dober večer

imam hčerko s katero sva se zaradi več okoliščin oddaljili, saj  sem se konec njene srednje šole odselila, potem zbolela, in nisem bila dostopna kot bi morala biti. upala sem, da je hčerki z očetom dobro, vendar ni bilo tako in se je razšla še z njim.

bile sva pri astrologu in imava praktično identični natalni karti, iz katerih je jasno vidna karma prednikov. zanima me, kakšne energije so  med nama in kaj lahko pri tem naredim jaz.

hvala in lahko noč

sikstina

2

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Lepo pozdravljeni
sem ločena zato sem imela več različnih partnerjev, kljub temu da so si bili med samo različni pa se je pri vse pojavil pri meni nerazrešen vzorec.
Pri vseh vezah se je pojavila tretja oseba z nelegitimnimi zahtevami, ki je želela tako ali drugače manipulirat z mojim partnerjem, on pa je temu podlegel, kar je sprožilo pri meni pojav negativnih čustev.
Že davno nazaj sem imela fanta, s katerim sem želela pri nekako  25 letih ustvarit družino. Pa se ni izšlo, fant je študiral do 32 leta in živel pri starših. Mama je bila grozna, vsak vikend je moral s starši na dolenjsko pomagat obdelovat zidanico. jaz sem čepela doma in si pulila lase, ker sem se počutila zapostavljeno. tudi sicer se nihče drug ni obnašal kot on, vsi so živeli študentsko življenje, razen njega. imam občutek, da mi je ta situacija uničila moja najlepša leta, za kar še vedno krivim zlobno mater.

tudi v zakonu ni šlo brez tega, sestra mojega moža si je vedno od njega izposojala denar, tudi nečaki so močno gledali na svoje koristi , takrat smo imeli svojo prikolico na morju, da smo se lahko za vikend umaknili iz garsonjere v bloku, sestra je živela v ogromni hiši, pa so nas vsako leto brez prestanka nadlegovali, naj jim odstopimo prikolico, vsakemu posebej, pri čemer niso niti enkrat samkrat pomagali pri postavljanju in pospravljannju, niti prispevali kakšen dinar. na koncu smo na mojo zahtevo prikolico prodali da je bilo konec nadlegovanja.
Po ločitvi sem spoznala partnerja, ki je želel živet pri meni, pri tem pa ga je neprestano klicala bivša. obe s hčerko sta zahtevali, da prevaža hči na zdravniške preglede, telovadbo v sočo, kljub temu da je bil brez izpita in avta, torej bi naj jaz njima na ljubo storila kaznivo dejanje in posodila svoj avto osebi brez vozniškega dovoljenja.
skratka, v mojem življenju se ves čas pojavljajo nezaželjeni ljudje, ki se jih ne morem znebit drugače kot da zvezo prekinem. kateri neozaveščen vzorec privlači take ljudi v moje življenje? sama nikoli v življenju nisem izkoriščala drugih in ne maram da kdo drug izkorišča druge za svoje muhe in kaprice. eno je resnična pomoč nekomu v težavah in bolezni, drugo pa je egocentričnost in požrešnost. Lepo prosim za vpogled katera moja lastnost privlači vse to. Lepo nedeljo, Sikstina

Urška najlepša hvala
Glede agresije sem prišla do vzorca, da nastane kadar se počutim napadeno ali kadar imam občutek storjene krivice. Agresijo čutim tudi kadar me kdo po mojih občutkih izda, kot čutim do svoje botre. Problem je kot se mi dozdeva v neodpuščanju, kar zadržuje to jezo v meni, kar mi gotovo zelo škoduje. Seveda to ni nastalo lani ampak je prisotno od zmeraj.
Medrol je vse to močno poslabšal, saj povzroča močne psihoze. O tem obstaja film Večji od življenja, ko prej miroljuben moški po jemanju Medrola postane pošast  in celo ubije lastnega sina. Tudi jaz sem ob jemanju imela občutek, da bom znorela, je pa dozo potrebno zmanjševat postopno in je trajalo 5 mesecev da sem prišla iz začaranega kroga. Po tej res hudi izkušnji sem šla k zdravilcu, ki mi je rekel da vidi pri meni urok star 12 let, ko pa sem klicala na društvo za odpravljanje urokov pa uroka niso videli.
Ali poleg transformacije jeze dodatno rabim še pomoč eksorcista? Uroka namreč ne moreš odpravit sam. Hvala še enkrat Sikstina

Pozdravljeni
v zadnjem času sem prišla do spoznanja, da ni vse v redu z mojim življenjem in me težijo čudne energije. Začelo se je avgusta 2017 ko mi je bilo zaradi pnevmonitisa predpisano zdravilo (strup )kortkosteroid  Medrol, ki je po mojih izkušnjah satansko orodje. Konec leta sem se sicer tega strupa uspela znebiti - komaj, ker se ga telo navadi, počutim pa se še vedno brez svoje lastne energije.
Imam vprašanje, zakaj so mi predpisali to nevarno drogo, ki je nikoli ne bi smela vzet, ali imam morda urok ali prekletstvo?Kaj mi svetujete, da si povrnem energijo? Medrol je strup in nihče ga nikoli v življneju ne bi smel dotakniti. Meni je telo dobesedno začelo razpadat, mišice, kosti še hujše pa je ker uniči svetlobo v duši.  hvala in lp Sikstina

francik je napisal/a:

Sikstina,kam se je izgubila tvoja vera v sebe da hodiš od vrat do vrat,...?

Francik  hvala ti,ostarel   sem samo clovek dejanj, ki smelo vztraja, se moti, vedno znova ne doseže cilja, že pomalo iztrošen ampak vedoč da me Gospod ne bo postavil pred večjo oviro kot jo lahko presežem. Sikstina

6

(4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni
v oddaji Napoved za leto 2017 sem zasledila, da bo v aprilu ativirana karmična os Lev-Vodnar, za obdobje 18 mesecev. To karmično os imam tudi sama v svoji astrološki natalni karti in ker bom deležna kozmične podpore upam na premik naprej. Teoretično sem že vse preštudirala, tudi to kam se moram usmerit, šla sem tudi k djotiš astrologinji, vseeno pa prosim še vas za dodaten nasvet, kar se tiče otrok, ki so tudi v tej osi, moja hči v 5. hiši, kjer imam Mars, pastorka pa v 11. hiši, kjer imam Saturn. Ta dva odnosa nista v redu in jih želim v tem tranzitu uravnotežit. To je moja življenska misija, zato vas lepo prosim za vpogled v biopolje in podporo.
Kaj naj ozavestim in storim v najvišje dobro? Hvala lepa in vse najboljše, Sikstina

7

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

francik je napisal/a:

Pozdravljena Sikstina

Na vikendici se mi je dogajalo da je v vasi vsak dan zvečer okoli desetih zvečer začel s "svojim koncertom" eden od vaških psov ki pa je imel menda daleč naokoli najmočnejši glas.Verjemi da je bil moteč.
Rešitev: prosil sem ga odpuščanja ker sem vdrl v njegov prostor,se pokesal,mu razložil da sem samo občasni gost v njegovem prostoru in se mu zahvalil.V minuti ali dveh je utihnil in meni je to zadoščalo brez da bi ugotavljal ali je utihnil zaradi mene ali zaradi česa drugega.
Pri tebi je moteč sicer sosed ampak postopek pa je v bistvu enak samo prilagodi ga sebi in svojim razmeram.Potrudi se.Zase.

Francik živijo.
Spodnji sosedi so imeli požar v stanovanju in jih ni več v bloku, zgornja soseda se je prejšnji teden odselila drugam.
Ali mi lahko prosim pogledaš, katero nalogo še imam za razrešit? Ugotovila sem, da mi pri tem pomagajo moji čudežni lasje.
Vse dobro, Sikstina

8

(3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni

imam vprašanje kaj pomeni, če imaš v bloku soseda, ki je glasen in hrupen in na tvojo prošnjo, da bi bil malo tišji reče: kdo za si ti, da mi boš govoril.
Kateri nerazrešen vzorec je zadaj in kaj je učinkovito, da se razreši?
Človek se ne more neprestano seliti, ampak poiskati rešitev. Ta vzorec se mi je že večkrat, ponovil in me res zanima zakaj je tako.
Hvala za odgovor in miren večer.

Pozdravljeni

zanima me ali kaj posebnega pomeni, da v neki družini umre stari starš potem pa se v kratkem času rodi otrok.
Sama imam primer ko je 25.5. umrl stari oče, na katerega sem bila močno navezana. Kot otroka me je veliko pazil in skrbel zame, in mi bil vseskozi močno naklonjen. Vem pa, da ni bil do vseh oseb enak, nekatere ljudi je naravnost odkrito sovražil. Preživel je taborišče Mathausen in celo življenje pridno in veliko delal. Na stara leta se je grdo sprl s staro mamo, ki sem jo imela prav tako zelo rada, ki je morala vzlic tega oditi v  dom, zbolela za demenco in osamljena umrla. Tudi ona je z veliko ljubezni čuvala vnuke.
Moje vprašanje je sledeče. Stari oče je umrl 25.5., pokopan 31.5., 10.6. pa se je rodila moja hčerka, njegova pravnukinja, ki je ni dočakal.
Ali je kakorkoli možno, da je njegova duša povezana s hčerkino, ki se je rodila 17 dni po njegovi smrti. Ali mi lahko prosim pogledate v biopolje odnosov med menoj, starim očetom in hčerko, ali je prisoten kakšen vpliv in v kakšnem smislu?

Hvala lepa in lep da želim.

Pozdravljeni
prosim za razlago kaj pomeni da ima majhen otrok star pet let močno mastno lasišče, že v dveh dneh ima čisto mastne lase. Vem da je to pogost problem pri pubertetnikih, kaj pa bi bilo lahko narobe pri majhnem otroku?
Ali obstaja kakšna pomoč za to?

Hvala za odgovor in lep dan.

11

(1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni

kaj pomeni če oseba slabo vidi in vseeno ne nosi očal?
Kaj pomeni če v neki zvezi eden od partnerjev beži, drugi pa je zato žalosten?

Hvala za odgovor Sikstina

Pozdravljeni
velika pohvala temu forumu in odgovorom, želim si da bi tako ostalo tudi naprej.
Imam vprašanje, kako naj se energijsko nekoliko šibkejši ljudje postavimo v odnosu do nekoga, ki ima zelo veliko energije. Tudi sama spadam med prve, v življenju pa imam neprestano v svoji bližini ljudi, ki dobesedno meljejo vse pred seboj, brez da bi se tega sploh zavedali. Ker sama nimam energije, da bi z njimi enakovredno shajala, me zanima kakšna opredelitev je v takem primeru najboljša, oz. če je možno to energijo nekako prekanalizirati stran od sebe, brez škode za kogarkoli. Zavedam se, da je imeti veliko energije zelo dobro, če ta energija ni uporabljena v sebične namene.
V življenju sem bila izpostavljena odnosom z ljudmi, ki so energijsko zelo močni - bivša tašča, bivši mož, ena sodelavka, vendar so ti odnosi v tem trenutku že zaključeni.
Po ločitvi pred petimi leti sem zelo kmalu spoznala sedanjega partnerja, in oba sva imela občutek da sva sorodni duši. Vseh pet let tudi živiva skupaj,  ker oba rabiva pomoč drug drugega in ker sva izpostavila ljubeč odnos.
Kakšnih večjih nesoglasij nisva imela, kar je bilo ogromno olajšanje po ločitvi od prejšnjega moža, ni pa šlo povsem gladko v smislu, da se je takoj v začetku pojavila energijsko zelo močna oseba, partnerjeva bivša žena, ki je neprestano nekaj zahtevala zaradi partnerjeve  hčerke, katero je dolžen sopreživljati. Tudi hči je v tem času toliko odrasla, da pravkar končuje osnovno šolo, in tudi ona je energijsko zelo močna. Kadar nekaj hoče, bo to ponovila tolikokrat, dokler ne bo tega dobila, ne glede na to, da nama zaradi moje bolezni ne gre najbolje in mož  ne more v vsem vedno ustreči. Tudi jaz imam eno hčerko, ki pa je študentka in ni več toliko prisotna v najinem življenju, poleg tega pa je navajena, da ne more biti vedno vse po njenem.
Kaj nama svetujete, ne bi rada kakšnih novih zamer in obsojanja, rada bi živela v miru in sožitju. Hvala za odgovor.

Pozdravljeni

sporočam, da sem razmislila Urškine besede in začutila olajšanje.
Vsak dan pošiljam svojim prednikom ljubezen, še posebej staremu očetu, in čutim da se korenine zdravijo.
Nekako sem se sprijaznila in odpustila vsem, sprejemajoč njihove usode.
Ostala je edino še blokada pri botri, to je mamina sestra. Ko jo poskušam odsloviti iz svojega življenja, začutim močno žalost. Skoraj mi gre na jok.
Zakaj tak občutek, mi lahko prosim pogledate v notranjost tega odnosa? Kakšna energija  prihaja od tete? Žal mi je tudi, ker nimam več stika z njenima hčerkama, se bo to kdaj obnovilo?

Hvala lepa in lep večer.

Urška hvala lepa.
Ker bi rada videla svoj trenutni življenski položaj v celoti, lepo prosim še za razlago kaj se je v energijskem smislu dogajalo v mojem zakonu z bivšim možem in odnosu z njegovo družino,, kakšne energije so so prihajale od tam, skratka zakaj sem prišla v točno to družino.
Kljub temu, da nisva bila za skupaj, je vseeno prevladala neka sila, ki nama dolga leta ni pustila narazen. Prav tako ne razumem odnosa med mojo mamo in bivšo taščo, naj povem samo to, da je obe na isti dan zadela možganska kap, taščo celo ob novici o smrti moje mame.
Rada bi namreč končno dojela potek svojega življenja, zlasti vse temne plati.
Sem pa že sama začela delati na odpuščanju in sprejemanju ljudi takšnih, kakršni so.
Hvala in lepe praznike želim.

Pozdravljeni
na vas se obračam s prošnjo za pomoč, da mi pomagate ugotoviti situacijo s starim očetom po očetovi liniji.
Stvar je v tem, da sem imela po mamini strani staro mamo in očeta, po očetovi pa sem poznala le staro mamo. O starem očetu se nikoli ni nihče pogovarjal, pravzaprav ga nihče ni nikoli omenil z eno samo besedo - kot bi nikoli ne obstajal. Tako sem že od otroštva dalje nekako živela z mislijo, da ga pač ni, bilo mi je čisto vseeno, niti tega ne vem, kdaj je umrl, v družinskem grobu namreč ni pokopan, ali je morda kam odšel, ali je umrl med vojno, NIČ. Stara mama je imela na Štajerskem gostilno, kamor se je priženila z Bleda, hiša z gostilno je bila od starega očeta. Staro mamo je pet let pred smrtjo zadela možganska kap in je bila nepokretna, ni mogla niti govoriti, ob obiskih v domu za onemogle ji je večkrat čez obraz stekla solza. Tako je bilo dolgih pet let. Kmalu po njeni smrti je odšel oče, lani še mama.Sama sem tri leta nazaj spoznala obstoj duhovnega sveta, in vse bolj pogosto sem mislila kdo je bil moj stari oče in kakšna družinska skrivnost je povzročila, da je bil od vseh IZNIČEN.
Ne vem niti tega, kako mu je bilo ime.Leta 2013 se mi je po hudi bolezni in posredovanju duhovnega zdravitelja svet postavil na glavo. Že vse odtlej se dogaja neka izravnava. Izgubila sem, tako ali drugaače, prav vse ljudi ki sem jih imela do tedaj. Mama in oče sta umrla, bivši mož odšel, botra me je hudo razočarala in se z njeno družino ne družim več. Imam samo hčerko in brata. Vsa moja preteklost je odšla. Prosim vas za vašo razlago, če ima pri tem kakšno vlogo stari oče. Zdi se mi namreč, kot bi me nekdo močno ščitil in mi vlival ljubezen. Tako kot njega, so tudi mene vsi pustili na cedilu.Tudi jaz se počutim izničena, od svojih sorodnikov. Za kakšno povezavo gre? Stara sem 50 let. Hvala za pomoč.

16

(7 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

O, hvala  na to pa res nisem pomislila.
Duhovni zdravitelj mi je dve leti čistil čakre id osdstanjeval čustvene vampirje/blokade.. Kaj torej lahko storim?
Je to spet karma? kdo pa so moje karmične duše, imam grozno težko življenje.
Res pa je, da mi gre zadnji dve leti močno navzgor.

17

Hvala lepa. Vendar je poleg odpuščanja še nekaj skozi kar moram it pa ne najdem poti.
V zadnjih dveh letih sem dosegla ogromno ( s pomočjo Stvarnika), sem ozdravela, se postavila na noge po ločitvi in tudi precej napredovala, vseeno pa nisem sposobna realno in objektivno pogledat na svoj propadel zakon in to mi jemlje energijo.
V bistvu se ne počutim kot Zmagovalka. Vsak dan se mi prikrade nek občutek melanholije, povezan z bivšim možem in hčerko, že davno minuli čas, zlasti je močen prizor ko smo bili pred desetimi leti tri dni skupaj v Parizu, še mladi in z vizijo, da bo še vse dobro.Mi lahko kdo kako olajša oz. pomaga, kda vidim Resnico in ne Utvare?

18

Francik, hvala vem da mi je Oče pomagal.
Letos je za možgansko kapjo umrla mama, ki mi nikoli v življenju ni stala ob strani. Po njeni smrti sem izvedela, da je imela na banki večjo vsoto denarja, jaz pa sem zadnja leta sama komaj shajala... še večja fora pa je, da je ob novici o mamini smrti kap zadela tudi bivšo taščo, ki pa je težko prizadeta obvisela med nebom in zemljo.
Je to karmična izravnava?

19

Pozdravljeni
sem redna gledalka vaših oddaj sedaj pa sem se registrirala ker rabim vašo razlago.
Zadnjih pet let sem šla skozi močen proces preobrazbe, ki se je začel tako, da so mi pred dvemi leti v dveh mesecih izpadli vsi lasje. Ko sem šla k zdravniku, je bilo ugotovljeno da sem zbolela za hormonsko odvisnim rakom dojke, ki se je  razširil na kosti. Določena je bila operacija in kemoterapija. Ko sem svojo nesrečo zaupala prijatelju, je ta nasleddnji dan po desetih letih v trgovini srečal znanca, ki je duhovni zdravitelj ter nemudoma razumel, da se je srečanje zgodilo v trenutku, ko sem potrebovala pomoč. Ne vem sicer, kakšen je bil postopek zdravitelja, vsekakor pa je odpadla in operacija in kemoterapija, imam le hormonsko terapijo, delam polni čas in se dobro počutim. Lasje so mi zrasli do pasu, kljub temu da imam 50 let so temne barve zelo močnega leska, tako gosti in zdravi kot je le mogoče. Ali je to zaradi zdravljenja s kozmično energijo? Kaj je glavna lekcija izgube in nove rasti las, ki so neverjetno revitalizirani? Hvala za vaše pojasnil in el večer.