Re: ponovna povezava

V tem je bit foruma, da vsak pove svoje mnenje. Ni važno, kdo kaj izvaja, kdo se s čim strinja, kdo je poznavalec in kdo ni. Aprilska, sprožila si naval odzivov z predstavitvijo metode, če že ne drugega, je to super zadeva, da se je začela debata.  smile Če jaz ne začutim te metode pri sebi, je to popolnoma neodvisno od drugih ljudi na forumu. Za nekoga je lahko rekonekcija v njegovo najvišje dobro.
Vsak se pri sebi odloča, jaz lahk stoprocentno vem le zase povedati in povem mnenje ali me stvar pritegne ali me odbije ali sem zmedena. Če ne vem, kaj bi si mislila o določeni stvari, grem v meditacijo in preverim, kaj dejansko stoji za mojo zmedenostjo. Včasih se pokaže, da me odbija t.i. identita ali nek del mene, ki noče, da grem naprej - to, kar ti opisuješ Maxim - in je stvar dejansko dobra zame. Včasih pa se pokaže, da me nekaj v duši odbija in stvar resnično ni dobra zame. Vse deluje po enakem principu - al je v redu zame ali ni.  smile  :rose:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Sem že bral forum,kjer so tistim,ki se niso strinjali z forumaši,grozili z brisanjem njihovih postov,s tem da niti nisem videl pravega razloga.Je pa tak forum po svoje tudi zanimiv,za primerjavo seveda. cool

Tole bi samo pridušala

Jaz pač tako delujem, da najprej rada vem za koga se gre, potem se šele odločam, ali je kaj primerno zame, ali ne,…ne sprašujem če je rekonekšn zame, mene zanima KAJ to JE, s katerimi metodami se te lotijo,….

Je pa vseeno neka razlika, če pridem na prijateljski obisk skozi navadna hišna vrata, ali pa če vstopam skozi tista na katerih piše zdravilec. Že v namenu obeh vpletenih,….

osebno menim, da vsak sam izbira/odpira vrata  skozi katera želi vstopiti, povsem nemogoče je človeku odgovoriti ali je nekaj primerno zanj, to odločitev je treba sprejeti pri sebi, ker pa smo različni, nam ne potegne vsem ista stvar, jasno. In pravico imamo do tega, pa saj to je že vroča voda, ne topla big_smile

Ni pa lih fer že vnaprej nekaj popljuvati, brez da veš za kaj se gre, s tem nekoga kar malo prisiliš, da se zavzame za stvar tako, da jo vneto zagovarja.  Niti nima smisla iti na forum rekonekšna in tam prositi za neodvisno mnenje, to je utopija,  volu je lep vol, psu pa pes, jasno. 

Tole naj nebi bila lih razprava za ali proti, no tako sem si jaz predstavljala, čeprav sem že s prve nekako bolj sumničava do rekonekšna, kot pa ne. To pa predvsem zato, ker je veliko ene megle okoli, nobenih konkretnih odgovorov in kar je zame odigralo veliko vlogo – sam povsem nič ne sodeluješ pri celi zadevi, vse se zgodi samo. KAJ se dogaja itd,…pa sam Bog ve. 

Primer:  nekateri zdravijo celo otroke s posebnimi potrebami, gibalno ovirane,.....

V večino primerih bi zdravljenje morali opraviti starši in zdravilec, pa še to s psihiatrom,njim bi se moralo do/povedat, da imajo oni problem, ne pa tak otrok, mislim da so nekatere dileme okoli rekonekšna  in še kakšnih metod povsem NA mestu.

Za vse ostale odrasle, pa kot že omenjeno, ne gre pripisovati krivde za neuspeh zdravitelju, ampak sebi.OK. to je jasno, ampak sem že videla ljudi, ki jih je kdo zaj. Pol je pa Ogorevc marsikaj že reševal,ali pač še kdo.

Osebno nisem čist vedela ali me je rekonekšna strah ker me privlači in je zame(kot pred večino delavnic ali če hočete tudi seans pri nekaterih zdravilcih) ali pa je to goli strah, ki je zdrav, torej tak strah, ki ti omogoči ostati s celo glavo. In dušo. Čimdlje stran strah.

seveda da karkoli  komot sebe vprašam, če bi to storila v tem primeru...torej globoko in čisto zares , preden sem tu odprla vprašanje, bi mogoče kaj prihranila komu, je že tako, da človek išče mnenja še kje drugje, iskreno povedano sem vesela, da ste natipkali vsak kaj. 

Hehe, moram še to napisat, za vse PRO et CONTRA vernike in nevernike:
hja, jaz sem duhovni opurtunist, iz vsega si kaj dobrega izluščim, imam pa v taški (ž.torbica): razpelo, ruto, mini kipec bude,…pa še kaj, ko je treba potegneš pravo stvar na plano, nima smisla izgubiti glavo zaradi kresanja mnenj okolice

yikes  big_smile  :srcek:  :rose:

29

galaxaura je napisal/a:

Ni pa lih fer že vnaprej nekaj popljuvati, brez da veš za kaj se gre, s tem nekoga kar malo prisiliš, da se zavzame za stvar tako, da jo vneto zagovarja.

Oj, Galaxura! smile Jaz vseeno mislim, da te ne more nihče v nič prisiliti, če sam tega ne izbereš. V smislu, da imaš vedno izbiro, ali se boš odzval agresivno ali ne. Jasno, vsaka situacija je na nek način ''skušnjava'', a vendar si za svojo izbiro sam odgovoren. Mi je všeč misel, da ni napačnih izbir, reakcij - lahko so napačne samo glede na to, kaj si v življenju želimo. Če si želimo mir, izbira agresija ni v redu. Če si želimo agresijo, je agresija čisto v redu. Ni pa vse tako enoznačno - vsaka stvar je za nekaj dobra in tudi ''napačna'' reakcija nas lahko popelje k določenemu cilju, saj se iz nje lahko npr. naučimo, kako ni dobro delovati ali pa nas popelje h kateremu drugemu cilju, ki si ga tudi želimo ali pa nas po ovinkih pripelje k želenemu cilju ali pa je bila to celo najkrajša pot do želenega ali pa... OK, sem zakomplicirala.  lol

galaxaura je napisal/a:

Osebno nisem čist vedela ali me je rekonekšna strah ker me privlači in je zame(kot pred večino delavnic ali če hočete tudi seans pri nekaterih zdravilcih) ali pa je to goli strah, ki je zdrav, torej tak strah, ki ti omogoči ostati s celo glavo. In dušo. Čimdlje stran strah.

Jaz imam tudi večkrat take dileme. smile Meni je všeč Zelandova razlaga na to temo. Če gre za strah razuma, ponavadi dobro veš česa te je strah. Te strahove lahko ozavestiš, tudi transformiraš, ali se na kak drug način prepričaš, da je ta strah znotraj votel, zunaj ga pa nič ni. wink Če pa gre za neudobje duše, pa slednje ostane tudi ko se razumsko pripričaš, da je vse ok, da te res nima bit česa strah, a vendar ostaja nek grenak priokust oz. neugodje. Jaz osebno v praksi tega še ne obvladam najbolje, pa vendar se mi zdi razlaga smiselna in mi pomaga. Če se ne moreš takoj odločiti, je včasih dobro malo dat zadevo na stran in se odpreti za informacije, pa jih tudi dobiš, in se nato odločiš. Se mi pa zdi, da je lahko zadaj tudi kakšen strah pred prepuščanjem oz. težnja po nadzoru, če venomer (velikokrat) intenzivno kolebaš med bi ali ne bi... To o strahu sem napisala zase in na splošno.

Lepo bodi :rose:

Vzeto iz konteksta.

ar3ka je napisal/a:

Če si želimo mir, izbira agresija ni v redu.

Milo rečeno.

ar3ka je napisal/a:

Če si želimo agresijo, je agresija čisto v redu.

Tu pa je potrebno dodat,da želeti si agresijo in jo imeti,ne more uiti "nagradi"v obliki resnih zdravstvenih opozoril.Agresija slejkoprej vdre tudi v notranjost-v dušo in to se ne odpušča.

31

francik je napisal/a:

Tu pa je potrebno dodat,da želeti si agresijo in jo imeti,ne more uiti "nagradi"v obliki resnih zdravstvenih opozoril..

Al pa hudo neprijetnih odnosov. hmm  tongue Zadnjič sem, ko sva se z bratom skregala zaradi ene zadevice (me je kr mal sram napisat zarad kakih bedarij se prepirama, sploh glede na mojo starost lol ), sem se najprej totalno razjezila (mi je kri kar butnila v glavo). Potem pa sem se čist zavestno odločila za reakcijo 'zob - za zob', s čimer sem znova povzročila pravo 'štalo' v hiši. Ampak sem sprejela, ker sem vedela, da bi čisto kamot lahko drugače odreagirala, in v bistvu sem tudi vedela, da bom s tem dejanjem povzročila prepir. Ampak ne morem rečt, da je bil prepir brez koristi, ker smo spet ene zadeve razčistili. Res pa je, da bi lahko našla prijetnejši način razreševanja zadev, namesto da po otročje izzivam.  lol  tongue

francik je napisal/a:

Agresija slejkoprej vdre tudi v notranjost-v dušo in to se ne odpušča.

Mislim, da če je namen iskren, je ni stvari, ki nam ne bi bila odpuščena.

32

Zoran je napisal/a:

Stvari, kot jih opisuje dr. Pearl, da se je vse začelo, ko je srečal "ljudi v hiši  katerih ni videl", in ti ljudje kot jih sam opisuje so leteli naslednji dan po njegovi ambulanti, to že govori o temu, da so ga obiskale: ujete duše, duše pokojnikov, entitete, vesoljci, angeli ali pa angeli v preobleki, itd.
S katerimi koli delamo direktno, brez da bi šli prej do božanske zavesti naredimo mi pogodbo z njimi (podzavestno ali zavestno), in če imamo mi z njimi pogodbo, pa naj bo to še tako dobra in skoraj nevidna pogodba, vedno bomo vračali še obresti.

Očitno ni nihče zares prisluhnil zgornjim besedam oz. se odzval nanje.

Spodnje besede niso namenjene izključno reconnectionu, ampak so mišljene splošno...

Kaj se zares dogaja, ko smo v stiku z raznoraznimi tehnikami, metodami, terapijami, energijami... ? Kako vemo, da resnično delujejo v naše dobro? Raznorazne zavestne in predvsem podzavestne "pogodbe"... groza...
Vsi iščemo instant rešitve za številne naše tegobe, a nihče ne ve kaj se dogaja v resnici. Niti zdravilci, ki uporabljajo tovrstne metode tega ne vedo, pa četudi je njihov namen resnično delovati dobro. Stvari razumejo do ravni svoje zavesti. In to da govorijo, da zaupajo in se prepuščajo v zgornje vodstvo, je v bistvu lahko varka.

V bistvu ni neke razlike ali ti nekdo zavestno škoduje z namenom ali pa te "zdravi z nekimi energijami", ki jih zdravitelj čuti kot višje vodstvo, božanske energije itd. , a v ozadju nihče ne ve kaj se dogaja.

Zagotovo številne metode imajo vzpodbudne rezultate na fizični, čustveni ravni, toda za kakšno ceno? Za težave v prihodnosti, morda celo v naslednjih življenjih? Kaj smo s tem naredili?
Morda ti ozdravi depresijo, bolečino...   jutri boš pa fasal neke "obresti". To zagotovo ni pravi način zdravljenja. Mislimo, da delamo dobro za nas in druge, a vendar ni nujno da je to tudi res.

Se ne spomnim več, kje sem prebral naslednji stavek: Pot v pekel je bila tlakovana z ljubeznijo. Ali nekaj takega....

Mnogi govorijo o komunikaciji, kanaliziranju in  zdravljenju z angeli, vodniki... V končni fazi so to tudi bitja s svojo inteligenco in nameni... kar ni nujno, da je skladno z nami. In ta bitja se tudi nahajajo na nižji ravni, kot božja zavest, Bog... ali kakorkoli že to imenujemo.

Pred kratkim sem govoril z neko zelo simpatično zdravilko. Razlagala mi je, kako se ji je v zadnje pol leta življenje spremenilo. Med drugim je dejala, da je dobila tri nove vodnike, ki jo spremljajo pri vsakem zdravljenju, da čuti neke nove energije itd. "Novo" metodo je seveda poimenovala.
Moja misel je bila: A zdaj bo pa že kar vsak imel svojo metodo? Ko sem jo vprašal od kot so te energije in vodniki, iz astrala, božje ravni itd... mi je odgovorila, da iz drugega planeta. Sicer pa ta gospa med drugim izvaja tudi reconnection.

O teh stvareh se do sedaj ni pisalo, vendar se mi zdi nujno, da se tudi o tem razširneje spregovori in piše. Pričakujem komentarje na ta moj post.

Z ljubeznijo...  tongue

Pot v pekel je bila tlakovana z dobrim namenom.O razliki ....

ander je napisal/a:

Moja misel je bila: A zdaj bo pa že kar vsak imel svojo metodo?

Zakaj pa ne?Saj smo si vsi različni;vsak z svojimi izkušnjami a istim izvorom.

ander je napisal/a:

V bistvu ni neke razlike ali ti nekdo zavestno škoduje z namenom ali pa te "zdravi z nekimi energijami", ki jih zdravitelj čuti kot višje vodstvo, božanske energije itd. , a v ozadju nihče ne ve kaj se dogaja.

Če nihče ne bo tvegal,kako naj potem človek ugotovlja kaj je prav,oziroma narobe,kako naj potem človek napreduje.Otroci-človek-padajo in padajo preden shodijo....Preudaren človek bo tvegal,se tega zavedal,hkrati pa posledice analiziral in se iz tega kaj naučil.Tu se je potrebno vprašat,če se zdravilci tega zavedajo,oziroma,če so svoja delovanja pripravljeni raziskovat.
Tu se spomnim priporočil v raznih tekstih,da je potrebno,poleg zdravilskih tehnik,stremeti k čim širši izobrazbi na čim več področjih;od zgodovine,psihologije,...,in ne nazadnje do tujih jezikov,ki ti omogočijo branje originalnih tekstov,ali vsaj tekste s čim manj prevodov.S tem se trenira možgane in intuicijo,da postanejo dojemljivejši za nove poglede na svoje okolje-svet.

34

francik je napisal/a:

Hja, ne vem no... Očitno je teh izvorov več, ker ne delajo vsi preko božanskega izvora. Mislim, da je to tisto, na kar je potrebno biti pozoren.

Ander,pomanjkljivo sem se izrazil;točneje-iz istega božanskega izvora.Vsak od nas pa deluje na način kot ga dojema.

36

Glede na to, da tudi sam izvajam to tehniko, lahko povem kako se je zadeva občutila v mojem lastnem življenju od kar sem pred par meseci prišel v stik z njo...  Jaz sem tudi tisti zloglasni ''krivec'' za rdeči gumb, ki je bil podan bolj za šalo in ne kod dejstvo...
Reconnection je tako kot vse ostalo v mojem življenju prišlo v moje življenju, (tako kot pride vse v popolnem planu, ki ga pletejo nitke Vesolja), da dobim vse v pravem trenutku, takrat ko potrebujem.
Tako se v mojem življenju pojavijo ljudje, dogodki, znanja, finance,..., ki me usmerijo, mi pomagajo, da lahko potujem po svoji Poti, ki je popolno Vesoljno potovanje, učenje, razvoj, igranje, veselje, čustvovanje in v tem popotovanju se prepuščam sinhronosti med mano in Vesoljem, da me vodi in v polnem zaupanju stopam za to sinhronostjo!
Koliko se enostavno prepuščam sinhronosti, toliko tudi s polno paro sodelujem v opuščanju starega-odživetega-obremenjujočega-nenavdihujočega balasta in sprejemanju novega-prihajajočega-navdihujočega-prenavljajočega daru.
Tak dar je Reconnection, ampak tak dar so bile že vse druge čudovite stvari prej, ki sem jim dovolil v svoje življenje. Vse moje prejšnje stopničke v življenju so bile vedno odločilne, da lahko stopim na naslednjo,..
Tako da tudi zelo težko ločujem sedaj svoje življenje in govorim le o Reconnection-u, ker je vse ena čudovita povezana celota, ki sodeluje v svoji večplastni naravi in kot tako jo vesčas tudi dojemam.
Kaj je drugače od takrat ko sem prišel v stik s ponovno povezavo do danes, bi zelo dobro lahko opisali tudi drugi, ki me opazujejo od zunaj, kot objektivni opazovalci...

Kaj opažam do sedaj sam? Hmmm, vse kar sem prej počel, počnem sedaj še efektivneje. Največja sprememba je predvsem na odnosih do drugih ljudi. Počutim se mnogo bolj povezan z njimi in bolj čustveno odprt, ker drugače sem čez življenje večinoma potoval kot samotar in sem se redko integriral..   Kar nekaj mojih grobih osebnostnih karakteristik nekako ne opažam več, opažam pa več smisla v nekih še nepoznanih poteh ki se mi kažejo, opažam še več miru in zaupanja v ta trenutek, ki ga bivam, brez kakršnekoli prisile, stresa, spidiranja od zunaj,...  Nekatere poti in usmeritve so se mi tudi naravno umaknile in odpadle, določene (stare in nove) pa dobivajo vedno večji smisel. Tudi pot, da ne hodim več v službo (ki se jo grem že leto in pol) je bolj in bolj podprta in kaže, da se le še bolj odpira odkar sem prišel v stik s frekvencami ponovne povezave. No najbolj čudovite sprembe z bljižnjimi pa doživljam predvsem pri najbljižjih relacijah (ožje sorodstvo, hčerka, partnerka). Čutim bolj in bolj pristne trenutke v sobivanju z njimi, s hčerko se uspem globje povezovati, s partnerko pa nama uspeva harmonija odnosa na novih ravneh. No če se kdo ukvarja s (tantra-tao zadevo), lahko povem da ravno na tem področju ponovna povezava pomaga dosegati neslutene nove razsežnosti,...   wink
Čutim pač globalno spremembo, razvoj, korakanje v pravo smer,...  Nimam nobenega zagotovila, da se mi vse to ne bi dogajalo, tudi če ne bi prišel v stik s temi frekvencami. Zatorej tudi ne vidim potrebe, da bi komurkoli govoril, da potrebuje stik s temi frekvencami, da bi lahko napredoval... Imam le izkušnje tega čudovitega napredka na vseh področjih svojega življenja, odkar sem prišel v stik z njimi. Tako, da frekvence ponovne povezave vsekakor sodelujejo z mano in sem presrečen, da sem v stiku z njimi..    smile
:srcek:

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

francik je napisal/a:

Pot v pekel je bila tlakovana z dobrim namenom.O razliki ....

ander je napisal/a:

Moja misel je bila: A zdaj bo pa že kar vsak imel svojo metodo?

:prst:

Super, se strinjam. Nekdo, ki je energjsko dovolj močan, bo začel novo metodo, drugi, ki bodo začutili, da jim metoda paše, jo bodo uporabljali.

Povezava je pa bila že tisočkrat uporabljena in izgovorjena z drugimi imeni. Eni uporabljajo izraz ponovna povezava, eni zanjo uporabljajo izraz merkava, eni si postavljajo linijo hare, drugi postavljajo steber božansko-zemeljsko .... v končni fazi gre za povezavo z isto božansko energijo, le metoda je druga in ljudje, ki jo izvajajo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Povezava je pa bila že tisočkrat uporabljena in izgovorjena z drugimi imeni. Eni uporabljajo izraz ponovna povezava, eni zanjo uporabljajo izraz merkava, eni si postavljajo linijo hare, drugi postavljajo steber božansko-zemeljsko .... v končni fazi gre za povezavo z isto božansko energijo, le metoda je druga in ljudje, ki jo izvajajo.

Seveda,ko pa smo trdi,trmasti,leni,...,pa moramo lekcije ponavljat z istimi tehnikami samo zaporedja in imena se manjajo. lol  cool

39

Francik krasno si to napisal!! Se strinjam popolnoma!Urska ti tudi si zelo preprosto pojasnila in mislim,da to bunkica zeblja!
Hvala vsem,ker delite izkusnje,saj skozi branje tudi jaz dojamem veliko!