari, le v umu je strah.

Kdor koli začuti, da bi hotel iti na delavnico, pa ga je strah, naj mi piše ali pokliče, pa bom preveril, kaj je vzrok in poskusil poiskati rešitev.
smile

Zoran je napisal/a:

da si vzameš malo počitka zase in da pozabiš na službo in vse obveznosti.

:rose: Trenutno se počutim, da bi si morala zrihtati novo življenje, pa se potem vrnem v tega, ko bom bolj pri sebi. Bom že nekak.

Zoran je napisal/a:

jaz bi bil zelo vesel, da bi lahko na tako hiter način kot ti sprejel informacije , ne pa bil  razočaran. Iz izkušenj vem, ker sem si tudi jaz sam težje zapomnil stvari, pa zato vem, da je nekatere stvari potrebno podrobno razložiti, da um dojame.

Nisem tako mislila. Tudi jaz rabim čas za razumet in dojet. Kot verjetno vsak. Problem je, če nekdo ne ve npr., zakaj sploh gre, samo da mu/ji je pač nekdo omenil, da bo nekaj v zvezi z duhovnostjo in da je zadeva super. To pa me moti. Zato samo hočem povedati, da tudi jaz ne bi prišla na delavnico, preden preberem vse pomembnejše teme na forumu. Ker jih v resnici še kar nekaj nisem uspela prebrati. Sicer bi šlo npr. pol ure, če bi se npr. pojavila na delavnici, za katero bi bilo potrebno prej prebrati temo šamanizem ali kaj o esencah, jaz pa bi zahtevala, da mi razložite, kdo zaboga so šamani, kaj imajo živali s tem in čemu sploh služijo esence, in spet, kaj imajo živali z njimi in zakaj naj bi js sploh to hotela uporabljati, itd. Se mal hecam, brez zamere, tole zdajle karikiram, ampak tako nekako sem se počutila na trenutke ob enem tvojem tečaju Integralne biorgonomije, ko je bilo eni osebi konkreten del tečaja treba razlagati in jo prepričevati nekako na tem nivoju. Js sm pa zraven ves čas veselo transformirala vihar občutkov v sebi. lol 
Zato se mi zdi super, da si v prvem postu te teme omenil, katere druge teme na forumu bi bilo treba prebrati pred udeležbo. Tako bomo vsi bolj pripravljeni.

Zoran je napisal/a:

ker bodo po tej osnovni delavnici, še različni sklopi delavnic od enodnevnih in več dnevnih, katerim se lahko pridružiš, če imaš narejeno osnovno delavnico. Primer: nadaljevalna bo samoregresija, obilje in bogastvo, odnosi,.. in če ti ne veš vseh teh stvari, katere bomo obdelali na osnovni, tudi na te delavnice ne bo mogoče priti – zaradi tega razloga, ker bom vedel kaj se je kdo naučil in kaj ve, da se bo izključno delalo na to temo in ne na čemu drugemu.

:prst: Točno o tem govorim. Všeč mi je ta pristop.

Pa hvala za odgovor in nasvet. smile

34

Zoran je napisal/a:

če imamo kakšen vzorec »nikoli ne bom isti kot moji starši« in s tem ko imamo takšen vzorec, podzavestno dajemo ravno energijo temu kar nočemo in postajamo enaki kot starši – postajamo tisto kar nočemo.

Hop cefizelj - sm se takoj našla. wink Na kakšen način pa odpraviš ta vzorec? S postavitvijo družinske energijske matrice, biorgonomijo ali na kakšen drug način? Predvidevam, da bo tudi to ena izmed tem delavnice? Po napisanem se res sliši super :prst:  :rose:

35

Andreja je napisal/a:

Zato samo hočem povedati, da tudi jaz ne bi prišla na delavnico, preden preberem vse pomembnejše teme na forumu. Ker jih v resnici še kar nekaj nisem uspela prebrati. Sicer bi šlo npr. pol ure, če bi se npr. pojavila na delavnici, za katero bi bilo potrebno prej prebrati temo šamanizem ali kaj o esencah, jaz pa bi zahtevala, da mi razložite, kdo zaboga so šamani, kaj imajo živali s tem in čemu sploh služijo esence, in spet, kaj imajo živali z njimi in zakaj naj bi js sploh to hotela uporabljati, itd.

Take it easy(-ier) girl wink Tudi če ti nikakor ne uspe prebrati vseh člankov, po moje ni razlog, da ne bi prišla, če te delavnica sicer zanima. Saj si sama napisala, da ni bilo brez pomena, ko se je pojavil na delavnici eden izmed nejevernih in nevednih Tomažev ( wink ). Saj js znam bit tud zelooo nestrpna (ne vpraši! hmm  wink ) ob takih zadevah, samo če se malo sprostiš in vseeno prisluhneš, pa zagotovo potegneš iz tega tudi zase nekaj koristnega, pa sploh ni nujno, da ima veze s temo postavljenega vprašanja. :prst:

36

Zoran je napisal/a:

smile

Zoran hvala za odgovor.

Andreja je napisal/a:

Mislim, da je Neo mislil na zelo obširen prvi post v tej temi in tole priporočilo v njem:

Zoran je napisal/a:

Nekatere teme na forumu, ki bodo vključene v delavnico so; vibracije, občutki, brezpogojna ljubezen, srce-duša-um-telo-duh, nastanek škodljivih programov, neprizemljenost in še deli drugih- zato si prosim preberite te članke še enkrat.

Tudi mene to zanima, koliko "predznanja" in priprav bi bilo potrebno, saj sem iz duhovnosti in dela na sebi padla precej ven, samo še reiki delam, drugače pa se počutim, kot da se mi bo ravnokar strgalo, in ne folgam več tega življenja, pomanjkanje moči pač... Tako da bi mi delavnica koristila, ampak iz izkušenj z enega tvojih prejšnjih tečajev vem, da ni fino, no, zna biti malo moteče, če četrtina udeležencev nima preveč pojma, o čem sploh govorimo, in potem lahko ukvarjanje z "osnovami" vzame malo preveč časa in ni fer do ostalih udeležencev...  Tako da sem tudi jaz bolj kandidat za "kdaj kasneje".
Ok, kako sem zdaj to zakomplicirala   Saj pravim, da se mi malo meša zadnje čase

Andreje, misli sem na knjige kot npr. Integralna Biorgonomija (Marjana Ogorevc)/Karmična diagnostika, Samozdravljenje s karmično diagnostiko ( Marjan Ogorevc) / Preseganje vedenjskih vzorcev ( Tadej Pretnar) / Transurfing realnosti 1,2,3. / (Vadim Zeland); pa še ene par drugih Določene teh knjig ponovno berem, ker bi jih želel bolje razumeti.
Pa na delavnice Karmična diagnostika/ Biorgonomija I. in II.

Članki na forumu; vibracije, občutki, brezpogojna ljubezen, srce-duša-um-telo-duh, nastanek škodljivih programov, neprizemljenost

Tega vsega skupaj je precej, zato sem to vprašal. Se opravičujem, če sem še koga drugega zavedel s svojim vprašanjem.

Če v glavnem delaš Reiki, to ne pomeni da si padla ven iz duhovnosti. Trenutno delaš Reiki, ker ti verjetno to trenutno leži. Poglej, vse kar sem zgoraj napisal od knjig, tečajev, člankov je lahko za nekoga zgolj teorija, če jo tako vzame. Prebere knjigo, pride na tečaj pa se čudi, prebere članke, pa ne poskuša razmišljati kje bi lahko podano znanje uporabil, kakšni občutki se zbudijo pri njem. Ne poskuša si tega razložiti. Če delaš aktivno Reiki pa se ti verjetno kar dosti dogaja, vsaj meni se je in se mi še.

Kar se pa udeležencev tiče. Čeprav je potrebno komu na kakšni delavnici kakšno stvar bolj podrobno razložiti, si vzeti več časa, pa te lahko prav ta potem tokom delavnice preseneti s kakšno življensko izkušnjo, da ti vzame sapo. Vsaka delavnica te nekaj uči. Kakšna mogoče tolerance. Najboljše so pa tiste kjer so udeleženci komunikativni in aktivno sodelujejo. Saj je v končni fazi namenjena njim.

Zoran, ali bo Nova delavnica pred Šamansko delavnico?

lp

37

Ni potreben odgovor, sem videl da je Šamanska 12.09.2010 - sem spregledal.

lp

38

Andreja je napisal/a:

Problem je, če nekdo ne ve npr., zakaj sploh gre, samo da mu/ji je pač nekdo omenil, da bo nekaj v zvezi z duhovnostjo in da je zadeva super. To pa me moti.

Andreja sprejmi, da je tudi to možno, da se zgodi, da bo na delavnici nekdo ki nič ne ve in ko boš sprejela da je to možno se boš težavi izognila.
Drugače pa se tudi sam učim na svojih napakah.

Zato tudi tukaj na forumu pišem kaj vse bo zajemala delavnica. Ne pričakujem pa da se bodo vse teme takoj razumele, ker jih je potrebno občutiti. Važno mi je, da se ve o čem se gre in koga pritegnejo te stvari se jih bo na delavnici naučil.
smile

39

ar3ka je napisal/a:

Saj js znam bit tud zelooo nestrpna (ne vpraši! hmm  wink ) ob takih zadevah, samo če se malo sprostiš in vseeno prisluhneš, pa zagotovo potegneš iz tega tudi zase nekaj koristnega, pa sploh ni nujno, da ima veze s temo postavljenega vprašanja. :prst:

Neo je napisal/a:

Čeprav je potrebno komu na kakšni delavnici kakšno stvar bolj podrobno razložiti, si vzeti več časa, pa te lahko prav ta potem tokom delavnice preseneti s kakšno življensko izkušnjo, da ti vzame sapo. Vsaka delavnica te nekaj uči.

V tem je draž poslušanja. smile
smile

40

ar3ka je napisal/a:
Zoran je napisal/a:

če imamo kakšen vzorec »nikoli ne bom isti kot moji starši« in s tem ko imamo takšen vzorec, podzavestno dajemo ravno energijo temu kar nočemo in postajamo enaki kot starši – postajamo tisto kar nočemo.

Hop cefizelj - sm se takoj našla. wink Na kakšen način pa odpraviš ta vzorec? S postavitvijo družinske energijske matrice, biorgonomijo ali na kakšen drug način?

Najprej se odpri rešitvi in se zavestno odloči, da se boš osvobodila tega vzorca, prepričanja, na način ki je zate najlažji in lahko tudi postaviš družino na svoje mesto.

ar3ka je napisal/a:

Predvidevam, da bo tudi to ena izmed tem delavnice? Po napisanem se res sliši super :prst:

Ja, bol del delavnice zato sem tudi napisal.
smile

41

Zivjo, tole zveni odlicno in nekateri komaj cakamo! Ali nam zaupas datum kdaj se bo odvilo? Hvala ti.!
Imam obcutek da bo pravi boom za notranji preboj tale delavnica, 2 imas ze za to!
Lepo se imejte vsi!

42

Maxim je napisal/a:

Zivjo, tole zveni odlicno in nekateri komaj cakamo! Ali nam zaupas datum kdaj se bo odvilo? Hvala ti.!
Imam obcutek da bo pravi boom za notranji preboj tale delavnica, 2 imas ze za to!

Maxim si me prehitela z vprašanjem, sem pravkar mislil napisati. smile

Termin Ljubljana:
25 in 26 september, 9 oktober, ter  23 in 24 oktober.

Termin Maribor:
2 in 3 oktober, 10 oktober, ter 6 in 7 november.

Osnovna delavnica "Pesem duše"  trajala 5 dni in je razdeljena na tri vikende, dvakrat po dva dni in enkrat en dan. To velja za Ljubljano in Maribor.

V Brežicah bo delavnica med tednom v popoldanskem času, najverjetneje torek – sreda od 17.30 do 21.00. Termine za Brežice objavim, ko poiščem prostor.

Razmak med sklopi je zato, da se stvari lažje usedejo in naučijo.

Če kdo ne utegne kakšen termin,  lahko po predhodnem dogovoru obišče delavnico v drugem kraju.
smile

43

Zoran je napisal/a:

Termin Ljubljana:
25 in 26 september, 9 oktober, ter  23 in 24 oktober.

:prst:  smile

44

Program delavnice"Pesem duše"

1.    Povezava, uglasitev z najvišjo zavestjo, zemeljsko vibracijo in uporaba v vsakdanjem življenju.
2.    Spoznavanje, razumevanje energij in priprava za delo z energijami.
3.    Spoznavanje, povezovanje in uglasitev duše, srca, uma, telesa in duha.
4.    Kako upravljati svoje življenje, menjanje realnost in preverjanje prihodnosti.
5.    Povezovanje z varuhi in vodniki.
6.    Osvobajanje, odpust, razrešitev in končanje karmičnih obveznosti.
7.    Osvobajanje obvez, odločitev, zaobljub, priseg, ki smo jih sprejeli v preteklosti (tudi pretekla življenja) pa nas sedaj                     omejujejo ali nam škodujejo.
8.    Prekinitev,  končanje delovanja in vlaganja energije v tisto kar nočemo in obrnitev toka energije v tisto kar hočemo v                   svojo korist, da delamo za sebe.
9.    Spoznavanje sebe, osvoboditev in odpust: omejitev, prepričanj, vzorcev.
10.    Osvobajanje nezaželenih občutkov kot so: neuspeh, nesprejemanje, nezaželenost, jeza, strah, obsojanje, žalost,                        krivda, dvom..
11.    Odkrivanje naravnega dara in življenjskega namena.
12.    Spoznavanje, uglasitev, sprejemanje in aktivacija: potencialov, sposobnosti, talentov, spretnosti, da si življenje                         uredimo po svoji meri in okusu.
13.    Spoznavanje kvalitet kot so: intuicija, telepatija, jasnost.
14.    Aktivacija in uglasitev: ustvarjalnosti, motivacije, volje.
15.    Uglasitev z občutki: varnosti, sigurnosti, uspeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva, mira, samozavesti,..
16.    Globoka izurjenost uma.
17.    Osvobajanje vpliva prednikov: genskih, pridobljenih, prevzetih.
18.    Osvobajanje obveznosti in obljub, ki smo jih pridobili po prednikih.
19.    Povrnitev delov duše in srca, celjenje in aktivacija.
20.    Praktična uporaba v vsakdanjosti (delo, prosti čas).
21.    Preverjanje svojega življenja v prihodnosti.

Po tej osnovni delavnici bodo organizirani različni sklopi delavnic (samoregresija, odnosi, obilje in bogastvo,..), katerih se bo možno udeležiti le če bo končana osnovna delavnica.

Pred delavnico priporočeno branje na forumu - teme: delavnica Pesem duše, vibracije, občutki, neprizemljenost, brezpogojna ljubezen, srce–duša–um–telo–duh.

Osnovna delavnica  trajala 5 dni in je razdeljena na tri dele, dvakrat po dva dni in enkrat en dan.
Tako omogočamo energiji in nameri, da se lažje integrirata v osebo.

Termin Ljubljana:
25 in 26 september, 9 oktober, ter  23 in 24 oktober, od 9.00 -16.00 ure.
Termin Maribor:
2 in 3 oktober, 10 oktober, ter 6 in 7 november, od 9.00 – 16.00 ure.

Delavnico vodim: Zoran Zavor.

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com,  ali 070-824-799

45

Veliko vprašanj sem dobil na mail pa bom sedaj še tukaj napisal, verjetno še koga drugega zanima.

Najpogosteje je kako naj vem, da je delavnica prava zame?

To lahko naredimo na sledeč način:
Zapremo oči, nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo, da se sprostijo napetosti in pomislimo na delavnico, (če je prava zame).
Prvi občutek je pravilen, če je to ja je ja, če je to ne je ne - (lahko da še ni pravi čas za nas).  Pazimo, da se tukaj um ne vključi, ker ko se um vključi ni pravilnega odgovora in nastane zmeda. (da ne začnemo razmišljati)

Primer: občutim ja , vendar se pojavi strah.
Potrebno je razločiti, ker je strah normalen pojav, ki se takoj vključi, zaradi tega ker um ne ve kaj bomo in na kakšen način dobili na delavnici. V tem primeru je ja, ker um še ni imel časa razmišljati.
Pa potrebno je paziti, da nas ni že prej strah preden gremo vprašat.

Druga vprašanja so vezana na proste datume in finance.

V mislih damo jasno namero, da hočemo iti na delavnico. O tem več ne razmišljamo, če bomo imeli prosto ali finance in če nam je delavnica namenjena bomo imeli prosto in finance, če ne pa ne.

Upam ,da sem komu pomagal.
smile

46

Zoran in Urška - je morda že znan kakšen termin za brežiško delavnico? Kolikor trenutno kažejo zadeve, ne bi mogla niti v LJ niti v MB v celoti obiskati delavnico. Tudi kombinacija obojega ne bi bila možna, kakor imam trenutno postavljene zadeve, četudi obstaja realna možnost, da se en dogodek zamakne za en dan in potem bi lahko šla na delavnico (LJ+MB). No saj, kot je Zoran fino izpostavil, namero imam in če mi je namenjena se bo že našel način, da grem.  smile  :prst:

47

ar3ka je napisal/a:

Zoran in Urška - je morda že znan kakšen termin za brežiško delavnico? Kolikor trenutno kažejo zadeve, ne bi mogla niti v LJ niti v MB v celoti obiskati delavnico. Tudi kombinacija obojega ne bi bila možna, kakor imam trenutno postavljene zadeve, četudi obstaja realna možnost, da se en dogodek zamakne za en dan in potem bi lahko šla na delavnico (LJ+MB).

Bom v kratkem objavil še vse detajle za Brežiško delavnico.
Lahko kombiniraš delavnice, če ne gre drugače.

ar3ka je napisal/a:

namero imam in če mi je namenjena se bo že našel način, da grem.

smile  :prst:  smile

48

Zoran je napisal/a:
ar3ka je napisal/a:

namero imam in če mi je namenjena se bo že našel način, da grem.

smile  :prst:  smile

Se je našel.  smile  :rose:  smile

49

ar3ka je napisal/a:

Se je našel.  smile  :rose:  smile

smile  :prst: Super je namera uspela. :prst:  smile
smile

50

V Brežicah bo najverjetneje delavnica Pesem Duše začela v sredo 6.10. Termini v desetem mesecu so sreda in četrtek 6.10 in 7.10,  13 in14, ter 20 in 21, od 17.30 -21.00 ure.
Naslednji termini: november; torek in sreda 9 in 10, ter 16 in 17.11. 
Za 100% bom vedel do ponedeljka, torka, takrat tudi uradno napišem.

smile