Najboljše je pa brat, ko ena ki po vrtu skače in se s srnicami druži, drugi, ki z medvedki zajtrkuje govori o čarovnijah
:prst:
Malina
ja ampak meni se srna kaže v meditaciji (sam res zmeri pride pa tolk je srčkana), ne kr tko med zajtrkom. to sem hotla povedat, da ko si tolk zverziran se ti lahko zadeve kažejo že v "navadnem" stanju ne le v meditativnem :prst:
Meni se zdi, da gre tebi kar zelo dobro, spelca13, in se soočaš z veliko stvarmi sama, kar je itak pohvale vredno, ker v skupini je vedno lažje, tako, da si lahko kar čestitaš :-)
o ne, sej nisem skos sama, sem in tja grem k Zoranu pa imam prijateljico, ki "obvlada" pa mi pomaga. Sicer pa julija itak pridem na meditacijo, sem si že zacahnala. V maju mi je blo tu mač vsega, junija me pa ni.
Drugače pa hvala Malina za spodbude, in tudi vsem ostalim hvala za odgovore, super ste tukaj, res!!! :srcek: :prst:
Jaz predelujem (po opažanjih) vedno nekaj malo prej in malo več po teh srečanjih in delavnicah .... ne toliko med dogodkom samim. Težko ti pa povem, kako, ker včasih nenadoma opazim preskok, spremembo...pa nisem nič posebnega naredila, samo nekaj ozavestila, ali grem po sistemu iz kakšne delavnice, pa hočem par stvari predelat, pa ko naredim prvo, ostalih sploh ni več, spet drugič pa eno in isto večkrat...nimam ključa, skratka. Včasih dolgo delam na nečem, pa potem samo pomislim na nekaj, pa je rešeno, spet drugič pa ni konca zadevi ... tako, da se mi zdi vse, kar opisuješ popolnoma normalno. Ta negotovost (ali je v umu stvar ali v meditaciji) je izjemno normalna, verjemi ... in slej ko prej sta povezani, po drugi strani pa je vseeno kateri način ubereš, če res želiš in se potrudiš, odgovor/reakcija slej ko prej je. Mislim, da je najbolje ravno to- da najdeš svoj način...
Sej vem, jaz sem malo nestrpna pa bi rada učinke takoj, pa to pač ne gre. Sej vem, da ima vsak svoj način in da je ta po navadi najbolj pravi zanj. ne samo meni je bilo rečeno, da je bolje, da delam za eno stvar (npr. hrbtenico) intenzivno dlje časa in grem nato na drugo stvar. Samo oprostite, jaz ne morem delat salte po ure!
Mal se hecam samo res, ko naredim svoje vaje in to ostane še veliko časa preden začutim, da imam zadosti. pa potem itak vedno kdo pride
Zdej delam na vzorcu nesprejemanja, mi je taščica zadnjič (spet) pokazala fino ogledalce. jupiii
Predvsem pomaga, če dosti delaš ... 
Ja to pa res, sem pa zdej kr pridna meditiram skoraj vsak dan. Mi je začelo mal manjkat, če ne recimo 2 dni.