Hvala Urška za odgovor. Vse to je res.

Pozdravljeni

Mami so postavili diagnozo trajna blodnjava motnja. Zanima me, zaradi česa človek zboli za to boleznijo, ker tudi zdravniki niso vedeli nekaj določenega.  Bolezen je že prerasla v kronificirano in je medimenkatozno težje dostopna. Do pred sprejema v bolnišnico (leta in leta pregovarjanja, da se je odločila za sprejem) se je zdravila ambulantno samo s antidepresivi ter iskala rešitev v Cerkvi.
Je še kakšen drugi način,da se ji da pomagat?
Lp

Hvala Zoran za podporo. Upoštevala bom tvoje nasvete.

4

(2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni vsi

Moje vprašanje se nanaša na artrozo oz. obrabo kolka.  In sicer, po fizični poškodbi kolena pred enim letom, ki je še zmeraj prisotna, so ugotovili še obrabo kolka in sedaj čakam na operativni poseg.  Slednje pa naj bi izviralo iz displazije kolka v otroštvu.  Presenečena sem bila toliko bolj, ker se moja starostna cifra vrti malo nad štirimi desetletji . No, nisem več rosno mlada, presenečena pa sem bila . smile

Gre, za karmični dolg ?
Lepo bi prosila za kakšen odgovor in se že v naprej lepo zahvaljujem.

P.S. Oče je imel tudi menjana oba kolka, vendar po šesdesetem letu.

5

(67 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Hvala za nasvet Zoran

Uff, upam in trudila se bom, da bom zmogla.

6

Hvala

Kako naj izvedem postopek odpuščanja? Pa  ozdravit dušo, tudi ne vem. 
Je možno, ker je tako že 2 desetletji? hmm

7

Pozdravljeni
Moje težave s partnerjem in najino razreševanje odnosa večji del temelji na tem, da se je zmeraj moralo popuščat njegovi mami. Seveda zato, da je bil mir pri hiši.  Nočem bit nesramna, ampak zmeraj se je sklicevala na svoje zdravje in občutek krivde.
Partner sploh ni slab človek, mogoče celo predober.
Za sebe pa imam občutek, da sem se v tem odnosu izgubila.
Vprašat se moram, kaj moram razrešit, da bi bilo boljše? Ne vem, verjetno nisem dorasla temu, samo vrtima se v nekem začaranem krogu.  Prava muka.

P.S. Ali pa je  to samo moj izgovor, da nič ne ukrenem?

Ninja, hvala    :rose:

stvari streže.
Hvala  za nasvet .

Če grem na tečaj, je spet potrebna inicijacija?  Prvič sem šla tja kot teliček in sploh nisem vedela kako se tej

Hvala Zoran

Sem sedaj brskala po forumu, kako to naredit, da bi bilo vredu.  Tega še namreč nisem delala. Kakšnega nasveta se nebi branila .
Lani junija sem bila inicirana v Kundalini Reiki brez tečaja (dobila sem skripto z navodili).  Res pa je, da je mojstrica rekla naj jo kar pokličem če nebom kaj vedela.   Poanta pa je v tem, da nisem vedela kaj jo naj vprašam.  Pri vsem tem pa mi je bil v veliko pomoč vaš forum.
Ta čas sem nekaj malega delala na sebi.

O, hvala Urška

Lahko prosim za energijski pregled mojega biopolja?    neutral

Pozdravljeni

Prosila vas bi, če veste oz. je že kdo imel problem s piskanjem v ušesih. Včasih je to piskanje bolj intenzivno, včasih pa manj. To si mi dogaja že kar en lep čas, vendar ne vsak dan. K splošnemu zdravniku zaradi te težave še nisem šla.

Za vsak odgovor se že vnaprej zahvaljujem.

LP vsem

14

(17 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Urška hvala smile

15

(17 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni.

Morda bi mi kdo znal razložit, kaj mi je namenil univerzum s tem, da sem bila navzoča že pri treh slovesih ljudi (so umrli), ki so mi bili blizu? Kot  9 letni otrok sem bila priča smrti babice, kasneje tasta, ki je bolehal za rakom.  2007 pa sem  za roke držala očeta, ki je umiral.

16

(2 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Najlepše vam hvala za odgovor.

17

(2 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pozdravljeni.

Sem nova na forumu in vse lepo pozdravljam. Imam pa vprašanje glede delovanja kundalini reikija na človeka in vaše mnenje o tem.