Ker sem pred slabe pol leta šla na šamanski delavnici zaporedoma (sobota in nedelja), se mi nadaljevalna ni povsem integrirala. Ko sem doma potovala v zgornji svet, je bilo vselej vse bolj megleno, čutila sem vodnike, ampak jih nisem videla, pri sporočilih sem dvomila, če niso bolj produkt mojega uma.
Izkušnja današnje delavnice pa je bila fenomenalna! Mislim, da se zelo poznajo tudi nove energije, ki so se odprle z 11.11. Združitev z vodnico in končno odkritje, kdo je, je bila zelo intenzivna. Čakala me je in me sprejela z močno energijo in ljubeznijo. Slike, ki sem jih videla, sporočila, ki sem jih dobivala, so bila v različnih oblikah. Včasih sem se dejansko prestavila v nek svet (npr. Atlantida), postavljeno mi je bilo ogledalo, da vidim, kdo je moja duša in spoznam njen namen, včasih sem dobila direkten odgovor. Slike, prizorišča, sporočila so se hitro menjavali in sestavili v malo bolj smiselno celoto tudi tisto, kar sem zaznala ali mi je kdo povedal že prej.
Spoznala sem še 3 vodnike, eden od njih je Mihael, ki me mislim, da me spremlja v regresiji. Malo manj prijetno mi je bilo, ko sem videla, da je eden od vodnikov Anubis. Imam nek strah pred svetom mrtvih, najbrž z razlogom
Bo že treba tu kaj rešit ... 
Skratka, hvala vsem udeleženkam delavnice (Zoran je bil spet blažen med ženami
)) in seveda Zoranu in Urški. Veliko delata, ampak rezultati vajinih prizadevanj so pa čudoviti :prst: :srcek: :rose: