Pozdravljeni.
Se najprej opravičujem za tako daljši "odmor".
Ja, stanje se je po tistem, ko sem vam pisala izboljšalo. Verjetno pa da res, daje kontra mojemu veselju, da je vrtec sprejel 
Danes, je bil zjutraj jok (da bi ostal doma)... ne vem, lahko da se mu spet kja kuha (bolezen)... imam pa na sumu, da sluti, da mami (jaz) ni srečna oz. da mi nekaj manjka. Namreč, sem v vezi s sinovim očetom, a nisem najbolj srečna. Pa ne, da nebi bil dober človek... Še daleč od tega. Zelo v redu, razumevajoč, prijateljski,... da mi svobodo (v smislu, samo ne mi skakat čez plot...)... In že dlje časa opazujem sebe in moje občutke... Nekako vzgojila sem neka čustva do soseda (že 10 let ločen, brez otrok... je skoraj 20 let starejši od mene...) dejstvo je, da naju privlači... jaz imam tisto, česar nima on (družine), jaz pa nimam kar ima on (svoboda)... nekako sva se zbližala... Ne ne, nisva v intimnem odnosu, čeprav si po tihem oba to želiva... Nekako v pogovoru z njim odkrivam samo sebe, ki je "ne poznam". Oba veva, da jaz sexa ne ločim od ljubezni, in da gre to z roko v roki... Oba si ne želiva nikogar prizadeti z najinim odnosom, čeprav bi tako mojega partnerja kot tudi sina. Skratka, sin lahko čuti, da mami želi stran od atija... (čeprav si tega po drugi strani ne želim)...
Se v biopolju kaj vidi, zakaj, kaj bi morala rešiti, v odnosu tako z mojim partnerjem kot s tem sosedom?
Naj povem tudi, da se mi sosed "smili" ker je sam, ker kriči po tem, da je osamljen. Občutek imam, da ga le nihče ne sliši.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala, čeprav to zelo dobro obvladam