276

(409 odgovorov, vpisanih v Razno)

Ma saj sem tudi jaz razmišljala ... samo po drugi strani pa je tko luštno ker je vse pleteno in roza in tko nekak ... ima nekaj naivnega, skratka smile
Če te moti pa umakni smile

Meni se zdi tko nekak ko prva rajska družina ... Adam, Eva & la famiglia smile

Čajne vrečke in levček pa itak zmagajo ja ... backi pa so tudi kjut ... imam še eno najljubšo od predlani, moje prijatelje, postnem še to in potem neham smile

Hvala za premik  :srcek:

277

Ok, zdaj sem vse probala ponovno in dela, samo sem dala na napačno temo - objava slike  big_smile

Moje najljubše maškare so torej med tehnično podporo, 'objava slike'  roll  cool  :prst:

278

http://shrani.si/f/B/vj/2sYeI6UB/423471101506895575022694.jpg

279

http://shrani.si/f/2N/un/2vuHjQj1/picture-2.png

280

http://shrani.si/f/3U/gX/19LeZJdu/432259101505650558421965.jpg

281

http://shrani.si/f/3Z/x2/3UGQ0hNe/1/425799101513032081656083.jpg

282

Smotka big_smile

Saj sem poskusila parkrat, pa ni šlo ...nisem znala skopirat in ko sem (mislila da sem) naložila več slik, me je vrglo vun!
In pol sem še 3x probala...zdaj pa je pust mimo  big_smile

Morda uletijo backi in ostale šeme enkrat maja, ko mi uspe smile smile

:rose:

283

Ne znam :-S

284

jaaa, odlično smile jaz sem videla tudi enih par super ... prvo rajsko družino in backe ... škoda, ker ne morem dat slikce  cool

285

(2 odgovorov, vpisanih v Razno)

big_smile  :prst:

286

(6 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)

Ko sem se prvič srečala z ayurvedo, mi je ta terapija padla v oči ... ker sem imela težave s hormoni in je baje to zelo dobro za vzpostavljanje ravnovesja ... tako sem prebrala par knjig na to temo in poskusila nekaj fint ...

Urška je napisal/a:

Tako da mogoče je amaroli tudi dobra terapija za vse, ki se poskušajo odvaditi škodljivih navad pri prehrani, ker bodo bolj pazljivi, kaj bodo vnesli vase, saj se jim bo takoj pokazalo na urinu. smile

...nisem pa resnično naredila cele popolne terapije - ravno zaradi te ideje, zdelo se mi je, da bi morala bit bolj čista, če bi hotela uživat te lastne tekočine ...
Hecno, ne, kako me ne moti jest raznih strupov v različnih oblikah, ko bi pa izločene morala poskusit pa mi ni bilo  smile

287

(67 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Moj um trenutno ni ravno klepetav  neutral

Ni ravno, da se mi mudi, samo mede me ... itak pa se mi izklopi zadnje čase, samo potem sem jaz zmedena, ker nisem navajena bit brez njega  smile

Ampak ja ... v teoriji se sliši dobro in prav in lepo si povedala, hvala  :srcek:    :prst:

Še praksa cool

288

Malina, um ti še preprečuje da bi čisto prizemljila stvari, poišči razlog, da se bo tudi um počutil varno.
Druga stvar je pa, da na tak način (odklop) se ti um ne vmešava v dogodke in se ti stvari spreminjajo.
Poglej samo svoj razvoj v pol leta in boš videla koliko si naredila na sebi in se naučila. Dosti ljudi porabi več let za tak napredek, kot si ga naredila ti.

No potem pa pogumno naprej  big_smile

To pomeni, da je pred delavnico bil tak, sedaj pa to tudi dejansko vidiš. Pri sebi poglej, kaj te moti na njemu in pri sebi poskušaj spremeniti negativne občutke in ko jih ne boš več imela, boš videla dejansko, če je še res tak kot ga sedaj opisuješ ali je bil le zato tak, da pri tebi zbudi negativne občutke, da jih lahko spremeniš.

To bo to ... ma koliko akcije! No, pa saj sem sama hotla...podpisala pogodbo z vesoljem na delavnici...  smile

Saj sem na delavnici razložil, da je možno v času po delavnici, da vam bodo partnerji pokazali, kaj je tisto v nas, kar nam preprečuje, da bi imeli dober odnos. Hitreje se ti pokažejo omejitve in dobre stvari.

Lahko gledaš na to, da si v tako kratkem času opazila negativne aspekte in jih prepoznala, drugače se bi ti lahko pokazali šele za leto ali dve – in tedaj ti bi verjetno bilo žal tega porabljenega časa, da to nisi prej videla a ne? Upam, da razumeš kaj ti hočem povedati, da si zelo sposobna spoznati omejitve brez da vztrajaš v njih. Odločitev pa je tvoja kaj boš naredila, vem pa da veš to narediti in da boš videla rešitev.

Popolnoma razumem, kaj mi hočeš povedat, samo kaže se mi tolko tega naenkrat in pomešano je z nekim starim 'jaz' in nekim novim 'Jazom' in moram bit previdna, da ne padam v stare vzorce iz navade, ko se ustrašim ... ampak da dejansko pogledam, kaj se dogaja zdaj ... se bom potrudila, vsekakor je ko en nori cirkus, vse se dogaja znotraj mene, zunaj zelo malo, ampak jaz sem čisto kaput!!!  hvala Zoran  :prst:  :srcek:
(ne znam citirat, sem boldala vmes)

289

(52 odgovorov, vpisanih v Razno)

joj, ena luštna ... malo bolj lahkotna, za premor med vsemi težkimi učenji, pa ne rečem, da ni poučna:

Jagnje: evangelij po Focnu, Kristusovem prijatelju iz otroštva

avtor: Christopher Moore

SMEH!!!!  big_smile

290

(94 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)

Super Blog, Urška ...! Ga bom malo delila okrog, vsaj kak recept smile

njamske pozdrave*  wink  :prst:

291

Jaz pa sploh ne vem, kaj naj si mislim o teh dneh po delavnici ... ne glede na to, da sem imela najprej itak velik telesni odpor do tega, da grem, in sem potem, ko sem bila tam, bila 3/4 časa v neki hipnotični temi (kot, da bi se odklopila), sem mislila, da sodelujem. Tudi s partnerskim delom z urško sem rešila nekaj (hvala še enkrat  :rose: ), ampak nekako mi podzavest ne da, da zadiham... dejansko sproti vse pozabim, kar bi morala vedet. Sploh ne vem, kako naj to rešim???

In da ne govorim o tem, kako se je moj partner začel obnašat. Najina stvar je dokaj sveža, ampak zdaj zadnja dva tedna je nemogoč. Popolna mešanica med otročjostjo, hladnostjo, odmaknjenostjo in še kaj. Kot, da bi namerno delal vse, da bi ga jaz skenslala...?
Jaz bi navadno takega človeka tudi skenslala, če me ne bi fasciniralo, kako je lahko nekdo tako blazno spremenil v tako kratkem času brez očitnega razloga? Tako da zdaj pol časa razmišljam, da bi šla ali bi se temeljito z njim pogovorila (slaba ideja, ker se mi zdi, da se bi še bolj umaknil), ostali čas pa se mirim in poskušam pustit, da se stvari zgodijo same in opazovat ... ampak večino časa zdaj trpim, kar ni ok. Nimam niti pojma, kaj se učim iz tega, ker enostavno ne znam pogruntat, kaj se mi sploh dogaja. Vsekakor to NI gen zaljubljenosti, majke mi!
Štala, skratka. Sem pričakovala, da se mi kaj razreši, razjasni, ne pa dodatno zakomplicira ... sploh ne vem, kaj naj naredim  neutral

292

(12 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Aha aha veliko neke sproščenosti se je prelilo po zemljici naši v zadnjih parih dneh ...   cool

Fajn je blo  :srcek:

kaj še bo  big_smile

293

(26 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

tako ... 'naj te mazi, naj te pazi'  smile  :rose:

294

(26 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Jaaaa, fino je bilo :-)

Veliko prostora za nove stvari sem ustvarila, tako, da sem bila včeraj čisto 'prazna' ... sem se kar ustrašila.
Imela sem čisto nov občutek, da je vse nekako spraznjeno ... brez meja in brez česarkoli sploh.

Danes pa je na srečo že bolj mirno vse skupaj, tako, da počasi naproti konkretnim izvedbam idej  wink

Hvala Zoranu in vsem prisotnim za pomoč ***  :srcek: