Grenkosladko - Biografski zapisi iz življenja Ladislava Medveščeka
2 28.08.2015 15:22:07
Re: Davno pozabljene sanje (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Sicer niso davno pozabljene sanje, ampak me zanima, če ima kdo izkušnje z govorjenjem v spanju ali pa mi lahko da vpogled v situacijo, ki se je zgodila (opisana spodaj)
Ponavadi se s partnerjem pogovarjam, ko spi in govori, zadnjič me je celo opozoril, da ima nekaj čuden vonj in sem vstala in našla, da je sostanovalec pustil na štedilniku meso, ki je že tlelo... Danes ponoči pa me je "napadel" in sem bila čisto prestrašena. Močno in agresivno je planil in pritisnil na moj trebuh (lokacija sončnega pleteža).
3 24.04.2015 18:11:42
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Urška hvala za odgovor
in link do posnetka
Posnetek mi je zelo pomagal, res prijeten in poučen. Odkar prakticiram vpostavitev linije hare, nimam več problemov z odnašanjem :prst: ![]()
4 09.04.2015 19:34:05
Re: Vici in Šale (127 odgovorov, vpisanih v Razno)
"Sinoči sva mami in jaz sedela v dnevni sobi in se pogovarjala o življenju... Tema je bila evtanazija (umri hitro, brez trpljenja, ko ni upanja za izboljšanje).
Rekel sem: "Mami, nikoli me ne pusti vegetirati, da sem odvisen od naprav in tistih stekleničk s tekočino. Če me boš videla v takem stanju, izklopi naprave, ki mi omogočajo umetno ohranjati pri življenju. Raje umrem."
Mami je vstala, me pogledala z občudovanjem in izklopila televizijo, DVD, internet, PC, MP3/4, Play station 2, PSP, wireless, telefon. Vzela je moj mobilni telefon, iPod in iz hladilnika je vzela Coca-Colo in pivo!
Rekla mi je: "samo zato, ker želim, da Živiš!" ![]()
Pred kratkim je VEČER poročal, da je gospa iz Koroške vložila tožbo proti slovenjegraški bolnici zato, ker je njen mož po opravljeni operaciji izgubil vso voljo do seksa.
Zastopnik bolnišnice je v zagovoru povedal, da so gospodu z operacijo sive mrene zgolj precej izboljšali vid.
"Pri tebi sem kot Pepelka: kuham , perem, ribam, brišem ..." reče žena možu.
"Pa saj sem ti rekel, da boš pri meni živela kot v pravljici."
5 09.04.2015 19:30:42
Re: Izreki in modrosti (128 odgovorov, vpisanih v Razno)
Molitev k sujevskemu Velikemu Duhu
Dovoli, da se moje roke s spoštovanjem dotikajo tega, kar si Ti ustvaril.
Izostri moje uho, da bom slišal Tvoj glas.
Daj mi modrost, da spoznam védenje, ki si ga Ti skril v vsak list, v vsak kamen.
Iščem moč, pa ne da bi premagal svoje brate, temveč da bi premagal svojega največjega sovražnika – samega sebe!
Daj mi mir, da prenašam tisto, česar ne morem spremeniti.
Daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko spremenim.
Daj mi modrost, da ločim eno od drugega.
Ne prosim, da bi se izognil nevarnostim, temveč da se z njimi brez strahu soočim.
Ne prosim, da izginejo moje bolečine – prosim za močno srce, da jih bom zmogel obvladati.
Ne iščem zaveznikov v življenjskem boju, temveč zaupanje lastnim močem.
Ne prosim za rešitev pred strahom, temveč za upanje, da bom dosegel svojo svobodo.
"Poskusili so nas pokopati. Toda niso vedeli, da smo semena.” – mehiški pregovor.
“Razlika med mojstrom in začetnikom je, da je moster večkrat doživel neuspeh, kot je začetnik sploh poskusil.”
"Večkrat trpimo v naši domišljiji, kot v realnosti."
6 07.04.2015 19:46:31
Re: Kako naj razstrupim jetra (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Kolibri: Navodila za čiščenje jeter (klik na besedilo) ![]()
7 05.04.2015 06:32:03
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Lep pozdrav vsem :srcek:
Temo od reikija sem celo prebrala, preden sem se odločila za iniciacijo v 1. stopnjo (eno leto nazaj), tako da vse izkušnje, posti so mi bili takrat zelo zanimivi in v pomoč pri odločitvi - čeprav je bila odločitev sprejeta že pred branjem, je moj um iskal informacije zakaj in kako in če je to res zame
. Tako, da kot prvo - hvala
Torej pišem, ker se mi je včeraj naredilo nekaj zame nenavadnega - težko z besedami opisati, upam da bo razumljivo. S partnerjem (on je iniciran 2.stopnjo), delava v zadnjem času redno tretmaje en na drugemu in vsak na sebi. V zadnjem tednu in pol sem začela kombinirati reiki tretma z nihalom (delam že dlje časa z nihalom, ampak nikoli direktno v povezavi z reikijem).
Prednazadnje, ko sem delala nihalo + reiki, je roka, ki sem jo imela položeno na partnerju, začela izgubljati fizične meje in parner je rekel, da je čutil, kot da sem se z roko zlila v njega. Po končanem tretmaju, sem minuto, dve kar gledala roko, ker nisem mogla občutke (da roka nima meja), povezati z vidnim.
Pri včerajšnem tretmaju (reiki + nihalo), sem najprej iz avre odvajala škodljive/negativne vibracije in potem dovajala vitalno energijo (prosila za vodstvo in vprašala, kaj potrebuje). Pri dovajanju energije sem zaprla oči in imela intenzivno "vizijo" (ne vem, če je pravi izraz) in začela "izginjati" - meje svojega telesa nisem več čutila, čutila sem povezanost z vsem ter potem da smo vsi eno, vsi smo del iste mreže. Ob tem doživetju in "zlitju" so se mi med izvajanjem tretmaja, ulile solze (sreče). Roko sem imela medtem na parnerjevi srčni čakri in on je kar naenkrat (kot reakcija ko predmet pade), panično prijel mojo roko in jo začel stiskat. Mene je kot zmotilo, da sem nekje zadaj začutila telo in sem želela ostati v tem občutku, ko me je začelo močno boleti v sencah in me je fizična bolečina pripeljala nazaj in sem potem zaključila tretma, se zahvalila in očistila prostor.
Glede na izkušnjo, ki je bila zame zelo intenzivna (solze, občutki, bolečina) me zanima kakšno je vaše mnenje glede izvajanja tretmajev na parnerju, glede na to da imam tako močne izkušnje ali naj se osredotočim na delo na sebi in se vrnem k tretmajem malo kasneje?
Ponoči je še partner imel tako žive sanje, da se je usedel in začel vpiti, ko je v sanjah lovil žensko; sanjal je da starejša ženska pada in jo čez mene (fizično) lovil. Meni je srce skoraj ven vrglo od strahu, ko nisem vedla kaj se dogaja, zakaj je vstal in zakaj vpije sred noči.